Suloista perusvaatetta ja juhlavia kokonaisuuksia

Alet ovat kuumimmillaan, ja nyt on hyvä tilaisuus inventoida vaatevarastoaan ja täydentää sitä edullisilla löydöillä. Alehuumaan ei kannata osallistua tyyliin ”kun halvalla saa”, vaan miettiä mitä oikeasti tarvitsee, ja olisiko jotain, jolla vanhat vaatteensa saisi jotenkin päivitettyä.

Omat tärppini kannattavaan aleshoppailun tulevat tässä:

Juhlaan

Smokkibleiserillä pärjää ihan missä vain. Sen kanssa sopii mekko tai hyvät suorat housut. Kokeile myös nahkahousuja rennon bleiserin kanssa. Arkena juhlavan pitsitopin voi yhdistää muhkeaan villatakkiin, juhlavan hameen pieneen villapuseroon. Silkkipaita sopii kaikkeen, ihan kaikkeen.

Ulos

Vaalea villakangastakki on ajaton hankinta, ja pikantti vaihtoehto kamelinväriselle. Modernin ilmeen saa laadukkaan villabeanien ja muhkean kaulahuivin kanssa.

Arkeen

Paitikset uudistaa kiva slipoveri, joka sopii hyvin myös bleiserin alle. Pehmeitä, pitkiä neuletakkeja kannattaa kerätä, sillä sen voi heittää mekon päälle tai vaikka silkkitopin ja farkkujen. Paitiksissa on kiva etsiä sellaisia, joissa on jotain jujua, vaikka erikoiset hihat tai leikkaus.

Perusfarkut tai nahkahousut sekä paksu poolo ovat ikisuosikkeja, jotka ovat paitsi lämpimiä, myös hyvännäköisiä. Eikä kannata aliarvioida ylipolvensaappaita, jotka ovat kiva vaihtoehto korkkareille – eipä ainakaan tule kylmä!

Ylärivi:
Cream / Ganni -40% / Gardenia -50% / Ida Sjöstedt -35% / Day (myös vaaleanpunaisena) – 35%

Alarivi:
  J. Lindeberg -35% / Day / Polo Ralph Lauren / Balmuir -40%

Ylärivi:
Day Birger & Mikkelsen -35% / By Malene Birger -40% / Balmuir -50% 
 Day / Day -40% / Fiveunits

Alarivi:
Polo Ralph Lauren / Samsoe & Samsoe / Samsoe & Samsoe / Samsoe & Samsoe -45& Dieselwoman -40%

Leppoisaa illanjatkoa kaikille!

 Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

*adlinks

Share:

5 Comments

 1. Pirre,
  30/12/2017 / 9:59 am

  Kiitos mukavista postauksistasi kuluneen vuoden aikana. Ne ovat monesti ilahduttaneet ja inspiroineet!Oikein ihanaa vuotta 2018!

 2. Anonyymi
  30/12/2017 / 4:37 pm

  Juuri löysin blogisi… olen pitkään etsinyt inspiraation lähdettä pukeutumiseeni ja nyt sen löysin! Tyylisi osuu omaan makuuni täydellisesti!! Olisi kiva tietää sinusta myös lisää, oletko jossain postauksessasi kertonut itsestäsi? Mitä teet työksesi, missä päin asut, millainen perhe, harrastatko liikuntaa, miten syöt jne.?Ihanaa, nyt onkin paljon läpikäytävää – kuin olisi saanut käsiinsä uuden, hyvän kirjan 😀 Ihanaa loppuvuotta ja uuden alkua! 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  30/12/2017 / 7:12 pm

  Kiitos hurjasti, Pirre! Samoin sinulle mahtavan hienoa uutta vuotta!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/12/2017 / 7:14 pm

  No mutta, tämäpä oli ihana kommentti. Olisi hauska, jos joskus vielä innostut kommentoimaan, tekisit sen nimimerkillä, niin tunnistaisin sinut myöhemmin.Hih, melkein kaikki selviää, kun kahlaat taaksepäin… Olen musiikin lehtori peruskoulussa, asun maalla, mulla on ihana aviomies, harrastan paljon liikuntaa, syön valtavasti : )Kiitos samoin sinulle, hauskaa vuodenvaihdetta!

 5. Mia / Beauty Highlights
  03/01/2018 / 4:31 pm

  Kiitos näistä vinkeistä! Taas kahlailen näitä sun postauksia jälkikäteen ja tästä nappaan heti pari vinkkiä talteen! Onneksi mulla on aika samankaltainen maku sun kanssa 🙂 Ihanaa alkanutta vuotta!

Vastaa