Fab Forty Something kotimaisen Dermosilin brändilähettilääksi 2018

                                                                                                                              Kaupallinen yhteistyö  

   

Tämä vuosi on alkanut vauhdikkaasti! Olen oikeastaan odottanutkin blogiin jotain uutta, ja sitä olen todellakin saanut! Alkuvuodesta varmistui ihana, uusi kaupallinen yhteistyö, nimittäin olen kotimaisen Dermosilin brändilähettiläs tämän vuoden! Tykästyin kovasti Dermosilin tuotteisiin, kun testailin niitä joulukuussa. Dermosilissa, jos missä, on hinta-laatusuhde kohdallaan. Tulen postaamaan brändin tuotteista kuudella eri teemalla. Ensimmäinen postaus on heti helmikuun puolella.

Tiesitkö näitä faktoja Dermosilista?

– Dermosil on kotimainen perheyritys. Se on brändi, jonka kasviöljypohjaisissa tuotteissa käytetään vain tutkittuja ja turvallisia raaka-aineita. Ne sisältävät myös mahdollisimman vähän säilöntäaineita, ja miedon tuoksun tuo Hypoparfum-hajusteet.

– Dermosililla on yli neljäsataa tuoteartikkelia, joista löytyy tuotteet koko perheelle – jopa koirille! Mukana on myös luonnonkosmetiikkaa sekä hajustamattomia tuoteita, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

– Dermosilia saa vain sen omasta nettikaupasta, mutta ostoksissa auttaa osaava asiakaspalvelu puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä. Tuotekommentointi on ahkeraa. Demosililla on myös oma blogi, sekä tietenkin Facebook– ja Instagram-sivut.

– Dermosilin tuotteet tulevat suoraan tehtaalta varastoon, ja lähtevät sieltä suoraan asiakkaalle. Näin vältetään välikädet, ja hinta pysyy kilpailukykyisenä.

– Dermosilille  ympäristöystävällisyys on tärkeä arvo. Se huolehtiii pakkausmateriaalien kierrätyksestä. Asiakkaille tarjottavat muovipussit ovat biohajoavaa materiaalia. Dermosil myös valvoo toimintaansa laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmän mukaisesti, josta todisteena se on saanut sertifikaatit.

Täältä löydät lisää tietoa mm. itse kolmekymppisestä yritysestä, INCI-luettelon jne.

Sain vapaat kädet postausten toteuttamiseen, ja päätin kirjoittaa teemoittain läpi vuoden. Paljon kivoja aiheita pyöri mielessäni. Kaikkia tuotteita testaan itse usean viikon ajan ennen kirjoittamista. Ja hei, jos sinulla on toiveita postauksia koskien, laita ihmessä viestiä joko kommenttiboksiin tai sähköpostiini.

Alustavasti mietin seuraavia teemoja:

Postaussarjani alkaa talvi-ihonhoidolla. Talvisin iho on tosi kovilla, joten kuivuutta vastaan on hyvä taistella kosteuttavin tuottein: öljyt, voiteet, täsmätuotteet ovat tällä hetkellä kovalla kulutuksella. Täyteläinen Kaura Vartalovoi on tämän hetken suosikkini!

Maalis-huhtikuulla kevät kolkuttelee ovella jo niin, että kasvoille voi loihtia keväisen meikin. Kauniit luomivärit, heleät poski- ja huulipunat antavat väriä talvenkalpeille kasvoille. Kaiken A ja O on kuitenkin hyvä pohjustus ja meikkivoide. Alkutalvi on hyvää aikaa hoitaa kasvojen iho kuntoon ennen kevätauringon paistetta. Etsin myös täydellistä aurinkosuojaa kasvoille – onko se nyt löytynyt?

Kesällä keittiö saa omat tuotteensa. Olen tosi innoissani keittiön uudesta tulevasta ilmeestä, ja Dermosililla on mielenkiintoisia keittiötuotteita tarjolla.

Heinä-elokuulla hoidetaan auringonkuivattamat hiukset ja vartalon iho kuntoon kesän jäljiltä. Hiukset saavat naamioita ja kosteuttavia hoitoaineita. Vartalon päivetys pysyy kauemmin, kun ihoa kuorii ja kosteuttaa.

Alkusyksystä mietiskelen millaista on elää herkän ihon kanssa. Vaikka iho on herkkä, sen kanssa pärjää, kun sitä hoitaa hellästi, mutta ei liikaa.

Ja marras-joulukuulla fiilistellään tietenkin talvea ja lähestyvää joulua!
Onko Dermosil sinulle tuttu? Mukavaa torstai-iltaa, toivottavasti olette selvinneet lumpyryistä kotiin turvallisesti!

                                                 Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`


*bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

Share:

21 Comments

 1. MmaRamotswe
  18/01/2018 / 4:17 pm

  On, on! Vanha tuttu! Joten ihana, kun Dermosil on täälläkin! Tällä hetkellä käytössä Sea Buckthorn tyrnisaippua, kasvopesu, päivävoide, käsivoidelajitelma, extravoide, joka pelastaa kaikesta ja monta muuta…

 2. Taina
  18/01/2018 / 4:26 pm

  Töissä tilaamme säännöllisesti Dermosilin tuotteita. Atooppiselle iholle löytyy heidän valikoimistaan todella hyviä tuotteita.Myös monet joululahjat ja matkapakkaukset on tilattu Dermosililta.Terveisiä Oulusta! 🙂

 3. Anonyymi
  18/01/2018 / 5:38 pm

  Mekin tilataan töissä säännöllisesti Dermosililta. Meillä on oma tilausten hoitaja, joka huolehtii katalogit esille,tekee tilaukset ja suorittaa arvonnat :)Monet tuotteet ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja. Arja

 4. anneli
  18/01/2018 / 5:41 pm

  Dermosilin tuotteet ovat olleet käytössäni jo parin vuosikymmenen ajan. Teen tilauksen kotiintuotuna. Dermosilin valikoimista olen löytänyt vaalealle herkälle iholleni sopivat puhdistustuotteet. Marketeista ei löydy niin kauniita pumppupullojakaan mitä Dermosilin valikoimissa on saatavilla. Ryhdyinkö ihan mainostamaan,hih

 5. Anonyymi
  18/01/2018 / 7:52 pm

  Meillä ilmestyy opehuoneen pöydälle säännöllisin väliajoin esite ja tilauslista. En ole koskaan vielä tilannut, mutta eväskassi kiinnostaisi :)Eräältä oppilaalta sain muutama vuosi sitten käsivoidelajitelman joululahjaksi, ne eivät kyllä riittäneet kuiville (ja atooppisille) käsilleni.

 6. Anonyymi
  18/01/2018 / 7:53 pm

  Ihan sama kuin muilla; töissä kollega kokoaa tilaukset, toimittaa ja hänelle maksetaan. Joululahjojakin tilasin tuolta vaikka kuinka, helppoa ja hyvää valikoimaa☺T.Rva46

 7. annu
  18/01/2018 / 8:12 pm

  Voi miten kiva yhteistyö! Onneksi olkoon, hieno juttu 🙂

 8. Anonyymi
  19/01/2018 / 6:00 am

  Tilaan säännöllisesti Dermosilin tuotteita. Minusta hinta-laatusuhde on niissä hyvä. Tällä hetkellä käytössä on vartalovoide, aurinkopuuteri (paras!) ja meikinpohjustusvoide. Täytyypä tehdäkin uusi tilaus taas, kiitos vinkistä. 🙂 Laura

 9. Anonyymi
  19/01/2018 / 6:31 pm

  Tuo on ns. sairaalasarja. Aikoinaan 90- luvulla ollessani töissä Riihimäen vanhainkodilla hoitajat tilasivat tuotteita.Olet käyttänyt ja mainostanut pienen ajan sisällä Lumenen, Madaran ja huippusarja Essenkin tuotteita, niin ja jotain A- vitamiinisarjaakin. Mikä noista nyt tuntuu parhaimmalta?T. Eva

 10. Anonyymi
  19/01/2018 / 6:50 pm

  Juuri käytössä ekosarjan kuorintavoide, kanerva -seerumi ja kasvorasva. Tykkään. Ja turkoosissa pumppupullossa oleva hennoille hiuksille volyymia tuova shampoo on suosikkini. Dermosilhan on kotoisin täältä Pohjanmaan rannikolta. Niin kuin sinäkin taisit olla ;)Ja vielä asiaan kuulumaton kysymys:matka suunnitteilla ja kiinnostaisi Menorca tai Kroatia. Muistelen, että olet käynyt molemmissa. Kumpaa suosittelet? Kyseessä pariskunnan reissu, ei lapsia lähdössä.

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:03 pm

  Mahtavaa!! Käsivoidelajitelma kuulostaa juuri tällä hetkellä koko ajan töissä käsiään pesevälle just nappituotteelta.

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:04 pm

  Terveisiä sinne Ouluun! Joulupakkaukset olivat tosi ihania. Annoin niitä myös lahjaksi itsekin.

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:06 pm

  Mä olen vasta selannut nettiä, ja ihan hurjasti on kaikenlaisia ihania tuotteita. Joulun aikaan sain tosiaan mm. kaura vartalovoin ja käsivoiteen testiin, ja tykkäsin todella paljon.

 14. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:07 pm

  Pakkaukset ovat todella kauniita, siihen on panostettu ja se ymärretään. Haha, mainosta vaan! Sulla on siihen tatsia kahdenkymmenen vuoden ajalta.

 15. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:09 pm

  Mä niin symppaan sua, käsivoidetta kuluu ihan hirveästi talvella. Minusta on jänskä, että vielä tehdään kimppatilauksia, mutta tietysti kaikki eivät tilaa netin kautta. Jos siihen ei ole tottunut, sitä ei ehkä tule kokeiltua.

 16. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:10 pm

  Kiva juttu!!

 17. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:11 pm

  Mä olen tästä tosi iloinen: kotimainen, pohjalainen, laadukas, innovatiivinen brändi.

 18. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:12 pm

  Kiitos meikkivinkeistä. Niitä kokeilen sitten keväämmällä. Hinta-laatusuhde on todella hyvä!

 19. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:13 pm

  Niin on minustakin ihanaa. Mulla on kunnia tehdä yhteistyötä muutamien mahtavien suomalaisbrändien kanssa, ja Dermosil on ehdottomasti yksi niistä.

 20. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:17 pm

  Käypä Dermosilin sivuilla selailemassa mitä kaikkea sieltä löytyy. "Sairaalasarjalla" on aika huikea valikoima.Bloggaajana saan aika paljon kosmetiikkaa kokeiluun, ja vain pieni osa päätyy blogiin. Kaikki edellä mainitsemasi ovat laadukkaita. A-vitamiinisarjalla tarkoitat varmaan Environia, jota käytin kolme vuotta sitten.

 21. Marjukka / Fab Forty Something
  19/01/2018 / 7:20 pm

  Molemmat Menorca ja Kroatia ovat ihania kohteita, vaikea sanoa! Nyt kun on kahdesti käynyt Kroatiassa, menisin mieluummin Menorcalle. Mutta mä nyt muutenkin symppaan espanjalaista elämänmenoa. Maó oli ihana kaupunki, samoin Ciutadella. Pienet poukamat jäivät viime reissula käymättä. Auto ehdottomasti alle ja tutkimusretkelle. Harmi, kun meidän hotellia Carlos III ei ole enää hotellivalikoimissa. Ihanaa reissua, kumman valitsettekaan!

Vastaa