Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Harmaa kasmirneule ja samettihousut

Miten tämä viikko on taas mennyt niin nopeasti? Tekemistä on vaikka kuinka, iltaisin meinaa tunnit loppua kesken. Alkuviikon pakkaskelit taasen antoivat mahdollisuuden käyttää niitä lämpimimpiä villaneuleita. Viime vuonna Mangon alesta löydetty neule on yksi suosikeistani, jonka voi pukea monella tavoin.

Ihmettelin tuossa tosissani ajan kulumista. Töitä on tullut tehtyä ja paljon. Omalla alallanihan etätyöt eivät ole mahdollisia, mutta aina työaikani on jakautunut muutoin kuin perinteiseen yhdeksästä viiteen. Itsehän teen vielä iltaisin suunnittelutöitä ja blogia. Tosin kuvat pitää ottaa suurelta osin viikonloppuna, muuten ei ehdi.

Olen kovasti nauttinut siitä, että on meininkiä, tosin loppuviikosta olen väsynyt juuri siitä säpinästä. On ihana rauhoittua kaikessa rauhassa perjantaina. Tietoisuus siitä, että edessä on leppoinen lauantai, on voimaannuttava.

Vaan tulevana viikonloppuna on kotihommia yllin kyllin. Meidän kaappien ovet tulivat keskiviikkona maalauksesta! Lauantaina ne sitten laitetaan paikoilleen. Ovethan irroitettiin tunnissa, mutta veikkaan paikoilleen laittamisen vievän ainakin tuplat. No, töissä on kaksi käsiparia ja akkuporakone, eiköhän me heiluta sen verran nopsaan, että ovet ja laatikostot saadaan reippaasti paikoilleen!

Tilasimme myös uudet vetimet, mutta kun näin maalatut ovet, tulin niistä tilatuista katumapäälle. Saapa nähdä vaihdammeko ne vielä kertaalleen.

Maanantaina aloitetaan valmistelut laattojen pinnoittamiseen. Sekin on ihan tuhannen jännittävää! Päädyimme keraamiseen pinnoitteeseen, jossa laattojen muoto ja pinta säilyy, mutta saa ylleen valkoisen, puolikiiltävän pinnoitteen. Sen jälkeen vahaamme tason, ja ostan uuden verhokankaan. Verhojen ompelun tuska on kärsittävä urheasti…

Sitten sananen asusta. Sammarit ovat Mos Moshin, ja aivan ihanat tähän talvisäähän. En ole pitänyt farkkuja aikapäiviin, mutta eiköhän niiden aika ole sitten taas keväämmällä. Kaulakoru on Selected Brands Finlandin ystiksistä muutama vuosi sitten. Kutkuttaa jo seuraavat ystikset, siellä meinaa aina mopo vähän karata käsistä. SBF:n showroom on Espoon Tapiolassa, haluaisitteko vinkkiä, kun on seuraavat ystikset?

knit Mango

pants Mos Mosh

boots Tommy Hilfiger

watch & cuff Daniel Wellington

necklace Day Birger & Mikkelsen


Leppoisaa torstaita, minä sulattelen vielä hetken iltaruokaa ja painun sitten tuohon seinän toiselle puolelle treenaamaan!

Ja hei vielä vinkki, koodilla fabforty saat -15% kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista helmikuun loppuun saakka!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  tammikuu 26, 2018 / 2:58 pm

  Ihanat sammarit 🙂 Minä ompelutan verhot nykyään aina kangaskaupassa. Inhoan sitä itse ja koska muuten ikkunat on paljaat forever, olen päätynyt tähän. Vink, Vink ;)Mukavaa viikonloppua! Odotan innolla keittiökuvia!Lukija Pohjanmaalta

  • Marjukka / Fab Forty Something
   tammikuu 27, 2018 / 4:52 pm

   Hienoa, se toimii sulle! Mä olen siinä suhteessa pihi, että jos osaan, teen itse. Vaikka on se tuskien taival. Kivaa viikonloppua sinne Pohjanmaalle!

 2. Anonyymi
  tammikuu 26, 2018 / 7:51 pm

  Kiva olisi kuulla noista ystävämyynneistä!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   tammikuu 27, 2018 / 4:52 pm

   Pitää laittaa infoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *