Oslo Skin Lab kollageenijauhe: kahdeksan viikon testijakso


Kollageenijauhe on ollut pitkään pinnalla. Olen käyttänyt sitä kuureina jo toissa vuonna, mutta Oslo Skin Labin The Solution Anti Wrinkle Collagen-jauhe oli minulle uutuus. Pääsin kaupalliseen yhteistyöhön Oslo Skin Labin kanssa, ja edessä oli peräti kahdeksan viikon testijakso. Halusin myös kartoittaa ihoni kunnon, joten kävin Visia-ihoanalyysissä.

Mitä on kollageeni?

Kollageeni on ihon tukikudosten proteiinia. Sitä on side-, rasva- , luu-, veri-, ja rustokudoksessa. Ja kun ihminen vanhenee, myös ihon kollageenipitoisuus laskee. Kolmekymppisellä kollageenintuotanto alkaa laskea 1-2% vuosivauhtia. Entä meillä aikuisemmilla? No, kylmä totuus on se, että kollageenia ei enää muodostu.

Orvaskeden, eli ihon pintakerroksen alla on verinahka, jossa on runsaasti kollageeneja. Juuri verinahkaan kollageenin väheneminen vaikuttaa, eli alkaa ihoon syntyä niitä ryppyjä. Ja onhan kollageenilla muitakin positiivisia vaikutuksia: mm. hiukset, kynnet, nivelet ja luusto hyötyvät siitä.
Kollageeniviidakossa uskon testituloksia ja kemiaa.

The Solution-kollageenijauhe sisältää tyypin I kollageenia. Siinä kollageeniproteiini on pilkottu entsyymien avulla peptideiksi eli aminohappoketjuiksi, jotka juuri oikean kokoisina vaikuttavat ihoon erittäin myönteisesti.

The Solution-kollageenijauhe lupaa vähentää ryppyjä, tasoittaa juonteita. Ihosta tulee kimmoisampi, ja mikä tärkeintä, sillä on ennaltaehkäisevä vaikutus. Tuotteen tehoa on testattu kliinisesti, mikä on  kosmetiikkatuotteelle harvinaista. Jauhe on myös puhdas ja lisäaineeton.

Tärkeintä kollageenissa näin viisikymppisen näkökulmasta on ennaltaehkäisevä ominaisuus. Jos elimistössä ei ole kollageenia, se taatusti näkyy ihossa veltostumisena, rypistymisenä ja kuivuutena.

Oslo Skin Lab The Solution Anti Wrinkle Collagen, kollageenijauhe

Aloitin testijakson soittamalla Siluettiin ja varaamalla ajan Siluetti Spahan Visia-ihoanalyysiin.  Ihoni kunto kiinnosti noin ylipäätään. Tulokset olivat hyvät, tästä olisi hyvä jatkaa testaukseen.

Oslo Skin Lab, The Solution Anti Wrinkle Collagen, kollageenijauhe

Testijakso

Sitten alkoi testijakso. Joka aamu sekoitin lasilliseen vettä kollageenijauhepussillisen. Helppoa kuin mikä. Kahdeksan viikkoa tunnollisesti join jauhelasillisen joka aamu. Kollageenijauheessa ei ollut makua ja se liukeni veteen hyvin. Tottuminen joka-aamuiseen rutiiniin oli helppoa. Kahdeksan viikkoa meni tosi nopeasti.

Oslo Skin Lab, The Solution Anti Wrinkle Collagen, kollageenijauhe

Huomasinko muutoksia ihossani?

Ihoni yleinen kunto kiinnosti kovin minua. Kyselin Siluetin kosmetologi Charlotalta mitä mieltä hän on ihostani ja miten olen selvinnyt ihonhoidossa viisikymppiseksi. Charlotan mielestä ihoni on lähtökohdiltaan erittäin hyvässä kunnossa, huokoset pienet ja iho kimmoisa.

Omasta mielestäni ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin kymmenen vuotta sitten.

Kollageenilla on varmasti osansa siihen, että ihoni on kimmoisa ja kosteutetun oloinen. Meikki pysyy kauniina pitkin päivää. Tiedättekö sen testin – kämmenselkää nipistetään ja katsotaan palautuuko se nopeasti ennalleen. Kyllä palautuu.

Kollageenin käyttö aamurutiineiksi

Mielestäni kollageeni tukee hyvin ihohoitorutiineja. Oslo Skin Labin The Solution-jauheen hyvät puolet ovat helppo käytettävyys ja edullinen hinta. Uskon, että jatkossakin tulen käyttämään kollageenijauhetta osana ihonhoitoani. Se on maailman helpoin aamurutiini.

Oslo Skin Labilla on nyt loistava tarjous: ensimmäisestä pakkauksesta saa nimittäin -50 % alennusta! Voit käydä tekemässä tilauksesi täällä.

                                            Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

14 Comments

 1. Marjukka / Fab Forty Something
  11/01/2018 / 9:01 am

  Katso linkkien takaa, sieltä löytyy!

 2. Anonyymi
  11/01/2018 / 9:25 am

  Kiitos, niin tietysti!Mietin mistä brändi oli tuttu, mutta Alvestadin Johannan blogissa tästä oli viime keväänä, kommenttiosiossa terveysalan edustaja muistutteli tutkimustuloksista joita ko.firman edustaja koetti vähätellä hiuksia halkomalla. Joten pitänee hetki pohtia hankintaa. Hinta ei kyllä ole paha (ja jos asiakkuuden päättäminen tosiaan käy heti halutessa) jotta näkisi miten oma iho oikeasti reagoisi tähän sisäiseen kauneudenhoitoon.T.Rva46

 3. Anonyymi
  11/01/2018 / 10:20 am

  HeiOlen lukenut, että kollageeni tarvitsee glukosamiinia. Siksi käytän glukosamiini, kodroitinsulfaatti ja c-vitamiini valmistetta, joka auttaa luonnollisen kollageenin muodostumista.Ja muutenkin niveleni tarvitsevat glukosamiinia (kulumia).

 4. kirsikka
  11/01/2018 / 5:43 pm

  Oma kosmetologini sanoi ettei ihon kollageenipitoisuutta voi lisätä syömällä sitä, mene ja tiedä. Itse käytin vuoden verran skig gain jauhetta ja taisi se gain tapahtua muuallakin kuin ihossa. Voiko olla että tuollaiset tuotteet kerää nestettä ja turvottaa ihon sileämmäksi?

 5. Anonyymi
  11/01/2018 / 8:00 pm

  Hyödytkö sinä näiden linkkien klikkaamisesta?

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  12/01/2018 / 5:48 am

  Rahallisesti? En.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  12/01/2018 / 12:48 pm

  Varmaan itse kokeilemalla tietää onko siitä hyötyä. Mä tosiaan uskon, että hyvä iho on monen tekijän summa, ja kollageeni on yksi osa siitä.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  12/01/2018 / 12:49 pm

  Tämä oli mielenkiintoinen pointti, kiitos! Suvussa on nivelongelmia, jospa kollageenin hyöty ulottuisi sinnekin. Nyt oli tosiaan puhe vain ihosta.

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  12/01/2018 / 12:51 pm

  Vaikea uskoa. Olen nyt sokerittomalla ja holittomalla, ja turvotukset ovat pikemminkin lähteneet kuin lisääntyneet, ja edelleen käytän kollageenia.

 10. Henna A.
  22/03/2018 / 9:12 pm

  Hei! Minulle jäi epäselväksi, että millaisia tuloksia näit ihossasi tuon 8 viikon testijakson jälkeen? :)Kiitos!

 11. Anonyymi
  24/03/2018 / 12:05 pm

  Hinta ihmetyttää. Itse olen tilannut FinCollagen beauty kollagenvalmistetta. Sen hinta vajaa 30 eur, 225 gr. Purkki riittää huomattavasti kauemmin kuin tämä mainostamasi tuote. 2 tl/pv

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  24/03/2018 / 2:36 pm

  Kimmoisuutta – kämmenselkätesti on hyvä. Iho on myös kosteutetun oloinen. Olen jatkanut kollageenin käyttöä edelleen, sehän on hyväksi myös nivelille.

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  24/03/2018 / 2:37 pm

  Mä en valitettavasti osaa sanoa sen kummempaa hintoihin…

 14. Anonyymi
  14/04/2018 / 5:32 am

  Käytössä ollut iso purkki Puhdas Beaty jauhe(edullisin),mutta nytkin sairaalassa,suolistoa leikattu,iho ja kaikki kovilla. Rahaa vaan kovin vähän,niin syy ,se tärkein,miksi tämä? Etten vaan pety!

Vastaa