Pehmoinen neule, nahkahousut ja lomailua kotona

Loma on sujunut kotoilun merkeissä, ja se on kuulkaa ollut mukavaa! En ole kaivannut oikeastaan minnekään muualle. Loppuviikosta aion käydä kyllä kaupungilla, mutta muuten on luvassa vain blogin asioiden hoitoa, kampaajaa ja muuta mukavaa. Olen viime päivät asustellut kuvien ihana, ihana Samsoe & Samsoe-brändin neule päällä. Sen haaleanpinkki väri on aika ihana, vai mitä tykkäätte?

Taisin kirjoittaa vuosikoostepostaukseeni, että vuoden parhaat hankinnat olivat laukku ja saappaat, mutta ei, kyllä ne ovat Falconin lisävalot ja uusi Huawein puhelin. Molempien avulla ole näpsäissyt nämä kuvat! Puhelin toimii kaukolaukaisijana Olympuksen kameralleni, siis kuinka kätevää!

Vähän vaati kantapään kautta opettelua, sillä kuvasin kaksi asusettiä ennen tätä. Kun latasin kuvat koneelle, tajusin, että hitsi, kuvia olisi pitänyt tarkentaa! Blondi mikä blondi. Eikä aikaa mennyt kuin noin kolme tuntia…

Onneksi lemppariasuni kuvat onnistuivat hyvin. Nahkikset ovat syksyn aleista, neuleen ostin ennen joulua. Korvikset ovat Giltteristä ja ballerinat lempikenkämerkkini Gardenian. Ballerinoissa on kaunis muoto. Pyöreäkärkiset ballerinat sopivat minusta nuoremmille, mutta aikuiseen tyyliin sopii hyvin terävä.

Vaaleanpunainen ihana neule ja nahkahousut ovat luottoasuni niin töissä kuin menoissakin.

Uusi vuosi tekee myös sen, että tekee mieli pelkistää sekä kotiaan että tyyliään, kaiken sen jouluisen koristelun ja kimaltelun tieltä. Alan huomenna kuvat kirppistä, myyntiin tulee mm. paljon neuleita.

Iltaisin olen lueskellut joululahjakirjojani, toissa iltana katsoimme uuden Apinoiden planeetan Elisa Viihteen vuokraamosta. Monia hyviä elokuvia olisi nyt jonossa!

knit Samsoe & Samsoe (-40%)

pants J. Lindeberg (similar, similar)

ballerinas Gardenia

earrings Glitter

watch and bracelet Daniel Wellington

Mutta nyt kotihommiin, kauppaan ja illalla teen pienen jumpan, tästä se lähtee!

  Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

*adlinks

Share:

6 Comments

 1. Mia / Beauty Highlights
  03/01/2018 / 4:27 pm

  Sä se olet kyllä niin ihanan luonteva poseeraamaan kuvissa! 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  03/01/2018 / 6:43 pm

  Kiitti kovasti!

 3. tuulanneli
  03/01/2018 / 6:44 pm

  kaunis ja toimiva asu jälleen! Kiinnostuin noista Falconin lisävaloista, mistä olet hankkinut ne? Nyt on muuten niin pimeää sisällä, etteivät asukuvaukset vielä onnistu. Tottakai minulla on lasitettu terassi mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan siellä kuvaamista. Onneksi valon määrä lisääntyy koko ajan.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  05/01/2018 / 8:05 am

  Anteeksi, vastaaminen unohtui. Ihan Verkkokauppa.comista tilasin. Vievät paljon tilaa, jos ei kokoa aina välillä. Säilytän niitä saunan pesuhuoneessa, hehheh.

 5. Anna / Fashion Minimalist
  05/01/2018 / 8:39 pm

  Tosi kivat kuvat ja tyylikäs asu 🙂

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  07/01/2018 / 8:12 am

  Kiitos kovasti!

Vastaa