Pikku tweedhame ja kesäinen laukku talvella

Ostin syksyllä pienen Ouín tweed-hamosen, jota en ole kovin monta kertaa pitänyt. Syy ei liene hameen leikkauksessa, joka on tosi suloinen. Jotenkin vierastan vähäsen kuosia, joka tuntuu omaan makuuni kuitenkin ei niin omaan makuuni olevalta. Hamosen kaveriksi yhdistin rennon villapaidan sekä yleensä kesällä pitämäni pikku laukun. Eikä yhdistelmä itse asiassa ollut yhtään hassumpi!

Viikko on hiipinyt taas puoleen ihan huomaamatta. Kotona ollaan taas, ulkona tulee lunta sakeana. Olen ollut tosi iloinen kaikesta mukavasta tekemisestä, jota on ollut. Inhoamani tammikuu sujahtaa ohi huomaamatta, kun on sopivan kiireinen. Töissä aika menee myös siivillä, mutta niin menee kotonakin. Karkkilakkokin on pitänyt vuoden alusta, mutta liikunnan kanssa on ollut vähän hitaampi aloitus.

Muuten olen tällä viikolla nauttinut kovasti töistäni, sekä päiväsellaisista että blogista. Olin tosi iloinen Pentik-postauksesta, siitä, miten hyvin se otettiin vastaan. Oli tosi hauska tehdä tuollainen romanttinen kattaus. Innostuin taas pitkästä aikaa astioista ja olisi kiva kutsua vieraita, vaan tänne rempan keskelle ei tällä hetkellä viitsi.

Hei keittiörempasta pitikin sanomani. Nyt näyttää siltä, että keittiömme pintaremppa on ohi tammikuun lopulla. On muuten aika outoa elää ilman keittiön kaapinovia! Odotan kovasti, että saan sinne myös uudet verhot, ja kuvattua keittiön tännekin.

Mutta tuosta asusta vielä sananen. Tässä postauksessa yhdistin sen mustaan pooloon, kiva yhdistelmä sekin. Ja jotenkin kaipaan mukaan korkoja. Nyt viime aikoina olen töissä viilettänyt lenkkareissa, joten hitusen naisellisempi yhdistelmä on tervetullutta vaihtelua. Ja eilen posti toi punaisen villapuseron. Aika räväkkä vaihtelu kuulkaas meikäläiselle!

knit Arnie says

skirt Ouí

bag Chloé

boots Tommy Hilfiger

Mukavaa keskiviikkoa!

                                             Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

1 Comment

  1. Anonyymi
    20/01/2018 / 6:09 am

    Onpa kiva yhdistelmä – tuo laukku on niin pirteä! Eeva

Vastaa