Punaiset neilikat ja lasiasetelma

Luin juuri sisustuslehdestä, että neilikka on uusin suosikkileikkokukka. Monestihan se mielletään hautajaiskukaksi. Neilikka on kyll ansainnut uuden tulemisen, sillä se on maljakossa erittäin kestävä. Neilikoita on myös monenvärisiä, odotan jo kevään hempeitä värejä. 

Joulukimpusta on jäljellä enää nuo muutama oksa, mutta kauniissa vaasissa ne tulevat hyvin edukseen ihan itsekseenkin.

Katsoin Kimmon Instasta joulun aikaan ihastuttavaa lasimaljakkoasetelmaa. Kimmo on aika velho tekemään asetelmia, ja hänen kotinsa on ihan huikea. Kimmo on myös Balmuirin Brand Storen, koko brändin visuaalisuuden ja valokuvien takana.

Kiinnitin huomion erään uvan simppeleihin maljakoihin tai kynttilälyhtyihin, jotka olivat yksinkertaisuudessaan todella kauniit. Etsiskelin omista kaapeistani samaa, ja vaikka tulos on huomattavasti simppelimpi, pidän lasista sisustuselementtinä todella paljon. Ja miten kauniisti neilikka asettuu maljakkoon.

Kun tänään tein lähtöä töihin, aurinko alkoi juuri nousta, ja taivas oli ihan huikean värinen. Harmi, etten saanut ikuistettua sitä kameralle. Kovin harvoin tänä talvena on sellaisia auringonnousuja näkynyt…

Pallomaljakko on Cobellosta, kukkamaljakko Pentikiltä ja kolmas maljakko on lahja muutaman vuoden takaa.


Huomenna meidän keittiönkaapit haetaan maalattaviksi! Hain myös kolme suurta pussillista kuvaustavaraa lainaksi erääseen mahtavaan yhteistyöhön, jonka kuvaan viikonloppuna. Olen ihan superinnoissani. Tuleva yhteistyö liittyy sisustukseen, joten kannattaa seurailla sivujani…Kuten huomaatte, olen pikkuisen lisäämässä sisustusjuttuja, mitä siitä tykkäätte?

Olisi kiva tietää, mikä on sinun lempileikkokukkasi? Itse en osaa päätyä vain yhteen, sillä ilahdun niin monista. Talvisin tulppaanit, alkukesästä hortensiat, vaikkapa näin äkkiä keksittynä!

Mukavaa tiistaita!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  09/01/2018 / 5:34 pm

  Meitsi ainakin rakastaa sisustusjuttuja, joten innolla luen niitäkin blogistasi.Rakastan perennoita, varsinkin pioneita. Se on myös ihana leikkokukka ja miellyttävän mieto tuoksultaan. Mukavaa ekaa työviikkoa loman jälkeen Terv. Minna

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  09/01/2018 / 5:47 pm

  Voi kyllä, pioni! Se on niin kaunis kukka! Jos pidät pioneita, sittenpä seuraa erityisen tarkasti tulevaa… ; )

 3. Sara
  09/01/2018 / 6:43 pm

  Punaiset neilikat ovat upeita. Minäkin tykkään neilikasta myls siksi, että se on niin kestävä. Tulppaanit ovat kauniita vain hetken aikaa. Oma suosikkini on inkalilja, mutta niitä saa todella harvoin. Ilman muuta sisustusjutut kiinnostavat.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  09/01/2018 / 7:43 pm

  Totta, tulppaania saa leikellä yhtenään, mutt neilikka kestää ja kestää! Pitääpä googlata millainen on inkalilja.

 5. Sirpa
  10/01/2018 / 6:56 am

  Leinikit (Ranunculus) ovat ihanista ihanimpia. Ja sisustusjututkin kiinnostavat 🙂

 6. Piia
  10/01/2018 / 10:06 am

  Neilikka on aina ollut yksi suosikkikukistani, en olekaan tiennyt, että sitä on käytetty myös hautajaisissa. Neilikoissa ilahduttaa juurikin tuo pitkä kesto sekä suloinen kerrostettu kukka 🙂

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  10/01/2018 / 5:00 pm

  Voi joo! Niitä ei ole koskaan meidän lähikukkakaupoissa…

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  10/01/2018 / 5:01 pm

  Se on suosittu seppelekukka, varmaankin tuon uskomattoman säilyvyytensä vuoksi. Niin nätti ja hyväntuoksuinenkin.

 9. Belladonna
  10/01/2018 / 6:15 pm

  Monet vanhemmat ihmiset mieltävät sen hautajaiskukaksi, joten en koskaan vie esim. äidilleni neilikoita. Itse pidän niistä kovasti, värivalikoima on laaja ja kestävät maljakossa kauan. Jo yksi monihaarainen oksa riittää tuomaan iloa ja väriä.

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  10/01/2018 / 6:24 pm

  Niin mieltävät, itsekin miellän, mutta kauniit värit tosiaan kertovat ihan muuta!

Vastaa