Se lämpimin villakangastakki, muhkea huivi ja pipo

Tänään oli mitä kaunein talvipäivä. Tosin sain nauttia siitä vain ikkunan takaa. Talvipäivään sopiva takki oli toissa vuoden parhaita ostoksia oleva Marc O `Polon lämmin villakangastakki. Olen kaivannut sellaisia tosi lämpimiä villaisia takkeja, mitä tuntui olevan ennen vanhaan paljonkin tarjolla, mutta nykyään saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Tämän kanssa ei tarvitse palella!

Viikko on taas mennyt niin nopeasti. Onneksi tammikuu on nyt selätetty, ja helmikuun toivottavasti valoisat talvipäivät ovat lukuisat!

Töitä on ollut paljon, mutta kumma kyllä, olen saanut kaiken pidettyä hyvin balanssissa. Olen nauttinut töistä, liikkunnasta ja kaikesta kivasta, mitä ympärillä tapahtuu. Tänään myös on viimeinen päiväni Indieplacella. Huomenna blogissani pitäisi näkyä uudet bannerit ja Suomen Blogimedian valikko. Olen niin innoissani uusista tuulista, ja tuntuu siltä, kuin kantapäissä olisi siivet!

Päivän asun lähes kaikki osaset ovat alelöytöjä. Villakangastakki on Zalandolta, ja sen tyköistuva malli on siro ja klassinen. Ja takki on ihan superlämmin, pidän sitä vain pakkasella. Saappaat ovat vuosi sitten viimeinen pari Yooxilta, mitä kannattaa kuikuilla kenkien osalta, olen tehnyt sieltä monta hyvää löytöä. Ja ihana pipo-huivisetti on Balmurilta saatu. Väri mink on suorastaan ylellinen.

coat Marc O ´Polo

boots Michael Kors

kid mohair scarf & beanie Balmuir*


Koska tänään oli pitkä päivä, juttu on lyhyt, mutta viikonloppuna otetut kuvat sitäkin tunnelmallisemmat. Pidän siitä, miten pilvisten päivien valo näyttäytyy kuvissa, ei tule varjoja, ei kovia kontrasteja. Huomenna uhmaan luvattua lumisadetta, ja menen stadiin tapaamaan Rillaa, kivaa! Sanonko terveisiä?

Ihanaa iltaa teille kaikille!

                         Klikkaa seuraamaan: Facebook / Instagram / Bloglovin´/ Blogit.fi

*adlinks

Share:

5 Comments

 1. Miia
  01/02/2018 / 7:04 am

  Kerro ihmeessä terveisiä! Rillan blogi oli mukavaa luettavaa.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  01/02/2018 / 3:40 pm

  Nyt kävi niin, että treffit siirtyivät kamalan lumimyräkän vuoksi. Harmi, mutta lunta tuli niin, että katsoin parhaaksi skipata keskustaan menon.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  01/02/2018 / 3:41 pm

  Ehkäpä Rilla lukee täältä terveiset, meidän treffit kun siirtyivät kamalan sään vuoksi.

 4. Anonyymi
  01/02/2018 / 4:17 pm

  Harmi tosiaan, että siirtyivät, mutta ehkä me onnistutaan uusinnassa lähiviikkoina 🙂 RillaPS. Tuo huivi ja pipo <3

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  01/02/2018 / 5:10 pm

  Kyllä varmasti onnistutaan. Oli melkoista taiteilua päästä kotiin… Eikö – kuin hattaraa!

Vastaa