Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.1.2018

Tomaatinpunainen villapaita ja nahkalökärit

Nyt kuulkaa on asussa väriä! En tiedä, mikä värinhimo minuun iski, mutta kun näin tomaatinpunaisen villapuseron Booztin uutuuksissa, se oli pakko tilata. En ollut varma pitäisinkö siitä, mutta kun sitä sovitin, tykkäsin ihan hirmuisesti. Väri on juuri sellainen lämmin tomaatinpunainen, josta pidän ja joka sopii hyvin itselleni. Kaveriksi sille laitoin Mos Moshin nahkalökärit ja Tommy Hilfigerin bootsit. Aikamoinen piristys kaiken harmauden keskellä, vai mitä?

Punainen villapusero on tanskalaisen Designer Remixin, ja sen vaatteita jos tilaa, kannattaa ottaa normaalikokoansa pienempi. Mietin myös harmaata ja luonnonvalkoista noin nanosekunnin.

Villis pääsi viime viikolla töihin, ja pääsee myös ensi viikolla. Itse asiassa juuri tuossa asussa mennä viiletin, kengät olivat vain mustat lenkkarit. Oikeastaan mukavaa, kun on kunnon pakkanen, niin voi käyttää myös näitä lämpimiä neuleitaan.
Neule on leveä, mutta suht lyhyt. Pidän kovasti hihansuista, ne antavat neuleelle sitä jotakin. Kaulus on kilpikonnamallinen, mutta käännän sitä välillä kapeammaksi.

wool knit Designer Remix
leather pants Mos Mosh
boots Tommy Hilfiger

Mulla on soinut päässä koko päivän La La Land-musikaalin City of Stars. Kuuntelin sitä koko matkan aamulla töihin, eikä se ole sen hetken jälkeen jättänyt rauhaan. Välillä ärsyttääkin, kun korvamadosta ei pääse eroon, mutta samalla tiedän alitajunnan työstävän sitä biisiksi oppilaille. Biisihän on pelkän pianon säestyksellä, mutta ajattelin työstää siitä bändiversion.

Minähän olen tehnyt aikanani jonkin verran lastenmusiikkia, jota on leytetty ja päätynyt Emma-palkitulle lastenlevyllekin. Enää en ole musiikkia tehnyt, sillä kun sitä alan työstää, se ei jätä rauhaan koko iltana. Ja se on vähän ärsyttävää... Ehkä joskus otan viikon virkavapaata ja painun jonnekin lämpimään viikoksi tekemään biisejä...

Hauskin sattuma omiin biiseihin on ollut varmaan yksi matkalta paluu jo parikymmentä vuotta sitten. Tulin tosiaan Amerikan reissulta, ja avasin telkkarin kotiin päästyäni. Ja kas - siellä valuivat lopputekstit, juuri meneillään omat kolme biisiäni ja oma nimeni... Kovasti hämmästyin ja nauratti myös!


Mukavaa maanantaita kaikille!


*adlinks

10 kommenttia:

 1. Olipa jotenkin ihanan hyväntuulinen postaus! ja kaunis villapaita. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa upea väri, piristäisi meikäläisenkin päivää :)
  TerhiR

  VastaaPoista
 3. Väri on upea, mutta syö mielestäni kasvojesi ja hiustesi värin kokonaan. Kuvassa näkyy ja huomio kiinnittyy vain neuleeseen, ei henkilöön sen sisällä. Liian voimakas punainen sinulle. Mielipide tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia ottaessa oli aika hämärä, eikä neuleen väri ole ihan sellainen kuin luonnossa. No mut kiitos kuitenkin mielipiteestä!

   Poista
 4. Pitänyt useasti kysyä ovatko oppilaasi alakouluikäisiä, vai vanhempia..lähinnä sitä ajattelin kysyvätkö ikinä mistä jokin ihana vaatteesi on, ja haluavat samanlaista itselleen? Ymmärrettävästi eivät jos tosiaan ovat n.kymmenvuotiaita tai
  alle 😀

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ovat 7-16-vuotiaita. Eivät kysele, mutta kohteliaisuuksia kyllä saan vaatteistani aina silloin tällöin, mikä on mukavaa!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.