Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tomaatinpunainen villapaita ja nahkalökärit

Nyt kuulkaa on asussa väriä! En tiedä, mikä värinhimo minuun iski, mutta kun näin tomaatinpunaisen villapuseron Booztin uutuuksissa, se oli pakko tilata. En ollut varma pitäisinkö siitä, mutta kun sitä sovitin, tykkäsin ihan hirmuisesti. Väri on juuri sellainen lämmin tomaatinpunainen, josta pidän ja joka sopii hyvin itselleni. Kaveriksi sille laitoin Mos Moshin nahkalökärit ja Tommy Hilfigerin bootsit. Aikamoinen piristys kaiken harmauden keskellä, vai mitä?

Punainen villapusero on tanskalaisen Designer Remixin, ja sen vaatteita jos tilaa, kannattaa ottaa normaalikokoansa pienempi. Mietin myös harmaata ja luonnonvalkoista noin nanosekunnin.

Villis pääsi viime viikolla töihin, ja pääsee myös ensi viikolla. Itse asiassa juuri tuossa asussa mennä viiletin, kengät olivat vain mustat lenkkarit. Oikeastaan mukavaa, kun on kunnon pakkanen, niin voi käyttää myös näitä lämpimiä neuleitaan.


Neule on leveä, mutta suht lyhyt. Pidän kovasti hihansuista, ne antavat neuleelle sitä jotakin. Kaulus on kilpikonnamallinen, mutta käännän sitä välillä kapeammaksi.wool knit Designer Remix

leather pants Mos Mosh

boots Tommy Hilfiger

Mulla on soinut päässä koko päivän La La Land-musikaalin City of Stars. Kuuntelin sitä koko matkan aamulla töihin, eikä se ole sen hetken jälkeen jättänyt rauhaan. Välillä ärsyttääkin, kun korvamadosta ei pääse eroon, mutta samalla tiedän alitajunnan työstävän sitä biisiksi oppilaille. Biisihän on pelkän pianon säestyksellä, mutta ajattelin työstää siitä bändiversion.

Minähän olen tehnyt aikanani jonkin verran lastenmusiikkia, jota on leytetty ja päätynyt Emma-palkitulle lastenlevyllekin. Enää en ole musiikkia tehnyt, sillä kun sitä alan työstää, se ei jätä rauhaan koko iltana. Ja se on vähän ärsyttävää… Ehkä joskus otan viikon virkavapaata ja painun jonnekin lämpimään viikoksi tekemään biisejä…

Hauskin sattuma omiin biiseihin on ollut varmaan yksi matkalta paluu jo parikymmentä vuotta sitten. Tulin tosiaan Amerikan reissulta, ja avasin telkkarin kotiin päästyäni. Ja kas – siellä valuivat lopputekstit, juuri meneillään omat kolme biisiäni ja oma nimeni… Kovasti hämmästyin ja nauratti myös!

Mukavaa maanantaita kaikille!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

*adlinks

Share:

9 Comments

 1. Anonyymi
  22/01/2018 / 4:56 pm

  Olipa jotenkin ihanan hyväntuulinen postaus! ja kaunis villapaita. 🙂

  • Marjukka / Fab Forty Something
   23/01/2018 / 2:09 pm

   Hih, olisinko ollut hyvällä tuulella!

 2. Lady of the House
  22/01/2018 / 5:34 pm

  Ihana asu

  • Marjukka / Fab Forty Something
   23/01/2018 / 2:09 pm

   Kiitos!

 3. Anonyymi
  23/01/2018 / 8:38 am

  Onpa upea väri, piristäisi meikäläisenkin päivää :)TerhiR

  • Marjukka / Fab Forty Something
   23/01/2018 / 2:10 pm

   Kiitos, näyn kaivolta kotia!

 4. Anonyymi
  23/01/2018 / 1:56 pm

  Väri on upea, mutta syö mielestäni kasvojesi ja hiustesi värin kokonaan. Kuvassa näkyy ja huomio kiinnittyy vain neuleeseen, ei henkilöön sen sisällä. Liian voimakas punainen sinulle. Mielipide tämä!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   23/01/2018 / 2:11 pm

   Kuvia ottaessa oli aika hämärä, eikä neuleen väri ole ihan sellainen kuin luonnossa. No mut kiitos kuitenkin mielipiteestä!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  23/01/2018 / 3:02 pm

  He ovat 7-16-vuotiaita. Eivät kysele, mutta kohteliaisuuksia kyllä saan vaatteistani aina silloin tällöin, mikä on mukavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *