V-aukkoinen reilu neule, nahkaleggingsit ja kuulumiset

Viikko on hurahtanut ohi työn touhussa. Uusi vuosi on alkanut minulle tosi onnekkaasti, sillä blogiin liittyen on tulossa pari tosi mahtavaa juttua, josta olen enemmän kuin innoissani. Ensi viikolla niistä molemmista enemmän. Tuntuu siltä, että olen kaivannut itselleni pientä piristysruisketta asian suhteen, ja nyt sitä on tullut kunnolla. Vaatteiden osalta sen sijaan olo on jämähtänyt. Nyt pyöreitä täytettyäni tuntuu siltä, että jotain pientä säätöä olisi tehtävä, mutta mitä?

Työviikko meni haipakasti, ja oli mukava taas tarttua hommiin. Olin joulukuun niin rauhassa, että jaloillaan olo koko päivän, viisi päivää peräkkäin, vaati veronsa – otin tänään kahden ja puolen tunnin ”powernapit”. Olin ihan kanttuvei herätessäni!

Olen myös työstänyt erästä yhteistyötä, josta vihjeitä kuvissa. Se on vaatinut erinäistä suunnittelua, jonkin verran ajettuja kilometrejä ja pikkuisen mukavuusalueensa ulkopuolelle menoa. Olen kyllä ollut siitä niin innoissani, ettei tosikaan, enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään teillekin, mitä tänään koko päivän työstin.

Jos blogin kanssa on ollut hommia, niin sitä on myös kotona. Keittiö on ilman kaapinovia, ja koko huusholli tuntuu olevan jonkinlaisessa välitilassa. Oma vaatehuoneeni on mullin mallin, ja olen koonnut aikamoisen kirppiskasan odottamaan kuvauksia. Vuoden alussa tulee usein sellainen kaikki uusiksi-fiilis. No, eihän se ihan niin mene, mutta jotain uutta twistiä kaipaisin myös garderoobiini. Ehkä on jo mielessä mitä, mutta katsotaan nyt. Muutenkin tämä keskitalvi on pukeutumisen suhteen sellaista villis päälle, farkut jalkaan-meininkiä. Suurin inspiraatio tulee aina syksyllä, ja ehkä keväällä seuraavaksi, kun saa vähentää vaatetta.
mohair knit Second Female (similar)

shirt Uniqlo (similar)

leather pants Second Female (similar)

boots Ross (similar)

Mutta nyt relaillaan ilta, veikkaan, että nukkumaanmeno siirtyi megapäikkäreiden johdosta. Tai sitten ei…

                                             Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

*adlinks

Share:

5 Comments

 1. Anna / Fashion Minimalist
  14/01/2018 / 6:54 am

  Tykkään tosi paljon asusta! Vuoden alussa on tosiaan usein uudistamisvimma ja täälläkin kirppiskasa notkuu. Jostain syystä kuvaaminen vain antaa odottaa itseään, siihen se usein tyssää 😉 Ihanaa sunnuntaita!

 2. Laura/Elämänmakuja äidiltä tyttärelle
  14/01/2018 / 11:01 am

  Jeps, ihan sama juttu täällä – kaipaisin jotain uutta intoa pukeutumiseen ja vaatekaappeja on käyty urakalla läpi…tuntuu että vedän samat farkut ja neuleen päälle joka päivä. Ehkä tää taas tästä kun valon määrä lisääntyy 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  14/01/2018 / 2:16 pm

  Kiitos! Neule on pari vuotta vanha, mutta niitä vaatekappaleita, joista en tule koskaan luopumaan. Joo miten se kuvaaminen voi olla niin vaikeaa! Valoisaa aikaa on niin vähän, ja silloin pitää kuvata muuta ; ) Kiitos samoin sulle ja hyvää alkavaa viikkoa!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/01/2018 / 2:17 pm

  Juu, farkut ja neule tai leggarit ja neule. Neuleen päällä neule… Talvi on just tätä… ; ) Odotellaan valoa, se antaa inspistä kaikkeen!

 5. Mia / Beauty Highlights
  15/01/2018 / 3:01 pm

  Kiitos taas kivasta asuvinkistä! Nuo kengät on tosi kivat! Harkitsen vakavasti tilausta 😉

Vastaa