Aamutakissa töihin? Kyllä!

Perjantain kuvissa esiintynyt Hemaisevan aamutakki taipuu moneen. Itse en malta pitää sitä pelkkänä aamutakkina, vaan asustin sen töihinkin. Pitkä kashmirtakki on ihan täydellinen työvaate, lämmin, mutta hengittävä.

Lomat on nyt pidtty, ja olipa varsinainen touhuloma remontinlopettajaisineen ja muine hommineen. Nyt mennään kevättä kohti vauhdilla!

Niin meni lomaviikko touhutessa. Aloin vasta muutama yö sitten nukkumaan kunnolla, kun öljyhuurut haihtuivat pois, ja siinä sivussa nuhani. Torstaina tulivat vanhempani meille, ja perjantaina kävimme porukalla Musiikkitalossa katsomassa liminkalaisoopperan Aabrahamin pidot. Veljenpoikani lauloi lapsikuorossa. Ja tykkäsin kyllä oopperastakin, musiikki oli Jukka Linkolan. Oopperalaulaja Aabraham Ojanperästä kertova teos oli valittu toiseksi parhaaksi uudeksi oopperaksi vuonna 2017. Ohjaus oli vauhdikas ja Aabrahamin nimiroolin laulanut todella hyvä. Tuli taas mieleen, että pitäisi käydä enemmän oopperassa ja teatterissa…

Mutta eikös taivu hyvin aamutakki päiväkäyttöön? Mikä ihana maksivillatakki Hemaisevan takista tulikaan. Kaveriksi sille laitoin lempipaitikseni Mos Moshilta, Dayn vahapintafarkut ja Balmuirin keväisen crossbody-laukun.kashmir-aamutakki Hemaiseva

paitis Mos Mosh*

vahapintahousut Day Birger & Mikkelsen (similar)*

bootsit Tommy Hilfiger

laukku Balmuir*

En voi sanoa ihan täysin olevani levännyt tämän loman jälkeen, mutta tällä kertaa näin. Aikaiseksi ainakin sain asioita, ja nyt on kiva aloittaa kevätjakso sekä töissä että henkisesti muutenkin. Valo on lisääntynyt huikeesti, eikä iltaisinkaan ole enää säkkipimeää. Mahtavaa! Ja kaikenlaista mukavaa on maaliskuussa luvassa, ettei ihan työpaikan ja kodin väliä tarvitse vain kulkea.

Mukavaa maanantaita!

*adlinks

Share:

6 Comments

 1. Ninni
  26/02/2018 / 3:09 pm

  OIH! Toi takki on niiiin kaunis ja käy melkeinpä minkä kanssa tahansa 🙂 Ja eipä uskois, että on kyse aamutakista 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  26/02/2018 / 6:00 pm

  No eikö, oikea monitoimivaate!

 3. Haveaniceday1
  26/02/2018 / 9:28 pm

  Mä käytän samalla lailla omaani :)http://mankka1717.blogspot.fi/2017/10/aamutakilla-liikenteessa.html?m=1

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  27/02/2018 / 6:05 pm

  Hih! ; )

 5. Anonyymi
  28/02/2018 / 11:34 am

  Tosi kaunis kokonaisuus! Oikein hyvin sopii ja toimii aamutakki tuossa. Hyvä harmaan sävy.T. Maija

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  01/03/2018 / 12:29 pm

  Niin on, pehmeä ja lämmin vaaleanharmaa, ihana väri!

Vastaa