Kolme hyvää asiaa

Blogeissa on kiertänyt tämä mukava haaste, ja ajattelinpa minäkin napata tämän. Mikä on hyvää päivissäni, minussa ja elämässäni? Näitä piti ihan pysähtyä miettimään, mutta loppujen lopuksi ainakin elämäni tärkeimmät asiat ovat ihan itsestäänselvyyksiä. Bloginkin yksi hyvä asia on itsestäänselvyys – te lukijat.

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Vaihtelevuus – voisi kuvitella, että työpäiväni musaopena ovat hyvinkin samanlaisia, mutta niin ei ole. Olen jaloillani ja liikkeessä koko päivän, ja mitä tahansa hauskaa, jännittävää ja liikuttavaa voi tapahtua. Koskaan aamulla ei tiedä millainen päivä on edessä. Illalla sitten sukellan blogimaailmaan ainakin tunniksi, viikonloppuisin pitemmäksi aikaa.

Rauha – työn hektisyydelle rakastan vapaapäivieni ja iltojeni rauhaa. Tarvitsen paljon tilaa ja hiljaisuutta, unta ja ihan vaan kotona olemista. Olen huomannut, että mitä kiireisempi päiväni on, sen vaikempaa minun on esimerkiksi tuottaa tekstiä blogiin. Vaan kun saa olla ajatuksineni, myös luovuus herää.

Oma koti – täältä on hyvä lähteä, mutta voi, miten ihanaa on tulla kotiin päivän päätteeksi, omaan turvasatamaan. Harvoin osaan kyllä vain olla, aina on puuhattavaa ja se on ihanaa. Paitsi puutarhanhoito. Ja silittäminen.

Kolme hyvää asiaa minussa

Iloisuus – olen yleensä iloinen ja hyvällä tuulella. Minulla on hyvä tilannehuumori, ja joskus onnistun sutkauttamaan jotain, mikä naurattaa porukoita kovasti. Mieheni kanssa meillä on ihan oma huumori, kuten kaikilla pitkään yhdessä olleilla pareilla. Sellainen hassu sisäpiirihuumori naurattaa todellakin vain itseä, mutta on hyvä ase esimerkiksi Aliasta pelatttaessa, mikä nähtiin viimeksi jouluna. ; ) Olisi kauheaa elää ihmisen kanssa, jolla ei olisi ollenkaan huumorintajua! Small talk on minulle myös helppoa.

Järjestelmällisyys – olen hyvä hallitsemaan projekteja, ja tässä tarkoitan nyt ammattiani. Hoidan hommat omalta osaltani, minuun voi luottaa siinä asiassa. Olen myös mieluummin etuajassa kuin myöhässä.

Empaattisuus – olen myötätuntoinen, ja monesti liikutun, jos kuulen tai näen jotain surullista. Joka päivä kysyn luokiltani miten menee, ja yritän huomioida ympärilläni olevia ihmisiä eri tavalla. Joskus olen todella väsynyt kaikesta antamisesta ja huomioimisesta, silloin olen vain hiljaa kotona ja kerään voimiani.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Läheiset  ympärilläni – on sitten kyse perheestäni, ystävistäni, työkavereista, olen todella kiitollinen siitä, miten aidosti mukavia ja fiksuja ihmisiä minulla on elämässäni. Juuri eilen ihan pakahduin ilosta, miten ihanat työkaverit minulla on.

Koti – tätä olen ennenkin sanonut, mutta se on minulle tärkein paikka maailmassa.

Turvallisuus – en kaipaa erityisemmin elämyksiä, nuorempana on kohkannut ihan tarpeeksi. Työ, koti, ystävät, liikunta, terveys, kun nämä asiat ovat kunnossa, niin elämä on hyvin. Ja Spotifyssä tarpeeksi musiikkia!

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Remontit – no, vuosihan ei ole edennyt vielä pitkälle, mutta nyt on jo selvää, että alkuvuoden kohokohta on keittiöremppa. Sain tovin puhua miestä siihen ympäri, mutta kyllä olemme niin tyytyväisiä. Vielä on hommaa, että valitettavasti hetkeen en vielä laita kuvia tänne siitä. Haluan, että kaikki on valmista…

Hyvin alkanut kuntoilu – olen päässyt niin hyvään flowhun liikunnan kanssa, että pidän sormet ja varpaat ristissä, että se jatkuisi. Postiin on tullut uusi tilaamani kuntoiluväline… Olen myös selvittänyt namittoman tammikuun ihan reippaasti, ja jatkoa seuraa: herkuton helmikuu.

Kesämatka – vielä emme tiedä minne, mutta sellainen tehdään jossain muodossa, viikon tai kaksi jopa voisi jossain auringossa olla. Jonkinlainen irtiotto pitää tehdä! Mutta ehkä saamme vihdoin sen lämpimän kesänkin, se olisi superihanaa.

scarf Balmuir* adlink

coat Mango

pants Zara

boots Michael Kors

Kolme hyvää asiaa blogissa

Lukijat – hehkutetaan nyt vielä kiitoksia teille! Lähiaikoina blogiini on tulossa myös lukijatutkimus, johon toivon teidän vastaavan. Siitä selviää tarkemmin keitä olette ja mikä teitä FFS:n sivulla eniten kiinnostaa.

Uuden oppiminen – kuten aiemmin vihjaisin, valokuvauksessa kehittyminen kiinnostaa, ja olen jo ottanut askeleen eteenpäin asian kanssa. Erään ystäväni tytär on valokuvaaja, ja otan talviloman jälkeen häneltä yksityistunteja – tattadaa! Ajattelin, että kun aikoinani opiskelin laulua lähes kaksikymmentä vuotta, voisin nyt ottaa tunteja valokuvauksessa. Olen niin innoissani. Pelkään vain, että se synnyttää kauhean kamerakuumeen, onhan oma Olympukseni jo muutaman vuoden ikäinen. Silti ihan täykky kamera.

Kehittyminen – enkä tarkoita vain itseäni, vaan blogistania elää omaa, mielenkiintoista elämäänsä. Tulee trendejä, menee trendejä. Ehkäpä tämän vuoden trendi voisi olla ”paluu juurille”, eli pikkuisen todentuntuisempaan elämän kuvaamiseen. Kuvathan ovat monesti kuin editoriaaleja, kenties tulevaisuudessa otetaan rennommin ja rohjetaan laittaa vähemmän laitettuja otoksia blogiin. En myöskään usko, että blogit ovat häviämässä mihinkään, vaikuttajamarkkinointi on yhä suurenemassa osassa tulevaisuudessa, niin blogeissa kuin Tubessa ja Instassakin. Joka tapauksessa on hurjan hauska olla mukana seuraamassa, mitä tänä vuonna tulee tapahtumaan.

Mutta huomenna on perjantai, jes, jes, jes! Leppoisaa iltaa! Mä painun nyt treenaamaan…

Share:

4 Comments

 1. Emmi
  01/02/2018 / 6:11 pm

  Ihanat saappaat!Minullakin on herkuton alkuvuosi. Menen toukokuussa naimisiin, niin halusin keventää ennen häitä. Ekan viikon jälkeen ei enää edes tehnyt mieli herkkuja, olivat ne sitten makeita tai suolaisia. 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  03/02/2018 / 10:12 am

  Hieno herkuton alkuvuosi sulla! Mä en himoitse makeaa, mutta suolainen…voi voi. Siinä olisi tsempin paikka. Ihania häitä sinulle, siitä tulee varmasti ikimuistoinen päivä.

 3. Emmi
  03/02/2018 / 2:44 pm

  Kiitos, toivotaan niin! 🙂

 4. Anna / Fashion Minimalist
  04/02/2018 / 6:42 am

  Kiva haaste, ehkä täytyy napata tämä omaankin blogiin 🙂 Aivan ihana asu ja kuvat!

Vastaa