Lomalauantai kotona

Loma? No ainakin voi olla kotona, nukkua ja viimeistellä keittiötä. Kaikki on edelleen tuhannen levällään, sillä keittiön taso käsiteltiin tänään toisen kerran, ja suurimmat levyt käsitellään vielä kolmannen kerran. Mutta hieno siitä tulee! Huomenna isken verhojen kimppuun. ..

Olen koko viikon ollut tosi väsynyt ja nenä on alkanut vuotaa. Flunssaa se ei ole, vaan veikkaan ensimmäisiä kaukokantautumia Keski-Euroopasta. Minullahan on sellainen nenä, että se aistii pienimmätkin siitepölymäärät. Lisäksi viime vuonna tepsinyt allergialääke ei tunnu nyt auttavan. Ihan ihme juttu. Pitää vaan randomina kokeilla jotain uutta nappia. Loma tuli muutenkin hyvään saumaan kuin väsyjen pois nukkumiseen. Tämä valon määrä! En meinaa millään tottua tuohon auringonpaisteeseen!

Eilen kävimme mieheni kanssa Kämpissä syömässä töiden jälkeen. Olipa hauskaa ja jotenkin romanttista! Juhlistettiin vain viikonlopun  ja minun lomaviikkoni alkua. Sain synttärilahjaksi nimittäin Kämpiin lahjakortin, joka vihdoin käytettiin sitten eilen (kiitos M&M!). Saimme olla ihan kaksistaan Pohjois-Espan puoleisella terassilla, koko stadi oli varmaan lähtenyt jo talvilomille! Kämpin ranskalaiset perunat ovat koko kaupungin parhaat, voi nami sentään.

Huomenna sitten otan ompelukoneen esille, ja toivon hartaasti, että lankavarastoistani löytyisi sopivan värinen omeplulanka. Muuten homma siirtyy taas eteenpäin. Ajattelin myös kuvata keittiön tason ja kertoa mitä sille oikein tehtiinkään ja miten homma sujui. Pari lukijaa on jo ilmaissut kiinnostuksensa asiaan. Sanonpa vain, että jos olisin tiennyt miten hyvännäköinen tasosta tulee, se olisi käsitelty jo ajat sitten! Nyt alkaa vain jo tämä kodin sotku ottaa päähän. Pari päivää vielä, niin sitten urakka on ohi.

Mutta nyt päikkäreille, sitten kuntohuoneeseen… Illalla tulee Rimakauhua ja rakkautta, ja siinähän se on sitten lauantai taputeltu!jeans & t-shirt Mos Mosh (t-shirts -20%)

cardigan Second Female (similar)

ballerinas Gardenia

watch & cuff Daniel Wellington (-15% off with code fabforty)

Leppoisaa lauantaita!

Ps. Booztilta koodilla Fabforty15 saat -15% alennuksen lähes kaikista neuleista vielä tänään! Ei koske aletuotteita ja valittuja merkkejä. Topeista ja kengistä on myös viikonlopun ajan -20% merkityistä tuotteista koodilla EXTRA20.

*adlinks

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  17/02/2018 / 2:25 pm

  Hyvää lomaa! Vaikka sitten siellä keittiössä:) Minäkin otin just päikkärit. Ihanaa, kun sellaista voi joskus harjoittaa. Hienoa, että ”Kämp-treffit” järjestyi. Siellä on kiva käydä, istua juuri siinä pöydässä ja katsella kadun vilinää samalla.T. Maija

 2. Anonyymi
  17/02/2018 / 3:35 pm

  Rimis on sanoinkuvaamattoman ihana. Miten voikaan olla mahdollista että nämä jatko-osat jopa ylittävät aiemmat! En muista moista uudelleen herätellyille sarjoille käyneen juuri koskaan. Osansa huokailuista saa tietysti myös esim.Adamin upea koti. Täydellisyyttä rikkoo ainoastaan Karenin näyttelijän liian käsitellyt kasvot, muut onneksi ovat antaneet jotakuinkin vuosien vieriä luomuna, ja toisaalta Ramonan liian vähäinen rooli. Fay Ripleyn Jenny silti vie potin; hän on noussut omassa mielessäni selkeään päärooliin, karisma lisääntynyt iän myötä harppauksin. 🙂 T.Rva46, oman elämänsä tv-kriitikko 😀

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  17/02/2018 / 5:44 pm

  Juuri siinä "meidän pöydässä" istuttiin. Siellä on kyllä niin kiva istua ja fiilistellä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/02/2018 / 5:46 pm

  Adamin keittiön voisin heti ottaa! Ja näyttelijä itsekin on ihana ja karismaattinen. Just enkunooekollegani kanssa hehkutettiin häntä viime viikolla.

 5. Anonyymi
  18/02/2018 / 5:17 pm

  Mosharit on mun lempparifarkut. Oliko noissa käännetty lahje ihan "vakiona" vai oletko kääntänyt lahkeet itse? Mukavaa alkavaa lomaa sinulle!Ritva¨¨

Vastaa