Nectarinen värikäs kevät

Kuvauskeikkani Nectarineen sattui hienosti viime keskiviikkoon, kun kaikki uutuudet olivat laitettu esille ja ale-tuotteet korjattu pois. Liike suorastaan loisti herkullisissa väreissä ja hempeissä pastelleissa. Sovittelin monia farkkuja, malleja on ihan hengästyttävä määrä aina. Kukkivat paidat ja pehmoiset neuleet veivät myös huomioni. Ihana kääntää katse raikkaisiin sävyihin!

Tein jo kuudetta vuotta ajankohtaiset tekstit Nectarinelle, ja ne löytyvät paitsi alta, myös kokonaisuudessaan Nectarinen sivuilta, jossa myös paljon kuvia. Mutta hei, kurkataanpa liikkeen tunnelmia!


Kevätmuoti on rennon naisellista. Värit ovat meheviä: korallia, puuteriroosaa, khakinvihreää, fuksiaa, sinisen sävyjä ja tietenkin vaaleanpunaista, jota kysytään paljon joka vuosi. Kesää vasten kirkkaat värit lisääntyvät. Laadukkaat materiaalit, kuten puuvilla, silkki, kashmir ja erilaiset laskeutuvat kankaat tekevät vaatteesta miellyttävän tuntuisia. Myös pellava kuuluu kesään. Tänä keväänä pukeudutaan mukavasti ja rennosti tyylikkyyttä unohtamatta.

Koko sesonki on tulvillaan kauniita ja tyylikkäitä printtejä. Kukat jatkavat suosiotaan, samoin kauniit kasvikuviot.

Paidoissa leikittelevät värien lisäksi tyylikkäät printit, röyhelöt ja nauhat. Suloiset yksityiskohdat tuovat paitaan kivan jujun. Ohuita paitoja voi jo halutessaan käyttää neuleiden alla. Rento boho chíc hiipii kesäasuihin heti ilmojen lämmetessä. Myös tunikat eri kuvioissa vievät mielen kesätunnelmiin.

Neule onkin usein ensiaskel keväisempään pukeutumiseen. Alle ei tarvitse välttämättä laittaa kerroksia: rento ja laadukas neule on kaunis yksinäänkin. Niissä on kauniita yksityiskohtia: punoksia ja nauhoja, tai vaikkapa rusetit hihansuissa. Kesäkashmir lämmittää jo nyt, ja antaa väriä asuun. Paitoihin voit yhdistää sporttityyliset housut, joissa on sivussa raita.Farkuissa on tänä keväänä paljon valinnanvaraa. Simppeli perusfarkku käy töihin, mutta vapaalla voi fiilistellä upeilla pesuilla ja persoonallisilla yksityiskohdilla. Kevättä vasten denimin pesut vaalenevat. Lahkeen juju voi olla niitti, hapsu, röyhelö tai rusetti, kesäkaudella kukat. Sujauta jalkaan värikkäät loaferit tai ballerinat, ja anna nilkan näkyä.
Mustavalkoisen ystävälle löytyy myös vaikka mitä kaunista. Ihastuin hurjasti mustavalkoiseen raitapaitaan, joka oli pitkä, ja jonka selässä oli hauska leikkaus.Uusi sesonki saa kyllä väistämättä odotuksen kevääseen. Vaikka ulkona paukkuu pakkanen, saamme ainakin aurinkoa!


Arvatkaapa muuten, mikä päivä tänään on! FFS täyttää seitsemän vuotta! Ihanaa ja aurinkoista pakkaslauantaita kaikille teille mahtaville lukijoilleni ja nauttikaahan lauantaista.

Share:

2 Comments

  1. Suvi - Kotonainen
    24/02/2018 / 5:57 pm

    Onpa kiva tietää, mistä löytää paljon erilaisia farkkumalleja! Henkilökohtaisesti en jostain syystä pidä farkkujen etsimisestä ja sovittelusta yhtään, joten on kiva tietää paikka, jossa voi kokeilla monet yhdellä kertaa! Pino vaihtoehtoja sovituskoppiin, parhaiden kanssa kassalle ja sitten vaikka kakkukahville onnistuneen löydön kunniaksi 🙂

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    26/02/2018 / 6:02 pm

    Just näin, ja sulle tuodaan vielä lisää kokoja sovituskoppiin, jotka muuten Nectarinessa ovat ihanan tilavat.

Vastaa