Roosa paitis ja lauantaikuulumiset

Vaaleanpunainen on väri, joka ei oikein itselleni sovi, ainakaan sellainen ihana babypinkki. Sen tulee taittaa enemmän lämpimään kanervaan, vanha roosakaan ei ole kovin paha. Itseltäni löytyy kaksi roosaa paitista, joista toinen, kuvien Dayn paita on pidetty ja tykätty. Ja nahkahousuille se antaa hieman herkkyyttä.

Alkutalvesta iskee aina mahdoton kaipuu vaaleisiin väreihin. Onneksi apu löytyy niin läheltä kuin omasta vaatekaapista. Dayn paita on polyesteria, joka on kaikkea muuta kuin lempimateriaalini, mutta täytyy myöntää, että helppo se on. Vaaleanpunaista tykkäisin laittaa sisustukseenkin, mutta tuo toinen talon asukas ei pidä siitä ollenkaan. No, ei se mitään, hippunen omissa vaatteissa saa ajaa roosankaipuuni.

shirt Day Birger & Mikkelsen (like this, this, this)

leather pants Mos Mosh

boots Apair

jewellery Coal & Syster P

watch Daniel Wellington (-15% koodilla fabforty)


Täällä vietetään leppoista lauantaita. Aamulla tein kotihommia, selätin jättipyykin. Päikkärit olivat puolitoistatuntiset. Kohta painun tuonne jumppahuoneen puolelle tekemään kunnon treenin, ja loppuilta on telkkaria. On tehnyt niin hyvää tällainen luppopäivä!

Mies osti tasohiomakoneen, ja ensimmäinen, pienempi palanen keittiön tasoa on saanut ensikäsittelyn Osmo Coloria. Siitä tulee tosi tumman ruskea, just sellainen, kuin haaveilinkin. Väri on Ebenpuu. Vaan tänä viikonloppuna sitä ei taideta valmiiksi saada. Pikku hiljaa kuitenkin. Ja päiväunessa mulle selkeni millaisen hedelmävadin haluan keittiöön. Cobelloon siis maanantaina, sieltä se löytyy!

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

Ps. Vastaan kommentteihin myöhemmin illalla, kiitos niistä!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  10/02/2018 / 6:43 pm

  Ihana sävy paidassa – minä pidän juuri samansävyisistä vaaleanpunaisista kuin sinäkin, sellaisista harmaaseen taittuvista ja kanervan sävyistä!Tsemppiä remonttiin ja rentoa viikonloppua, Marjukka <3

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  10/02/2018 / 8:36 pm

  Kiitti, Lady, remppa on jo paremmalla puolella, ensi viikonloppuna pitää tosiaan tuskailla ne verhot! Juu ja roosa on kaunis väri just sillee vähän taitettuna!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  10/02/2018 / 8:37 pm

  Kiitti! Joo, kevät alkaa olla mielessä täälläkin. Ainakin vaaleampia värejä on kiva käyttää.

 4. Anna / Fashion Minimalist
  11/02/2018 / 7:22 am

  Tuo paidan sävy pukee sinua todella hyvin, aivan ihana väri! Olen huomannut, että noiden sävyerojen kanssa saa olla tarkkana etenkin vaaleanpunaisen ja beigen suhteen. Jotkut saavat ihon ja hiusten värin hehkumaan, toiset taas näyttämään väsyneeltä.

Vastaa