Täydellinen pikkumusta ja muita Oasiksen kevätuutuuksia

Vietin eilen tosi kivan päivän kaupungilla. Kävin heti aamupäivällä katselemassa Repeatin ensi syksyä. Sieltä kävelin sata metriä Piaa moikkaamaan ja tsekkaamaan Oasiksen uutuuksia brändin showroomille. Ihania printtejä on taas kevääksi luvassa, taattuun Oasis-tyyliin. Ihastelimme myös todella kauniisti leikattua pikkumustaa, jota saa myös vaaleanharmaana. 

Oasiksen showroom mainostoimisto Huvilan tiloissa Korkeavuorenkadulla kylpi keskipäivän auringossa. Valoa tulvi tilaan kahdesta ilmansuunnasta. Rekit olivat täpösen täynnä uutuuksia. Pia iloitsi Oasiksen hyvästä vastaanotosta ja esitteli malliston herkkupaloja.

Esitelläänpä heti alkuun upea pikkumusta: siis miten kaunis leikkaus hihoissa ja vyötäröllä. Totesimme, että jokaisen naisen kaapissa pitää olla pikkumusta, se on mekko moneen menoon, ja asustamalla siitä saa juhlavan tai toimistokelpoisen mekon.

Mekon kangas on jämäkkä ja rypistymätön. Tuo vyötäron leikkaus on kaunis!


Oasis, Oasis Finland, pikkumusta

Kurkistetaanpa peremmälle showroomille. Puuvillainen neule on tervehtii ovensuussa suloisine hiharusetteineen.

Brittibrändit suosivat kukkakuoseja, ja nythän ne ovat muodikkaampia kuin koskaan.

Ihan huippusöötti pitsinen mekko sopii juhliin.Täydellinen pikkumusta on myös pikkuharmaana. Väri on niin kaunis ja suomalaisen väreihin sopiva. Tämä mekko on ollut myyntimenestys, ei ihme!


Seilorinsininen on jokakeväinen must have-juttu, tässä suloisten kaulusyksityiskohtien kanssa.


Kukat kukkivat puserossakin…

Eikä pidä unohtaa ihania neuleita.


Ulkona on niin ihana auringonpaiste, että kylmyydestä huolimatta mieli karkaa kevätjuttuihin, mitenkäs teillä? Ihanaa talvipäivää!

Ps. Laita rohkeasti Pialle sähköpostia, jos haluat shoppailla Oasista paikan päällä. Ja jos haluat viedä työporukkasi shoppailuille, sekin onnistuu!

Share:

1 Comment

  1. Anonyymi
    23/02/2018 / 9:56 am

    Tyylikäs tuo musta mekko! En uskalla päästää mieltä karkaamaan…T. Maija

Vastaa