Täydellisen bomber-takin metsästys

Hakusessa on täydellinen bomber-takki! Löysin jo sen oikean, vaan koko oli pienimmässäkin todella reilu. Nyt on aivan hurmaavia bombereita tarjolla ihanissa kuvioissa, ja sen perinteisen high school-mallin tilalle löytää naisellisen ja värikkään yksilön. Pikku bomber on loistava korvaaja bleiserille tai neuleelle, ja se menee kätevästi hameen, mekon tai suorien housujen kaverina.

Kokosin kollaaseihin muutamia suosikkejani ja miten niitä yhdistäisin. Perinteinen suorat housut ja nilkkurit ovat aina kiva yhdistelmä. Suorienkaan housujen ei tarvitse olla perinteiset suorat, vaan tuollaiset ihanat joggarimallit ovat tosi pikantit.

Bomber-takin alle voi laittaa kauluspaidan tai poolon. Olen nyt erityisen ihastunut korallin ja vaaleanpunaisen sävyihin, ja ne tarttuvat silmään ensimmäisenä. Pikkulaukuissa koralli, nude ja pinkki ovat erityisen söötit.

Ja kun vaatekaapissa on tuttuja lempivärejä, harmaata, mustaa, sinistä ja valkoista, statement- takilla on helppo säväyttää.

1. Gant 2. InWear 3. Peak Performance 

4. Second Female 5. Odd Molly 

6. DKNY 7. InWear 

8. Shoe The Bear 9. Rebecca Minkoff 

10. Lexington Clothing 11. Second Female 

12. Royal Republic 13. Baum und Pferdgarten 

14. Sam Edelman

Booztilla on nyt loistava tarjous, koodilla EXTRA20 saat alennusta merkityistä tuotteista, myös useimmista kollaasin tuotteista.

Ensi viikolla sitten taas asuja pitästä aikaa sekä vihdoin keittiöjuttuja, tulkaahan kurkkaamaan! Leppoisaa sunnuntaita!

Share:

Vastaa