Blue on Blue

Tuleva viikko on omistettu ihanille paidoille. Hain eilen SHE-liikkeestä Fredalta muutamia suloisia paitoja, joita kuvataan tulevalle viikolle. Mieli alkaa niiden myötä ihan väkisin kääntyä vaaleampiin sävyihin, eikä haittaa, vaikka vielä täytyy laittaa neuletta päälle.

Hetken päästä aion myös kaivaa vaaleat farkkuni talviteloilta. Ajatuksesta innostuneena sain idean tähän Booztin kollaasiin, joka perustuu vaaleiden, suorien farkkujen ympärille.

Suorat lahkeet ovat tällä hetkellä muodikkaimmat. Myös korkea vyötärö, mutta itse pidän eniten normaalista, joka ei nouse liian ylös. Vaaleampi pesu on keväinen, ja siihen on kiva yhdistää pritti- tai raitapaitoja. Sinikuosinen paita ja farkut ovat tosi freesin näköiset yhdessä.

Itse suren aina vähän sitä, että omiin sävyihin tuollainen suloinen baby blue- ei ole paras mahdollinen. Niinpä sinisissä yritän metsästää aina lämmintä mustikansinistä tai syreeniin vivahtavaa sävyä. Ensimmäinen vaate, jonka muuten ostin aikoinani ekalla palkallani, oli Benettonin syreeninvärinen neulepaita. Muistan vieläkin miten siitä tykkäsin, ja minulla oli siihen samanvärinen puuvillainen puolihame, jossa oli sivussa nappirivi ylös asti. Oi nostalgiaa, huokaa tämä vaatesavantti täällä.

Mutta te, keille vaaleansininen sopii, ottakaa ilo irti tästä vuodenajasta!

1. Balmuir Dawn 2. Balmuir Edith 

3. mByM 4. Second Female 

5. Park Lane 6. Balmuir Highland

7. Shoe The Bear 8. 2ndday 

9. InWear 10. Lee Jeans 

11. Tommy Hilfiger 

12. Samsoe & Samsoe (sininen)

13. Balmuir Emelie 14. Vagabond

Mitä muuten tykkäätte nyt kevään kuumimmasta kenkätrendistä, valkoisista nilkkureista? Olin ihan aluksi, että ei ole oma juttuni, mutta nyt olen vähän kääntämässä kelkkaani. Mikä ettei, kun tiet ovat kuivat. Olisivat aika raikkaat farkkujen ja paitiksen kanssa!

Boozt muuten alettaa tänään -20% valikoimasta mekkoja ja kenkiä. Kurkkaa täältä!

Mukavaa sunnuntaita!

*adlinks

Share:

3 Comments

 1. Marjukka / Fab Forty Something
  11/03/2018 / 6:42 pm

  Se on just näin, että tässä vaiheessa vuotta alkaa villat ja paksut vaatteet niin kyllästyttämään! No reissussahan on parasta reissu, eikä aina löydäkään mieluista. Kivaa viikkoa sinulle!

 2. Anonyymi
  12/03/2018 / 7:52 am

  Hei! Oletko värianalyysin mukaan syksy? Minä olen viiskymppinen syksy, lämpimän keskivaaleilla hiuksilla ja -iholla. Murretut ruskan ja metsän värit olisivat mulle parhaita. Mutta niissä kera mustien alaosien ja toppisten olenkin kulkenut viimeiset neljä kuukautta. Mieli halajaa keväisempiä sävyjä.Kaupoissa on nyt paljon vaateväreinä raikkaita, sinipohjaisia pastellivärejä. Kuten kollaasissasi. Ihania -kelle sopivat. Kaipaisin värivinkkejäsi, mitä ylle? Ja siis kylmien ja sinipohjaisten, myös vitivalkoisen, mustan ja harmaan sijaan? Asukuvat ylläsi oisi vieläpä kollaaseja havainnollistavampia.Värianalyysistä ja sen noudattamisesta ei olekaan blogistit kirjoittaneet aikoihin. Mitä ajattelet siitä? Onko se ysäriä,johon ei enää kannata vilkuilla?Hymy viikkoosi – hyviä kohtaamisia!T. Leena

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  12/03/2018 / 12:37 pm

  Hei Leena, kyllä olen. Syksyllehän siis sopii värit, jotka on taitettu keltaisella. Kaikissa väreissä lukuunottamatta mustaa, on sävyjä, jotka sopivat syksylle. Valkoisissa mm. luonnonvalkoinen, pellava villanvalkoinen, korallinvalkoinen, valkosuklaa, kerma, kaurapuurovalkoinen ja kultaan vivahtava helmenvalkoien. Sinisistä murrettu lämmin petrolinsininen, murrettu laivaston-, laguunin-, ja merensininen, sekä kissankellonsininen. Harmaasta sopivat murretut lämpimät kellanharmaat, vihertävänharmaa, kuukivenharmaa, savi, betoni, papurys ja jäkälä. Kyllä värianalyysi on minusta hyvä juttu, jos haluaa saada hehkunsa esiin parhaalla tavalla. Turhaan lämminsävyiset naiset esim tavoittelevat viileää hiusväriä, kun lämmin kulta voisi pukea paremmin. Mä noudatan miten noudatan, pidän kyllä mustasta ja valkoisesta. Kaikki mun harmaat ovat lämpimänsävyisiä. En viihdy pastelleissa, pinkissä, kuninkaansinisessä, smaragdinvihreässä, ne eivät kertakaikkiaan sovi itselleni. Kesäisin rusketuksen kanssa pidän vaaleansinistä kyllä. Tää on vähän makuasiaa miten haluaa pukeutua.

Vastaa