Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26.3.2018

Ei kannata hävittää lempivaatteitaan - flarefarkkujen uusi tuleminen

Välillä tuntuu siltä, että oli farkkupari minkä mallinen tahansa, se on aina muodissa. No, nyt ainakin näkee flare-malleja tosi paljon. Ne jakavat mielipiteitä, toiset tykkäävät, toiset eivät. Minä tykkään! Omat flareni ovat ainakin kymmenen vuotta vanhat, ja niissä on sen ajan mukaan hurjan matala vyötärö. Rakastan niitä silti, ne ovat hyvännäköiset päällä ja huippumukavat.

Ei siis kannata heittää lempivaatteitaan pois, ne saattavat palata jossain kohti muotiin, ja hoksaat taas, miten paljon niistä tykkäät.

Farkkuni ovat Replayt, ja ostettu Maranello Outletista Korkeavuorenkadulta. En edes muista, monestiko ne on blogin kuvattu, mutta monesti. Tykkään niistä erityisesti jakun tai bomberin kanssa. Zaran musta bomber on jo sisällä liian kuuma, mutta kohtahan sitä voi pitää ulkona.

Toinen uusi tuleminen vaatekaapissani ovat poolot. Olen tosi tarkka kauluksen kanssa, se ei saa kiristää ja puristaa. Mangon viskoosipoolot ovat ihania juuri tähän kauteen, lämpimiä, muttei liian kuumia.


bomber Zara (similar, similar)
knit Mango (similar)
jeans Replay (similar)
boots Tommy Hilfiger (similar)
vyö Abro
korvikset Edblad

Onko teillä jokin vaatekappale, jota ette malta kierrättää tai laittaa pois? Joka on ehkä kokenut uuden tulemisen?

Tänään suhaan töiden jälkeen vielä kosmetologille. Iho on hyvässä kunnossa, mutta puhdistuksessa olen käynyt viimeksi syksyllä. Ihanaa, kun on maaliskuun viimeinen viikko, tästä se alkaa - kevät!

Mukavaa maanantaita!

6 kommenttia:

 1. Ihana ajatus tuo vanha lempivaate! Minä en valitettavasti osaa ottaa vanhoja vaatteitani enää takaisin käyttöön. Joku niissä harvoissa säästyneissä kuitenkin aina mättää. Olin esimerkiksi säästänyt vanhan Rilsin harmaan ruutukuosisen housupukuni, koska se on laadukas ja oli ostettaessa kallis. Viime syksynä, kun ruutukuosi teki paluun testasin jakkua, mutta ei. Kuosi kiva, mutta malli ei sitten kuitenkaan.

  Terveisin, Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutua en minäkään ole osannut hehkuttaa. Jossain vaiheessa mulla oli nuorena kivat pepita-ruutuiset housut, jotka oli isoäitini mulle tehnyt. Mutta ei ole ruutu napannut, ei. Mutta never say never...

   Poista
 2. Sama juttu mulla. Uudelleen muotiin tulevat ei vaan uppoa, kuten ne isot silmälasinkehykset jotka tulivat takaisin joitakin vuosia sitten. Kauheat. Minulla oli sellaiset 80-luvulla 😌. Nuo farkut istuvat kyllä hyvin tuon takin pariksi.
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkuilla on ikää kuitenkin max 10 vuotta, en minäkään kasarimuodista innostu, varsinkaan niistä hiuksista, hehe... Milloinhan isot olkatoppaukset tulevat ihan tosissaan, yrityksiähän on jo ollut...

   Poista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.