Ei kannata hävittää lempivaatteitaan – flarefarkkujen uusi tuleminen

Välillä tuntuu siltä, että oli farkkupari minkä mallinen tahansa, se on aina muodissa. No, nyt ainakin näkee flare-malleja tosi paljon. Ne jakavat mielipiteitä, toiset tykkäävät, toiset eivät. Minä tykkään! Omat flareni ovat ainakin kymmenen vuotta vanhat, ja niissä on sen ajan mukaan hurjan matala vyötärö. Rakastan niitä silti, ne ovat hyvännäköiset päällä ja huippumukavat.

Ei siis kannata heittää lempivaatteitaan pois, ne saattavat palata jossain kohti muotiin, ja hoksaat taas, miten paljon niistä tykkäät.

Farkkuni ovat Replayt, ja ostettu Maranello Outletista Korkeavuorenkadulta. En edes muista, monestiko ne on blogin kuvattu, mutta monesti. Tykkään niistä erityisesti jakun tai bomberin kanssa. Zaran musta bomber on jo sisällä liian kuuma, mutta kohtahan sitä voi pitää ulkona.

Toinen uusi tuleminen vaatekaapissani ovat poolot. Olen tosi tarkka kauluksen kanssa, se ei saa kiristää ja puristaa. Mangon viskoosipoolot ovat ihania juuri tähän kauteen, lämpimiä, muttei liian kuumia.
bomber Zara (similar, similar)

knit Mango (similar)

jeans Replay (similar)

boots Tommy Hilfiger (similar)

vyö Abro

korvikset Edblad


Onko teillä jokin vaatekappale, jota ette malta kierrättää tai laittaa pois? Joka on ehkä kokenut uuden tulemisen?

Tänään suhaan töiden jälkeen vielä kosmetologille. Iho on hyvässä kunnossa, mutta puhdistuksessa olen käynyt viimeksi syksyllä. Ihanaa, kun on maaliskuun viimeinen viikko, tästä se alkaa – kevät!

Mukavaa maanantaita!

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  26/03/2018 / 10:55 am

  Ihana ajatus tuo vanha lempivaate! Minä en valitettavasti osaa ottaa vanhoja vaatteitani enää takaisin käyttöön. Joku niissä harvoissa säästyneissä kuitenkin aina mättää. Olin esimerkiksi säästänyt vanhan Rilsin harmaan ruutukuosisen housupukuni, koska se on laadukas ja oli ostettaessa kallis. Viime syksynä, kun ruutukuosi teki paluun testasin jakkua, mutta ei. Kuosi kiva, mutta malli ei sitten kuitenkaan. Terveisin, Sanna

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  26/03/2018 / 5:24 pm

  Ruutua en minäkään ole osannut hehkuttaa. Jossain vaiheessa mulla oli nuorena kivat pepita-ruutuiset housut, jotka oli isoäitini mulle tehnyt. Mutta ei ole ruutu napannut, ei. Mutta never say never…

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  26/03/2018 / 5:25 pm

  Farkuilla on ikää kuitenkin max 10 vuotta, en minäkään kasarimuodista innostu, varsinkaan niistä hiuksista, hehe… Milloinhan isot olkatoppaukset tulevat ihan tosissaan, yrityksiähän on jo ollut…

 4. Katja
  26/03/2018 / 7:15 pm

  Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! 🙂

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2018 / 4:58 pm

  Kiitos, Katja!

Vastaa