Fiksaatio valkoisiin paitoihin, suloisia ja keväisiä kuoseja – SHE:n uutuuksia

Sanoin miehelleni, että minulla on fiksaatio valkoisiin paitapuseroihin. ”Olen huomannut”, kuului vastaus. Rapeat, hohtavat paitikset ovat heikkouteni, mutta miten kauniita kuosejakin on nyt tarjolla. Ja tietenkin sinistä raitaa, ei kevättä ilman sitä!
Kuvien saksalaiset, laadukkaat ja suomalaiseen mitoitukseen sopivat paidat olivat kuvauslainassa SHE-liikkeestä. Valikoima on valkoista, värikästä, romanttista ja hauskaa, tietenkin laadukkain materiaalein. 

Ja salaisuus, jonka jaan teille: niitä et löydä mistään muualta kuin SHE:stä, sillä omistaja Auli on valinnut ne itse Euroopan muotimessuilta.

Sinivalkoinen pallokoristeinen pikkupaitis on varmaan hurmaavimpia ikinä. Sen juju on takana olevat frillat. Kääräisin hihat, sillä harvoin pidän paidanhihoja pitkinä. Käärittynä ne ovat jotenkin rennommat. Tämä paitis on parhaimmillaan farkkujen kanssa, ehdottomasti.


Puhutaanpa sitten valkoisista paidoista – omasta fiksaatiostani! Kuvan paita on täyspuuvillaa, joka on oma lempparimateriaalini. Se hengittää, ja on raikkaan ja rapsakan näköinen. Tykkään nykyään jopa silittää paitani, sillä silitetty, valkoinen paita on ihana laittaa aamulla päälle.

Paidan kangas on kaunis, se osittain kuultaa läpi. Hihat ovat vajaamittaiset, mikä tekee niistä keveän näköiset. Keveä paita päällä onkin. Tämä oli oma lempparini, ja odottaa vain lämmintä kevätpäivää… Kaveriksi sille chinot tai farkut, jalkaan tennarit. Tai miksi ei väljät housut ja kiilapohjasandaalit…

Ei kevättä ilman sinisiä raitoja! Rento, laskeutuva paita ei mene ryppyyn. Takana on kaunis laskos, ja helmakin mukavan pitkä. Paita näyttäisi muuten kauniilta myös valkoisten farkkujen tai mustien suorien housujen kanssa.Neljäs paita onkin printtiä, raikasta korallia ja sinisen sävyjä. Tykkään tämänkin paidan hihoista, tuollaiset solmittavat ovat tosi sievät. Ja takana on laskos, ja helma nätisti pidempi. Yksityiskohdissa ovat ne jujut.

Koska kaikkia paitoja en ehtinyt kuvaamaan, niin siellähän ne ovat SHE:ssä, Fredrikinkatu 31, kaikki kymmenen. Ja paljon muutakin, tämä jakku, neuleita, housuja… Paidat ovat muuten saksalaisia, eli suomalaiselle mitoitukselle hyviä. Itselleni oma koko istui todella hyvin. Alakuvassa muuten vielä yksi valkoinen paita, jonka hihoihin erityisesti ihastuin.Niin ihanaa, kun ollaan jo kohta maaliskuun puolessa välissä! Kevät on kohta jo täällä, ja fiilistelyn voi aloittaa vaikkapa keveästä paidasta…

Mukavaa keskiviikkoa!

Share:

7 Comments

 1. Reetta Niemi
  14/03/2018 / 6:30 pm

  Kauniita, varsinkin tuo, jossa on nuo frillat. Minulle iskee keväisin valkoisten paitapuseroiden mania, paitapuseroiden yleensä. Paitapusero on lupaus keväästä, lämmöstä, auringosta ja takittomuudesta. Ainakin minä koen sen näin. Toki syksylläkin minulla on paitiskausi, kesämekkojen jälkeen lupaus syksystä ja viilenevistä päivistä 😉 Hih.

 2. Helen
  14/03/2018 / 7:30 pm

  Näytät olevan paitapuseroihmisiä :)Itse en oikein osaa olla paitapuserossa ellei materiaali ole oikein laskeutuvaa, ohutta ja ilmavaa. Tuo mansikkapaita näyttää tosi kivalta!

 3. Anonyymi
  15/03/2018 / 5:56 am

  Oih, olipa ihania ja raikkaan näköisiä paitiksia 🙂 En yleensä pidä frilloista, mutta tuossa ensimmäisessä paidassa ne on sijoitettu ihan nappiin eikä mieleen tule ollenkaan "röyhelöpaita", tuon ottaisin minä päivänä tahansa! Istuu sulle kuin unelma, farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa napakymppi 🙂 Samoin tuo oma suosikkisi, keveä kauniskuosinen paita on ihana! Itsekin alan heti kevään tullen katsella valkoisia paitiksia farkkujen pariksi, se vaan on jotenkin niin raikas yhdistelmä ja julistaa kevään alkaneeksi, vaikkakin täällä vielä hukutaan lumeen 😛 T: Ansu

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2018 / 5:03 pm

  Hih, niinpä sulle taitaa iskeä! Olit hankkinut ihania kesäpuseroita. No paitishan on joka vuodenaikaan ihan passeli! Minustakin tuo frillapaitis on söpö.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2018 / 5:04 pm

  No olen, vaikka välillä silittäminen on vähän työlästä. Mansikkapaita on myös aivan ihana päällä, tosi laskeutuva ja vilpoinen.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  15/03/2018 / 5:05 pm

  Hei Ansu, pitkästä aikaa, kiva kuulla susta! Samat lempparit minullakin. En ole koskaan nähnyt frillaa tuolla takana, aivan ihana. Valkoiset paitikset, farkut ja tennarit ovat niin kevättä, ja ah, miten ihana olisi vetää ne päälle. Sitä odotellessa!

 7. Anonyymi
  16/03/2018 / 5:37 am

  No hih, en saanut pidäteltyä itseäni vaan tilasin postiennakolla tuon frillapaidan 🙂 Helsinkiin kun pääsen vasta huhtikuun lopulla, ja siihen mennessä paidat on taatusti menneet! Kiitti vaan ihanasta vinkistä ;)T: Ansu

Vastaa