Kellohelmainen puuvillamekko

Ihanaa, huomenna alkaa neljän päivän vapaa, ja kyllä tulee niin paikalleen. On ollut aika haipakka ja kiireinen viikko, mutta paljon mukavia asioitakin on tapahtunut. 

Kevätfiilistä tuo kellohelmainen Zaran mekko, jota kohta voi alkaa pitää ohuempien saappaiden kanssa. Olenkin ihan valmis heivaamaan karvakengät komeronpohjalle, tai minne ikinä, nyt saisi alkaa jo kevät ihan oikeasti.

Viime viikonlopun otin iisimmin, mutta minkä taakseen jättää, sen edestään löytää… Huomenna kuitenkin lähden kaupungille, menen tutustumaan mielenkiintoiseen vaatebrändiin, josta tulee juttua myöhemmin blogiin. Iltapäivällä treffataan Mian kanssa, ja lyödään pohjalaispäämme yhteen, jospa keksisimme juttuaiheita blogeihimme.

Perjantaina tehdään pääsiäissiivoukset. Haen vähän kukkia ja pajunkissoja koristeeksi, ja mietin viikonlopun syömisiä. Jotain vähän parempaa ruokaa olisi kiva tehdä, vaan enpä ota siitä mitään painetta. Ja sunnuntai-iltana tapaamme ystäväpariskuntaa, ja menemme syömään ja juttelemaan. Niin kivaa!

Viikonloppuna sain myös suru-uutisia, ja huhtikuussa on yhdet hautajaiset tiedossa. Niin se elämä menee, välillä on iloa, välillä suurta surua.


Jotta ei uisi liian syvissä vesissä, elämään pitää tuoda myös kepeyttä. Olkoon sitä tänään vaikka tuo Zaran mekko, joka odottaa lämpimämpiä päiviä. Mekko on epätyypillinen omaan tyyliini, mutta mikä pakko sitä on yhteen tyyliin orjautua. Jos tekee mieli laittaa kellohelma päälle, laitan.
dress Zara

boots Tommy Hilfiger

crossbody bag Balmuir

earrings SysterP

cuff Daniel Wellington

Teen vielä töitä, huomiset tunnit ja yhden uuden biisin valmistus vievät loppuillan. Iloista iltaa teille!

*adlink

Share:

5 Comments

 1. Leena Lehtonen
  30/03/2018 / 9:57 am

  En tiedä ketään, kenelle se sopisi paremmin ����.

 2. Mia / Beauty Highlights
  30/03/2018 / 11:06 am

  Niin kauniina olet taas! Oli ihanaa nähdä 🙂

 3. Business Woman
  30/03/2018 / 4:31 pm

  No johan on kaunis mekko – näytät niin superkauniilta <3

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2018 / 4:55 pm

  Niin nätisti sanottu, kiitos kovasti! Ihanaa pääsiäistä!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2018 / 4:55 pm

  Kiitos! Oli – mitäs me höpöttäjät! ; )

Vastaa