Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25.3.2018

Maalaiskeittiön pintaremontti: tasojen viimeinen silaus Osmo Colorin Top Oil-öljyllä

Ai että, miten olen tykännyt meidän uudistetusta keittiöstä. Siellä on kiva viettää aikaa, ja sen siivouskin innostaa ihan eri tavalla kuin ennen. Rakastan tuota uutta väritystä ja yhtenäisyyttä talon muuhun uudistettuun sisustukseen. 

Viikko sitten keittiön tasot saivat vielä viimeisen silauksen, kun ne käsiteltiin Osmo Colorin  Top Oil -öljyvahalla kahteen kertaan. Pinnasta tuli kauniin himmeä. Mutta mikä parasta - öljy lisää tason nestekestoa, eli työskentely muuttui entistä vaivattomammaksi.

Ennen öljykäsittelyä taso vahattiin kahteen kertaan ebenpuun värillisellä Osmo Color-puuvahalla, mikä antoi pinnoille tumman sävyn. Pinta oli kiiltävä. Top Oil -puuöljy sen sijaan antaa nesteenkestoa ja suojaa tasoja kotitalouskemikaaleilta ja värjääviltä nesteiltä. Se on myös turvallinen, sillä se perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin.

Lopullinen pinta on kauniin himmeä, ja nyt viikon jälkeen pinta alkaa olla saavuttanut lopullisen kovuutensa.Kuivumisaika käsittelykertojen välillä oli vuorokausi. Toisen kerran jälkeen kuivatimme tasoa pari vuorokautta ennen tavaroiden paikoilleenlaittoa.


Kyllä, olen altis vaikuttajille - hankin mustan korin. En muista, kenen kuvissa sen näin, mutta tykkään kovasti!

Nytpä luulen, että remontit ovat tälle vuodelle tässä. Kesällä maalaillaan taloa ja jos pihakeinu saataisiin vihdoin viimein kunnostettua.

Leppoisaa sunnuntaita!


Ps. Vinkkaan vielä, että Boozt* on aloittanut kevätalen, -20%, lähes kaikesta!

8 kommenttia:

 1. Mielestäni liian tumma.
  Terveisin minun mielipide.

  VastaaPoista
 2. Moi Marjukka!

  Uusittu keittiösi näyttää hyvältä! Minua kiinnostaa juurikin tuo musta kori, mistä se on? Haluaisin samanlaisen meidän keittiöön, joka on, kuten koko meidän huusholli, mustavalkoinen ja sopisi siksi hyvin sisustukseen.

  Terkuin, Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään! Kori on Granitista, tämä: https://www.granit.com/fi/wire-basket-small-black

   Poista
 3. Kysyisin vielä kauniista tasoistasi. Käsittelittekö vanhat tasot uudelleen vai ovatko ne uudet? jos ne oli vanhat tasot olivatko ne öljytty aikaisemmin?
  Kiitos muutenkin kivasta blogistasi!

  Pääsiäisterkuin Kristina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasot olivat vanhat, mitä niille tehtiin, juttu täällä:
   http://www.fabfortysomething.com/2018/02/maalaiskeittion-pintaremontti-puisen.html

   Kiitos kommentista, ihana, kun tykkäät!

   Poista
 4. ... vielä kysyisin jos jaksat vastata:) oletteko öljynneet tasoja koskaan vai olivatko ne käsittelemättömät

  Terkuin Kristina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai jaksan. Tasot tulivat aikoinaan meille käsiteltyinä, ja pari kertaa olemme ne öljynneet Top Olililla. Uudelleenkäsittelyä varten ne hiottiin tasaiseksi tasohiomakoneella. Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista
  2. No oli! kun haluaisin niin tehdä saman mutta kun mieheni sanoo että kun ne on öljytty, uusi väri ei imeydy vaikka hioisi tasohiomakoneella. Mutta nyt minulla on todiste:)Kiitos vielä

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.