Perjantai, pitsaa, punkkua

Tämä perjantai on startannut vähän erilaisissa tunnelmissa. Työpäivä nimittäin päättyi odotettua aikaisemmin, mutta yli kahden tunnin unien jälkeen elämä on taas vähän valoisampaa.

Juu, outo aamu. Aloin aamu puoli kymmeneltä tuntea, että voimat jäsenistä kaikkoavat, ja pää on oudon höttöinen. Soitin pianoa, ja tuntui siltä, että koskettimet ovat tosi kaukana toisistaan. Onneksi tunti oli lopuillaan, ja seuraava olisi hyppy.

Söin jo kymmenen maissa evääni, ja odotin, että huippaus menisi ohi, mutta olo ei kohentunut. Kroppa tuntui tosi raskaalta, päätä kivisti ja olo oli jotenkin voimaton. Ja koko ajan jotenkin heitti päästä. Ja niin oli pakko lähteä kotiin aikaisemmin. Painuin kotona suoraan nukkumaan. Nukuin raskaasti kolmatta tuntia. Herättyäni yritin kuulostella onko flunssainen olo, mutta ei mitään. Ihan ihme juttu.

En tiedä, mikä ihme minulle tuli, olo ei ollut aamulla mitenkään erityisen väsynyt, ei sairas, mutta ilmeisesti verenpaine jostain syystä oli tosi alhaalla. Olin syönyt hyvin eilen, samoin aamulla, että ruuanpuutteesta huono olo ei tullut. Joskus näitä tällaisia heikotuspäiviä tulee, ensimmäinen tuli lukion ekalla, kun pyörryin aamulla vessaan ihan ilman syytä, ja pääsin ambulanssin kyydillä lähisairaalaan…

Mies haki alkuillasta iltaruuaksi pitsat, ja plääh, ensimmäistä kertaa olin Kotipizzaani pettynyt. Pohja oli ihan superohut, täytettä jokseenkin naftisti. Missä täyteläinen Kotipizza? Sain vatsan tuskin täyteen.

Toivon, että huomenna voin jo paremmin, sillä edessä olisi pieni irtiotto arjesta. Olen odottanut tätä, koska joulun jälkeen ollaan pysytelty vain kotosalla. Olkaahan Instassa kuulolla.

Nyt vetäydyn vielä lepäämään, ja illan herkku, Poldark, odottaa digiboksissa. Ja jotta en unohtaisi, että ihmisillä on oikeitakin ongelmia, Beverly Hillsin täydellisten naisien viimeinen jakso odottaa myös katsomista. Ja unten maille suunnistan aikaisin.

Mukavaa perjantaita, ja voikaahan hyvin!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  17/03/2018 / 3:05 pm

  Satuin eksymään blogiisi jonkun toisen blogin linkistä. Aloitin eilen iltalukemisena ja tänään taas jatkanut…Täältä on löytynyt sekä ihanaa turhuutta että järkevää ja hyödyllistä 🙂 Meillä on suht samanikäinen talo, jossa myös pientä pintaremonttia tehty ja lisää tulossa. Oli mukava nähdä, miten hyvin oli onnistunut tuo kaakelipinnoite. Se on ollut meilläkin mietinnässä. Asupostaukset ovat aivan ihania; tykkään itsekin kaikesta kauniista. She-vaateliikkeen puseroista ihastuin tuohon pallopaitaan, jossa frillat takana. Minkä kokoinen paita sinulla on? Luulisin olevani suht samankokoinen ja ajattelin kysäistä liikkeestä, josko postittaisivat "pohojanmaan tytölle". Kiitos kivasta blogista; toivottavasti voit jo paremmin.Terkuin Marianne

 2. Suvi - Kotonainen
  17/03/2018 / 5:58 pm

  Katselin Instagramista, että irtiotto arjesta onnistui! Hienoa, että voit jo paremmin, ja huono olo helpotti.

 3. Anonyymi
  18/03/2018 / 10:47 am

  Hei oireet kuulosti tutulta, niin kävi mielessä, että voisko kyse olla niska/hartia jumista. Mulla on pahimmillaan lähtenyt tasapaino jumien takia. Toivottavasti voit jo paremmin

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  18/03/2018 / 4:11 pm

  Voi kun kiva, että eksyit tänne ja jaksoit jättää kommentinkin! Meillä on menossa vielä vihoviimeinen vaihe keittiössä, eli tasolle vedettiin Top Oil -puuöljy. Tuli ihanan himmeä ja tasainen pinta.Frillapaita taitaa olla loppuunmyyty, mutta kysy ihmeessä. Mun koko on 34.Mukavaa viikkoa sinulle!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  18/03/2018 / 4:12 pm

  Onnistui! Olin eilen aamuna vielä ihan kanttuvei, muttei ainakaan pyöryttänyt. Kiitos

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  18/03/2018 / 4:13 pm

  Kiitos, voin paremmin, mutta ihmettelen edelleen mikä se oli ja mistä tuli. Mulla oli sellainen fiilis, että verenpaine tippui alas jostain syystä. No, en saa tietää, toivottavasti ei tule uudestaan ihan heti…

Vastaa