Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pitkäperjantain simppeli kattaus

Johan se on päivä venähtänyt iltaan. Mutta tällaisia lomapäivien pitää ollakin, rentoja, hitaita, leppoisia. Hyvää ruokaa, päikkärit, siinäpä se.

Aamu oli hidas, viivyin pitkään aamupalapöydässä kirjaa lukien. Vapaapäivinä en syö puuroa, vaan soijajugurttia erilaisilla höysteillä. Nyt pilkoin banaaneja ja lisäsin hunajaa ja kuivattuja mulperinmarjoja joukkoon. Paahtoleipä kuuluu myös vapaapäivän aamiaisiin, ja pari kuppia mantelimaitokahvia, nam.

Koska eilen olin pitkään kaupungilla parissa mukavassa tapaamisessa, siivoaminen jäi aamupäivälle. Se kävi päivän treenistä! Siivouksen jälkeen teimme lounasta. Mies halusi kokkailla naudan sisäfilettä, ja se onnistui tosi hyvin. Tein kaveriksi perunaröstiä, aika maukkaan madeirakastikkeen ja vihreän salaatin. Ja ruoka meni luihin, oli ihana ottaa päikkärit päälle…

Kattaus oli simppeli, Pentikin Vaniljat, Balmuirin pellavaservietit ja vanhat Casa Stockmannin lautasliinarenkaat, joihin tuikkasin pari pajunkissanoksaa koristeeksi. Ruokajuomana vettä kauniista laseista. En vielä tiedä mitä pääsiäispäivänä laittaisin, mutta ehkä kala olisi kiva. Mitä te laitatte? Vinkkejä, anyone?

Tokmannilta löytyi loistava kukkatarjous: neljä narsissiruukkua viitosella! Asettelin narsisseja vanhaan Arabia-kulhoon ja keittokulhoon, joka on myös kuulunut isoäidilleni.


Sain pari viikkoa sitten ihanan lähetyksen CoCoVin tuotteita. Ihan uusi tuttavuus oli kuivatut mulperinmarjat. Ihastuin kovasti makuun, ja ne ovat löytäneet tiensä mm. salaattiin. Tykkään ripauksesta makeaa salaatissa.

Jälkiruuaksi taitoin pikku palasen tummaa suklaata espresson kanssa. Eipä sitä muuta kaivannutkaan.

Miten teillä on pitkäperjantai sujunut? Oletteko reissun päällä vai kotosalla?

Ihanan rentoa iltaa kaikille!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *