Samettia, metallia ja tennareita – Nectarinen rento kenkäkevät

Aurinkoisten päivien myötä alkaa katsella jo kevyempiä kenkiä sillä silmällä, ja ensi viikolla, jos tosiaan saamme plusasteita, voi jättää karvasaappaat komeroon. Nectarinen kevät antaa aavistuksen tulevista kevätaskelista – on ihania tennareita, metallinhohtoa, samettia, paksuja pohjia, ja sokerina pohjalla koirakuvioiset kengät. Ihan vielä ei sandaaleissa kuljeta, mutta liikkeessä on toki myös loafereita ja nilkkureita.

Tarkemman esittelyn Nectarinen kevään kengistä ja kaikki kuvat löytyvät täältä, teksti on omasta kynästäni. Ajattelin teille näyttää muutamia kuvia ja saada ehkä pientä keväänodotusta aikaiseksi. Omat lempparini ovat jo kaapissa, katso postauksia viikon verran taakse päin…

Susyn suloiset koiruuskengät ovat varsinainen katseenvangitsija. Itse käärisin lahkeet, laittaisin kenkien kanssa valkoisen paitiksen ja pilottitakin, ihanan rento yhdistelmä!
City-lenkkareissa ja tennareissa on edelleen paksuja pohjia, ja mikäs sen mukavampaa jaloille. Sata vuotta täyttävän Kennel & Schmengerin mustat tossut ovat jalassa kuin unelma. No, nehän löytyvät minulta, sillä merkin lesti on ehkä paras ikinä. Yhdistin ne ensimmäisenä mustaan neulemekkoon.


Candice Cooperin tennareissa on muotoiltu pohja, ja makee metallinhohto.


Supergassa löytyy monia värejä. Itse merkki on jo klassikko.


Kennel & Schmengerin ballerina on jo klassikko.

Kenkien ei tarvitse olla tylsät, vai mitä sanotte seuraavista? No mustat, paksupohjaiset kukkatennarit ovat ihanat – miettikääpä mustia, leveälahkeisia housuja ja simppeliä neuletta, kyllä!

Sametti on nyt huippumuodikasta, ja löytyyhän sitä kengistäkin. Noita tekee mieli silittää, ja silitinkin.

Eihän näitä talvisäitä iäisyyksiin kestä, ollaan jo maaliskuussa! Kipaise Nectarineen katsomaan mitä kivaa löydät!

Share:

8 Comments

 1. Belladonna
  07/03/2018 / 6:52 pm

  Ihania kenkiä. Voi kun säät äkkiä lämpenisivät, niin saisi siirtyä kepeämpiin jalkineisiin. Kivaa viikon jatkoa!

 2. Erica
  08/03/2018 / 6:17 am

  Nuo koiratohvelit! Tosi suloiset.

 3. Maarit U
  08/03/2018 / 8:27 am

  Oih, ihania kenkuleita! Itse sanoin jo eilen omassa postauksessani hyvästit parille talvivaatteelle ja käännän katseeni kohti kevättä. Tosin ensin taitaa tulla se kumisaapas- aika, johon onkin ihanat pinkin kumpparit olemassa! Oikein hyvää naistenpäivää sinne! <3

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  08/03/2018 / 4:00 pm

  Sitä odotellessa… No, kun lumet sulavat, voi siirtyä jo järeämpiin tennareihin! Huomenna onkin jo perjantai, onpa viikko mennyt taas nopeasti!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  08/03/2018 / 4:00 pm

  Niin on, ja jos vielä omistaisi sennäköisen koirankin, olisi hupaisaa!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  08/03/2018 / 4:01 pm

  Kiitos samoin, hyvää naistenpäivää! Oih, pinkeissä kumppareissa kelpaa astella!

 7. Anonyymi
  08/03/2018 / 5:19 pm

  Just pari viikkoa sitten ostin kahdet kunnolliset villavuoritalvikengät…buu. Osui (ehkä) hyvät kohdalle ja oli tarve. En ole näillä ulkona seisoskellut, joten sellainen testi on tekemättä. Voi itku, en ole lainkaan talvi-ihminen, enkä jaksaisi lampsia noilla em. kengillä enää metriäkään.T. Maija

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  11/03/2018 / 6:48 pm

  Ei jaksaisi enää, ei! Ja loska-aika on aika rasittavaa. Kiva, kun kuitenkin löysit mieleisesi popot!

Vastaa