Särmä jakku, särmempi musta paitis – vaan ei niin särmä suunnistaja

Suuntasin perjantaina kaupungille, ja kävin moikkaamassa SHE:n ihanaa Aulia. Ja tietenkin piti vakoilla mitä kaikkea ihanaa alkukevään uutuuksia Auli on löytänyt. 

SHE:ssä on mahtava kokelma erilaisia paitiksia, ja niistä kuvia myöhemmin tällä viikolla enemmän. SHE on paitishullun taivas – kun näin mustan paitiksen SHE:n Instassa, se oli menoa. Ja onneksi paitis oli vielä omassa koossani tallella.

Mustan paitiksen kanssa sopii särmä jakku. Ihana, vajaahihainen on niin passeli tällaiseen alkutalveen – ei kuuma, mutta lämmittävä. Lisäksi sen väritys on kaunis ja harmoninen.

Olin perjantaina vielä jatkamassa matkaa yhteen bloggaajille järjestettyyn iltaan, ja kuinka ollakaan, nämä vaatteet jäivät päälleni. Paita on italialainen, ja sen juju ovat nuo ylipitkät hihat, ihanat kalvosinnapit ja pieni laskos toisella puolen paitaa. Malli on väljähkö. Kaulukset nostin pystyyn.

Jakku on More & Moren, ja olen ennenkin huomannut sen mallien sopivan hyvin. Jakku pääsee tänään töihin valkoisen paitiksen ja harmaiden farkkujen kanssa. Ja maiharikenkien. Jee!

Nämä kuvat on otettu manuaaliasetuksilla, ja opinpahan taas tosi paljon kuvaamisesta, mitä EI kannata tehdä – onneksi on kuvankäsittylyohjelma. En ole lopputulokseen ollenkaan tyytyväinen, mutta oppia ikä kaikki. Lisäksi ilmeeni kuvissa olivat kaikkea muuta kuin julkaisukelpoiset, ja huono hiuspäiväkin oli. Kokeilen uudestaan kuvata jakun työvaatteissa.
jakku More & More*

paita italialainen*

jakku More & More

vahapintafarkut J. Lindeberg

bootsit Tommy Hilfiger

korvikset Zara

Olin perjantaina sananmukaisesti ihan pihalla, kun lähdin SHE:stä, Freda 31:stä, vähän ennen kuutta. Osoite, johon piti mennä oli Runeberginkatu 4, ja katsoin jo edellisenä iltana Googlen karttapalvelusta mihin mennä. Juu, ei ole ongelmaa. Tuttu juttu, helppo nakki.

Lähdinkin ihan oikeaan suuntaan, eli Kamppia kohti. Satoi märkää lunta, onneksi minulla oli sateenvarjo ja hiukset tungettuna baskerin alle, muuten olisin saanut sanoa sayonara kiharoille. Kuljin kohti Kamppia, ja yhtäkkiä ajattelin, että ei jestas, numerothan vaan suurenevat Kamppia kohti! Tuli totaalinen oikosulku, ja käännyin ympäri Kampin keskuksen kohdalla!

Ei kun takaisin päin. Olin vielä positiivisella mielellä. Kun osoite alkoi olla Fredan pienimpiä numeroita, menin ihan paniikkiin. Tajusin, että vitsit, olen kulkenut taas ihan väärään suuntaan! Osoitehan oli Runeberginkatu, ei Fredrikin-. Ja räntää vihmoi…

Soitin miehelle, että missä olet, tuletko hakemaan. Olin ihan luovuttamassa, kello oli jo 18:20. Mutta onneksi osuin kulman taakse, jossa oli taksitolppa! Ja noin puolen minuutin päästä sitä kohti ajoi taksi! Viittilöin vimmatusti, ja ajattelin, että nyt minä tyttö nappaan pirssin, en tottavie enää aio kävellä!

Ihana taksikuski ajoi minut suoraan ulko-ovelle, enkä ikinä ole niin kiitollisena taksimatkaani maksanut. Ja iltakin oli hauska. Ja paita ja jakku kruunasivat hauskan illan, kiitos SHE:lle niistä!

Niin se viikko on taas lähtenyt käyntiin, ja hip hei, ollaan jo maaliskuun puolessa välissä!

Mukavaa maanantaita!

*saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Share:

Vastaa