Töistä iltamenoihin lähes samalla asulla

Harvemmin jaksan lähteä töiden jälkeen mihinkään iltamenoon. Syy on yksinkertaisesti se, että en ehdi välttämättä käymään kotona ollenkaan, ja päivästä tulee näin ollen vähän turhan pitkä. Huomenna kuitenkin on niin kiva tapahtuma tiedossa, että uhmaan torstain väsymystä, onneksi on vähän lyhyempi päivä.

Miten muutetaan töissä rähjääntynyt musamaikka salonkikelpoiseksi? Kun lähden töistä iltarientoon, vaihdan muutamalla jutulla asun vähän juhlavammaksi. Haluan silti olla rennosti, mutta myös pysyä lämpimänä. Korot, huulipuna ja mahtavat mansetit tekevät ilta-asun.

Koko työpäivän pidän Second Femalen nahkahousuja ja Blusbarin yönsinistä neuletakkia. Töihin vaihtoon otan toisen paidan ja korkkarit. Sipaisen silmiin vähän lisää tummaa luomiväriä ja näyttävämpää huulipunaa. Mukaan otan vaihtokengät ja laukun, johon mahtuu kamerani ja vaihtolinssi. Vaihdan myös korvikset suurempiin. Siinäpä se!

Mikä asussa on se juttu, on tuo paita – niin ihana, Lauren Ralph Laurenin 100% puuvillaa oleva paitis. Se hengittää, lämmittää ja on niin kaunis viuhkamaisine mansetteineen. Se on myös tarpeeksi väljä ja pitkä pidettäväksi vaikka ihan sellaisenaan. Kaulukseen olisi kiva löytää jokun nätti koru, siitä tulisi vähän sellaiset vanhanajan vibat, kun mansetitkin ovat näyttävät. Valkoisten paitisten ystävä tykkää!
neuletakki Blusbar

nahkaleggarit Second Female

paitis Lauren Ralph Lauren

nilkkurit Tommy Hilfiger

korvikset Glitter

laukku Chloé, tasseli Balmuir

Onko sinulla yleensä iltamenoja, esimerkiksi työn puolesta? Mitä muutat asussa iltamenoon sopivaksi?

Ja leppoisaa iltaa sinulle!

*adlinks

Share:

2 Comments

  1. Celia C / good to be home
    07/03/2018 / 8:38 am

    Tällainen postaus on kiva!Valkoisen paitapuseron fani täällä myös – saatan vaihtaa jakun, heitän kaulaan näyttävän Lapponian avaruusomenan ja vaihdan pienemmän laukun … ja niillä mennään 😉

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    11/03/2018 / 6:49 pm

    Avaruusomena kuulostaa hauskalta! Heh, meillä on sitten aika samanlainen maku! Valkoimen paita ja jakku toimii aina!

Vastaa