Varma kevään merkki: aurinkolasit, lenkkarit ja vaalea villakangastakki

Maitomaanantai, tikkutiistai, kellokeskiviikko, kiirastorstai, pitkäperjantai, lankalauantai…ja pääsiäissunnuntai. Näin opin lapsena pääsiäisviikon päivien nimet. Lankalauantai oli lapsena ehdoton kohokohta, koska meillä mentiin rullimaan, eli trullimaan. Muualla Suomessahan pikkunoidat liikkuvat palmusunnuntaina, mutta omalla kotiseudulla tänään.

Jos pääsiäinen on varma kevään merkki, niin on kyllä aurinkolasit ja lenkkaritkin! Kävimme tänään vähän asioilla, ja eka kerran laitoin lenkkarit jalkaan: rakkaat, ei enää niin valkoiset Reebokit. Kaikki aurinkolasini kahta paria lukuunottamatta ovat RayBaneja, ja suosikki niistä on pyöreäsankainen pari.

Nyt tuntuu siltä, että on hieman nukkunut univelkoja pois. Eiliset päikkärit ja viime yön pitkät unet tekivät hyvää. Lorvailu pyjamassa ja lounas ulkona myös kuuluvat pääsiäisen rentoiluun. Sekä korvien lepo, meillä ei nyt musiikki soi…

Lumpsuttelupäivän asuna vaihteeksi vaaleita sävyjä, farkkua ja vaaleanruskeaa. Olen jotenkin löytänyt ruskean sävyt uudelleen. Zaran takki käy hyvin välikausitakista, sillä se ei ole turhan kuuma, vaikka sisältää puolet villaa. Käsityön kollegani siirsi nappien paikkaa hieman, joten takista tuli väljempi. Väri on minusta aivan ihana, tuollainen lämmin beige.

Farkut on kevään myötä myös kiva kaivaa kaapista. Ikivanha H&M:n pari on yksi suosikkipareista. Farkkuja onkin nyt tulevalle kesälle ihan kivasti. Samoin huiveja. Balmuirin kashmirhuivi ei ollut yhtään liian kuuma, sillä onhan tuuli vielä vilpoinen.takki Zara

farkut H&M

lenkkarit Reebok

huivi ja laukku Balmuir

aurinkolasit RayBan

Nyt siirryn tuonne jumppahuoneen puolelle, ja vedän kunnon treenit. Oletteko muuten kokeilleet villasukkatreenejä? Niin hauskaa ja rankkaakin,  Anna Saivosalmen Instassa on hyviä treenivinkkejä! Takaan, että tulee reidet kipeiksi ja hiki!

Leppoisaa ja aurinkoista lauantaita!

Ps. Yritän ehtiä vielä lisäyksiä kirppikselle tänä viikonloppuna, pysyhän kuulolla…

*adlinks

Share:

7 Comments

 1. Reetta Niemi
  31/03/2018 / 5:23 pm

  Hih, mullakin on blogissa varma kevään merkki; raitapaita.Ihanat aurinkolasit <3

 2. Anonyymi
  01/04/2018 / 10:53 am

  Ihana asu! Pääsiäisnoidat kuuluvat kyllä vieläkin esimerkiksi ruotsinkielisillä ja kaksikielisillä alueilla nimenomaan lankalauantaihin. Täällä suomenkieliset pikkuvirpojat kiertävät palmusunnuntaina ja lankalauantaina taas ruotsinkieliset pikkunoidat.

 3. ania's
  01/04/2018 / 11:29 am

  Hyvää Pääsiäistä, Marjukka!Sattuipa hauskasti, minulla on tuo sama Zaran takki, ja pidän siitä tosi paljon. Väri ei ole kameli vaan kuten sanoit: lämmin beige, rantahiekan värinen. Takissa on mielestäni hyvin onnistunut leikkaus. Omaani olen käyttänyt jo jonkin aikaa lyhyillä ulkonaliikkumiskerroilla ja päivien lämmetessä valitsen sen päälleni useammin.Tossukautta on vielä ole korkannut, vaikka Helsingin keskustassa esimerkiksi lauantaina näki tossujalkoja hirmu paljon. Ihana kevät – eikä ajatella luvattuja pyryjä ollenkaan!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  01/04/2018 / 1:10 pm

  Mä huomasin! Sulle sopii niin hyvin vaaleansininen!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  01/04/2018 / 1:11 pm

  Ruotsinkielisen alueen vaikutus tuntui siis meilläkin. Mulle tosiaan aina virpominen kuului lankalauantaihin, samoin pääsiäiskokoilla käynti Hyvää pääsiäistä sinulle!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  01/04/2018 / 1:13 pm

  Just näin, rantahiekka. Mikä ihana sana ; ) Mä pidän myös klassisesta leikkauksesta tosi paljon. Entistä kamelinväristäni olen käyttänyt ihan jo kyllästymiseen saakka… Huh, alkavatkohan ne pyryt aamulla. Onneksi ei tarvitse mennä vielä töihin! Ihanaa pääsiäistä sinulekin, Ania´s!

 7. Anonyymi
  02/04/2018 / 6:46 am

  Onpa ihana sekoitus klassisuutta, tyylikkyyttä, rentoutta ja toisaalta sporttisuutta koko kokonaisuudessa. Et satu tietämään Balmuirille mitään ale-koodia kevät asusteiden hankintaa silmällä pitäen 🙂

Vastaa