Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3.3.2018

Viikonloppusuunnitelmia ja todellisuus

Ihanaa, on lauantai! Loman jälkeen meillä töissä vaihtui jakso, ja kevätjaksossa on aina sitä jotain - kesää kohti mennään ja lujaa. Meidän piti myös osallistua Pian kanssa vaikuttajaristeilylle, mutta se siirtyi eteenpäin. Luvassa on siis ex tempore vapaa viikonloppu.

Suunnittelin viikonlopun varalle vaikka mitä. Perjantaina sitä on välillä täynnä virtaa, ja kuvittelee tekevänsä miljoona asiaa kahden päivän aikana. Vaan todellisuus puuttui väliin, ja ihmimillinen väsymys. 

Postausluonnoksessa oli seuraavia asioita:

"- Nukun pitkään. Torstaina ja perjantaina joudun nousemaan klo 6:20, ja se on täysin luonnonvastainen ja epäinhimillinen aika herätä. Luonnollinen unirytmini on noin iltayhdestätoista aamukahdeksaan.

- Otan valokuvia. Nimittäin minulla on kotitehtäviä, ja niiden kimppuun aion innolla hyökätä!

- Teen yhden pitkäkestoisen aerobisen treenin. Olen talvisin laiska lenkkeilijä, mutta jospa tänä viikonloppuna saisi aikaan vaikkapa tunnin sauvakävelyn. Luultavasti kuitenkin poljen kuntopyörää samalla kun katson Netflixiä. Miksi muuten kuntopyörän polkeminen on niin tylsää...?

- Järkkäilen vaatehuonetta. Sinne pääsi uusi mekko, johon sorruin tänään töiden jälkeen Zarassa. Vaarallisia nuo "käyn vain katsomassa"-hetket. Joinakin keväinä en ole löytänyt Zarasta mitään kivaa, mutta nyt oli kaikenlaista kaunista pitsipaidoista kivoihin farkkuihin. Mekko on puuvillaa, ja koska olen lyhyt, sen pituus on just polvien yläpuolelle."

Ja mitä olen tehnyt?

En kerrassaan mitään, koska päivällä iski aivan hirvittävä nälkä- ja väsymyskohtaus. Silloin, kun tulee nälkäkiukku, ruokaa pitää saada pian ja paljon. Monesti väsy&nälkä-yhdistelmä tietää alkavaa flunssaa, toivottavasti ei nyt kuitenkaan. Sitä on kyllä kovasti liikkeellä. Menin iltapäivällä nukkumaan tunniksi, mutta silti olo on ihan zombie.

Saatiin minulle kuitenkin uusi puhelin hankittua. Onnistuin klassisesti tiputtamaan luurini vessanpönttöön, ja se suuttui siitä, puhelin siis. Oli pakko mennä puhelinostoksille. Inhoan elektroniikkaostoksia, sitä jonottamista... Mutta uusi puhelin on kiva, alkuviikosta ilmestynyt Huawei Honor P Smart, joka on 6X:stä vähän edistyneempi malli. Se on kapea ja siro, ja todella kaunis kullanhohtavine kuorineen.

Kroppa sanoo, että lepää, hyvä ihminen. Miksi sitä on välillä niin vaikea kuunnella? Eniten risoo tekemättömät hommat, kuten pyykkivuori, järjestämättömät kuitit, lippuset ja lappuset yöpöydällä ja muutama pölykoira portaissa ja yöpöydän alla (bongattu varmuudella). Kuitenkin viikonloppuna pitäisi vähän vetää henkeäkin, ainakin se yksi päivä.

Kroppa sanoi myös, että mättöruokaa, kiitos. Joten terveellinen ateria on ollut tänään hampurilainen ja ranskalaiset, sekä iso lasi jääteetä. Voi nam sentään.

Kroppa sanoo, että älä stressaa. Vietä vapaailta. Jätän siis suosiolla treenit sun muut, ja parkkeeraan sohvalle katsomaan Kauniin elämän, Yökylässä Maria Veitolan, Rimakauhua ja rakkautta sekä Saaran Euroviisuesitykset. pipo Fall Winter Spring Summer
scarf Balmuir
sunnies RayBan
earrings Syster P


Mukavaa iltaa kaikille!


*adlinks

2 kommenttia:

 1. Kyllä vain, käynnit Zarassa ”ihan vaan katselemassa” ovat vaarallisia. Olen kieltänyt itseltäni käynnit, sillä minä löydän ihan JOKA kerta jotain kivaa sieltä. Sitten on hirveä kamppailu itsensä kanssa, että ostaako vai jättääkö ostamatta. Ja kuitenkin, puoli tuntia ennen sinne menoa ei tehnyt mieli tai tarvinnut yhtään mitään! Ja sitten tulee vain kärttyisä olo, kun päättää olla ostamatta vaikka mieli tekisi. Voi, meitä naisia! Joskus taas löydän vielä niin monta kivaa juttua Zarassa, etten enää osaa päättää, mitä valitsisin. Toisinaan ajattelen, että parempi kun koko Zaraa ei olisi olemassakaan! Mahtavat suunnittelijat heillä, kun jatkuvasti tuovat uutta markkinoille.

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, se on tosiaan tietyssä mielentilassa vaarallinen paikka. Mä menen Zaraan yleensä päätä nollaamaan työpäivän jälkeen - toimii hyvin, ja monesti on ihan kiva sovitella kampetta ostamatta mitään. Mä olen vähän heikkona Zaran puuvillavaatteisiin, kuten tuo mekkokin nyt oli täyttä puuvillaa. Bleiserit istuvat mulle tosi hyvin, joten niitä on kiva bongailla.

   Zara itse asiassa kopsaa suunnittelijoitten vaatteita nopealla aikataululla, että sikäli se suunnittelu sillä on vähän kyseenalaista.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.