Asun väripilkut – iloisenväriset hansikkaat

Tänä keväänä todella on hansikkaita tarvittu. Vaan miksi laittaa mustat hanskat, kun voi leikitellä väreillä? Sauson suloiset keltaiset ja vaalenapunaiset hansikkaat ovat olleet asujeni piristys viime päivinä. Ohuen silkkivuoren ansiosta hansikkat ei ole kuumat, mutta suojaavat silti käsiä kuivumiselta ja sään vaihteluilta.

Sauson hansikastaivas sijaitsee Eerikinkatu 1:ssä, ja sain kutsun tulla valitsemaan itselleni keväisiä käsineitä. Menin vakaassa aikeessa valita konjakinväriset ja keltaiset, mutta kas, konjakinväri vaihtui vaaleanpunaiseen!

Olen ostanut Sauson käsineitä vuosikausia. Laadun lisäksi kokoja on myös meille pienikätisille, oma kokoni on 6-6,5. Iloisenväriset hansikkaat ovat olleet sinisten ja mustien vaatteiden väripilkku, mutta vaaleanpunainen sopii hyvin myös nuden tai hyvin vaaleanpunaisten värien kanssa.


Sauso, nahkahansikkaatHuomenna on sitten vapunaatto! Töiden jälkeen alan valmistella vapunpäivän brunssia, sillä meille tuleekin vähän enemmän porukkaa.

Hyvää viikonalkua!

*tuotteet saatu

Share:

2 Comments

  1. Ei-Leen
    29/04/2018 / 7:20 pm

    Kiitos kultaisesta vinkistä. Minäkin tarvitsen ehdottomasti uusia hansikkaita. Tänä vuonna nousin ensi kertaa rattiin pitkästä aikaa (noin 15 vuoden jälkeen) ja jouduin kaivamaan esiin nahkahansikkaani. (Ne on ostettu 20 vuotta sitten! Onneksi en ollut luopunut niistä.) Mutta kovan käytön kuten ikkunoiden rapsuttelun vuoksi ne ovat kärsineet niin, että saumojen ompeleet alkavat pettämään. Ehkä olisi aikani hankkia parit uudet ja iloisen väriset, joilla autoilisin töihin pari vuotta eteenpäin…Ei-Leen / Hempeät hepeneet

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    02/05/2018 / 12:46 pm

    Suosittelen kyllä Sausoa, olen itse käyttänyt ko. merkkiä koko aikuiselämäni!

Vastaa