Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.4.2018

Ei mikään harmaavarpunen - maanantain rento look

Tiedättekö, joskus sitä viihtyy jossain asussa ihan hirmu hyvin, ja sitä voisi leikkimielisesti kutsua power-asuksi. Sellaisessa on rento, varmanoloinen, ja mikä tärkeintä, sen hetkiseen olotilaan sopiva setti.

Asu on harmaa, mutta itse koen oloni siinä tosi hyväksi. Vähän reilut housut, superleveä trikoopaita ja paksupohjaisetnilkkurit, ihan paras työsetti ja miksei muutenkin. Tänään vaan - onneksi - oli siinä jo vähän liian kuuma...

Siis vautsi, mikä ilma ulkona on! Ihan ensimmäinen kunnon kevätpäivä. Onko joku muukin yhtä fiiliksissä kuin minä? Auton mittari näytti +14, kun köröttelin kotiin. Tie vain pöllysi, ja käänsin ilmastoinnin auton sisälle, ettei katupöly aivastuttaisi enempää. Ja oli ihan liikaa päällä. Tänään aionkin sukeltaa tuonne vaatehuoneen uumeniin, ja tehdä siellä tilaa keväisemmille vaatteille.

Viikonloppu oli ja meni, oli ihan mahdottoman mukava viikkis. Lauantaina olin tosin aivan tööt, veikkaan, että allergiat veivät mehut täysin. Olo oli sellainen koko viime viikon. Silti sain polkaistua yhden kivan kamppiksen käyntiin, kuvattiin urakalla. Eilen myös juhlittiin kaksia synttäreitä. Oli niin keväinen fiilis.

Eilisen päivän asu, ja itseasiassa siis tämänpäiväinenkin, koostuu Mos Moshin housuista, Paisien ylisuuresta trikooneuleesta ja SHE:n italialaisista nilkkureista. Paisien neule on jo useamman vuoden, en ole liikaa pitänyt, mutta sekin on vain odottanut oikeanlaista alaosaa. Tykkään niin tuosta asusta, enkä tunne olevani sen kanssa harmaavarpunen, vaikka harmaata onkin. Silmiin sudin tummempaa luomiväriä, ja se on tämän hetken luottolookini.


trikooneule Paisie
housut Mos Mosh
bootsit SHE
korvikset La Matta
rannekoru Rebecca
kello ja ranneke Daniel WellingtonReipasta ja keväistä iltaa!

7 kommenttia:

 1. Hello from Poland!!You look very lovely indeed...Ewa.

  VastaaPoista
 2. No nyt on asu, jonka voisin suoraan kopioida päälleni!
  Ja hei - sinusta ei saa harmaavarpusta yrittämälläkään;)
  Aurinkoisia kevätpäiviä, Marjukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti! Minustakin asu on aika kiva. Aurinkoa sinne Turun suuntaankin!

   Poista
 3. Tyylikäs ja rento,ei todellakaan mikään harmaavarpunen!Upealta näytät!
  Täällä myös fiilistelen kevättä ja nautin lämmittävistä auringonsäteistä.
  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla on luvassa attu jo aika lämmintä, sitä odotellessa!

   Poista
 4. Tosi kivaa, lämmin sääennuste:)! Sopii minulle super hyvin. Nyt pitää ottaa ilo irti. Minäkin olen ollut hurja ja laittanut kaikkein talvisimmat takit sivuun (vielä helppo ottaa)......

  T. Maija

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.