Ei mikään harmaavarpunen – maanantain rento look

Tiedättekö, joskus sitä viihtyy jossain asussa ihan hirmu hyvin, ja sitä voisi leikkimielisesti kutsua power-asuksi. Sellaisessa on rento, varmanoloinen, ja mikä tärkeintä, sen hetkiseen olotilaan sopiva setti.

Asu on harmaa, mutta itse koen oloni siinä tosi hyväksi. Vähän reilut housut, superleveä trikoopaita ja paksupohjaisetnilkkurit, ihan paras työsetti ja miksei muutenkin. Tänään vaan – onneksi – oli siinä jo vähän liian kuuma…

Siis vautsi, mikä ilma ulkona on! Ihan ensimmäinen kunnon kevätpäivä. Onko joku muukin yhtä fiiliksissä kuin minä? Auton mittari näytti +14, kun köröttelin kotiin. Tie vain pöllysi, ja käänsin ilmastoinnin auton sisälle, ettei katupöly aivastuttaisi enempää. Ja oli ihan liikaa päällä. Tänään aionkin sukeltaa tuonne vaatehuoneen uumeniin, ja tehdä siellä tilaa keväisemmille vaatteille.

Viikonloppu oli ja meni, oli ihan mahdottoman mukava viikkis. Lauantaina olin tosin aivan tööt, veikkaan, että allergiat veivät mehut täysin. Olo oli sellainen koko viime viikon. Silti sain polkaistua yhden kivan kamppiksen käyntiin, kuvattiin urakalla. Eilen myös juhlittiin kaksia synttäreitä. Oli niin keväinen fiilis.

Eilisen päivän asu, ja itseasiassa siis tämänpäiväinenkin, koostuu Mos Moshin housuista, Paisien ylisuuresta trikooneuleesta ja SHE:n italialaisista nilkkureista. Paisien neule on jo useamman vuoden, en ole liikaa pitänyt, mutta sekin on vain odottanut oikeanlaista alaosaa. Tykkään niin tuosta asusta, enkä tunne olevani sen kanssa harmaavarpunen, vaikka harmaata onkin. Silmiin sudin tummempaa luomiväriä, ja se on tämän hetken luottolookini.
trikooneule Paisie

housut Mos Mosh

bootsit SHE

korvikset La Matta

rannekoru Rebecca

kello ja ranneke Daniel Wellington

Reipasta ja keväistä iltaa!

Share:

7 Comments

 1. Anonyymi
  09/04/2018 / 5:21 pm

  Hello from Poland!!You look very lovely indeed…Ewa.

 2. Lady of The Mess
  09/04/2018 / 9:41 pm

  No nyt on asu, jonka voisin suoraan kopioida päälleni!Ja hei – sinusta ei saa harmaavarpusta yrittämälläkään;)Aurinkoisia kevätpäiviä, Marjukka <3

 3. Carita
  10/04/2018 / 5:53 am

  Tyylikäs ja rento,ei todellakaan mikään harmaavarpunen!Upealta näytät!Täällä myös fiilistelen kevättä ja nautin lämmittävistä auringonsäteistä.Aurinkoista viikkoa sinulle!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  10/04/2018 / 8:56 am

  Hello to Poland, thanks for your comment!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  10/04/2018 / 8:58 am

  Heh, kiitti! Minustakin asu on aika kiva. Aurinkoa sinne Turun suuntaankin!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  10/04/2018 / 8:59 am

  Ensi viikolla on luvassa attu jo aika lämmintä, sitä odotellessa!

 7. Anonyymi
  10/04/2018 / 12:58 pm

  Tosi kivaa, lämmin sääennuste:)! Sopii minulle super hyvin. Nyt pitää ottaa ilo irti. Minäkin olen ollut hurja ja laittanut kaikkein talvisimmat takit sivuun (vielä helppo ottaa)……T. Maija

Vastaa