Hiekanruskeaa, taivaansinistä

Muutama postaus taaksepäin kuvasimme SHE:n kauniita paituleita, ja tiedättekö sinivalkoinen rimpsupaita myytiin loppuun. Suloinen paita jäi kummittelemaan mieleen, ja siitä lähtien olen tutkiskellut söpöjä paitoja. Niiden kanssa niin hyvännäköisiä ovat kulutetut farkut ja chinot – tietysti hiekanvärisenä. Jalkaan tennarit… Voi kevät, tule jo!

En ole kovin usein nostanut kollaaseissa esiin Espritiä, mutta sillä on niin hyvä hinta-laatusuhde vaatteissaan, että se ansaitsee erityismaininnan. Minulla oli aikoinani tosi paljon Espritin vaatteita, sitten se jäi. Nyt olen alkanut katsella sitä uusin silmin. Vai mitä sanotte noista supersöpöistä paidoista. Nyt niistä näkyy olevan alekin, -20-25%.


1. parka 2. paita 3. kukkapaita 

4. kauluspaita 5. trenssi 6. tennarit

7. farkut 8. farkkuhame 9. maiharit

10. chinot 11. tennarit

Me kuvataan tänään yksi kiva kamppis, olkkarissa on aikamoinen sotku, kevätihanuuksia, kukkaa, raitaa, denimiä… Ja sitten mennään kummitytön synttäreille. Hän on toivonut lahjaksi paljettipaitoja, iPhonen kuoria ja Petshop-hahmoja, ja tietysti käänsin Jumbon ympäri etsiessäni mahdollisimman kivoja lahjoja, mutta kaikkea löytyi. Ja ilmeisesti hän tietää mistä puhuu, sillä Zara Kids-puoli oli täynnä paljettikoristeisia paitoja. Mukava ilta siis tiedossa!

Kaunista ja rentoa sunnuntaita!

*mainoslinkkejä

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  08/04/2018 / 11:00 am

  Ihana kollaasi! Kenen paita on tuo nro 2? Linkki aukaisee väärän vaihtoehdon..Annu

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  08/04/2018 / 3:39 pm

  Kiitti, kun huomasit linkkivirheen, paita on Espritin.

 3. Anonyymi
  09/04/2018 / 4:58 am

  Kiitos blogisi, että kerrankin ehdin ajoissa reagoida ja sain oman sinivalkoisen rimpsupaitani kätevästi postiennakolla 🙂 Viikossa hävisi SHE:n nettisivuilta juuri tuo paitis, niin että kysyntä oli kova! Yleensä mä olen aina myöhässä – kun netistä löydän jotain kivaa, niin se on aina loppuunmyyty, tai ainakin pienet koot on menneet 🙁 todella turhauttavaa… Ihanilta näyttävät vaaleat sävyt näin kevättä kohti mentäessä! Minäkin silittelin farkkujen pariksi hennon roosansävyisen ja raikkaan sinivalkoraitaisen paitiksen, niillä voi viikkoa aloitella, vaikka täällä tuleekin taivaan täydeltä räntää! Mukavaa työviikkoa T: Ansu

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  10/04/2018 / 9:05 am

  Aika vauhtia paidat hupenivatkin, kiva, että ehdit saada mieluisen paidan. Mä olin muuten ihan järkyttynyt aamulla, kun oli satanut lunta – mistä ihmeestä sekin tuli… Siivosin eilen myös vaatehuoneen, ja otin pellavapaidat esille, ihanaa…

Vastaa