Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huippuhyvät muotoilutuotteet käsitellyille hiuksille

Viime torstaina kävin uudella kampaajalla, ja olen edelleen tosi innoissani kauniista väristä ja viistoon leikatusta otsatukasta. Jos mikä antaa kevätfiilistä, niin kampaajalla käynti. Ostin myös pari kiinnostavaa muotoilutuotetta mukaani – Kérastasea – jota en ole pitkään aikaan käyttänyt. 

No, lyhyesti sanottuna, on muotoilutuotteita ja on muotoilutuotteita. Say no more.

Olen aina tykännyt muotovaahdoista, ja olen kokeillut niin montaa merkkiä, etten edes muista.  Kampaajani suositteli kokeilemaan Kérastasen Densifique-sarjan muotovaahtoa. Se on erityisen hyvä kuivalle ja käsitellylle hiukselle. Se kosteuttaa hiusta ja antaa kosteuden kautta runsautta. Tämän kyllä allekirjoitan. Tuntuu, että värin ja vaahdon ansiosta hiusten määrä on tuplaantunut.

Lisäksi tuntui, että vaahtoa ei tarvitse laittaa niin kovin paljon, olen ollut aika höveli niiden määrän kanssa.

Muotovaahdon alle laitoin vielä lämpösuojan. Täytyy sanoa, että olen ollut vähän skeptinen lämpösuojien kanssa. Mutta koska joka puolelta kuulee, että se on hyvä laittaa, niin tietysti haluan mahdollisimman hyvän hentoista hiustani suojelemaan.

Kérastasen Discipline-sarjan Fluidissime paitsi suojaa lämmöltä, myös tekee hiuksen pinnasta kiiltävän ja silkkisen. Ja sen tuoksu on ihana, sellainen ylellinen, ranskalainen tuoksu. Vaikka tykkään väkertää hiuksia, niiden laittamien on nyt tosi mukavaa hyvien tuotteiden ansiosta.

Yritän myös vähentää hiusten kihartamista, se on paheeni. Toisaalta nyt, kun hius kiiltää kauniisti, ei niitä kiharoita välttämättä tarvitse niin usein laittaa.

Miten on maanantai lähtenyt käyntiin? Toivotaan tästä hyvää viikkoa!

*adlinks

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *