Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.4.2018

Kultaiset hansikkaat by Sauso

Päätinpä päivänä eräänä, että ostan keväthansikkaat.

Oikeastaan olen ihminen, jonka ei pitäisi ostaa villasormikkaita kummempaa, sillä, köh, olen taipuvainen tiputtelemaan nahkahansikkaitani sinne tänne. Ja jos joskus olen ostanut edullisen, tekonahkaisen parin alennuksesta, se kyllä pysyy tallessa. Kylmimmän ajan kuljin huomaamattani eri parissa. Vaan en enää, sillä sormiani koristavat kultaiset hansikkaat jotka löysin kotimaiselta Sausolta.

Tapahtui keskitalvella. Kaunis, musta Sauso-hansikkaani oli hävinnyt ruokakauppaan, ja vaikka kävelin kaupan läpi uudelleen ja yritin jäljittää kaikki reittini, hanska oli ja pysyi hukassa. Pahus! Kävin kysymässä sitä parikin kertaa, mutta ei jälkeäkään. Kyllä harmitti, sillä pari oli vasta muutaman viikon vanha.Luovutin sitten kadonneen suhteen, ja aloin käyttää mitä kotoa löysin. Huomasin myös, että olin käyttänyt eri pari-hanskoja muutaman päivän. Toisessa oli jo peukalo revennyt. Että näin. Ei kovin ladylike asuste.

Päätin, että kun tulee lämpimämmät ilmat, satsaan kunnon pariin. Näin nimittäin SHE-jutun paidanhakureissulla ikkunan läpi naisen, jolla oli vaaleanpunainen pipo ja samanväriset hansikkaat harmaan takin kanssa. Että oli kivan näköinen yhdistelmä! Se jäin takaraivoon kummittelemaan.

Ja näin tein. Marssin Sauson liikkeeseen Eerikinkadulle ja kas, ostaa pamautin kullanväriset hanskat! Yllätin sekä myyjän että itseni. "Kaikki katsovat noita hansikkaita, mutta kukaan ei ole vielä ostanut", kertoi myyjä. Pääsin saman tien Sauson Instagramiinkin, hih.

Olisihan siellä ollut valinnanvaraa, ja mitä ihania värejä kevääksi, sitä vaaleanpunaistakin. Mutta kun nyt satun tykkäämään kullasta, niin hansikkaassahan se vasta kaunis aksenttiväri on. Olen aivan superihastunut niihin, ja ne tunnutaan huomaavan. Olin tyytyväinen, että ostin juuri kullanväriset, eikä aina sitä turvallista mustaa, jotka ostan talveksi.

Hukkuuko sinulla hansikkaita (tai sateenvarjoja, ne ovat toinen onneton paheeni)?

Sauso, Sakari Sauso, hansikkaat, nahkahanskat
Sauso, Sakari Sauso, hansikkaat, nahkahanskat
Sauso, Sakari Sauso, hansikkaat, nahkahanskat

hansikkaat Sauso
aurinkolasit Ray Ban
huivi Balmuir
laukku Mulberry

En voi käsittää mihin tämä viikko on taas huvennut. Vaan kun katson kalenteriani ja täyttyviä päiviä ja iltoja, tajuan kevään hupenevan silmissä.

Mukavaa keskiviikkoa teille!

9 kommenttia:

 1. Ihanat! Juuri täydelliset ihmiselle, jolla ei ole ollut vielä hanskoja, jotka ymmärtäisivät pysyä tallessa ;) Nämä taatusti pysyvät. Jäin ihan miettimään, miltä nämä näyttävät kädessä luonnonvalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KlIkkaapa tuota Sauson Insta-linkkiä, sen takana on kuva, jossa on ne mulla kädessä. Aika päheet hanskat tosiaan!

   Poista
 2. Olen samanlainen hanskojen kadottaja. Keskimäärin varmaankin yksi pari häviää jonnekin talven aikana. Viime vuoden lopussa ostin "riskillä" ihanan pehmeät punaiset Sauson hansikkaat heidän omasta myymälästään. Kevät on jo onneksi pitkällä, joten ehkä ne ovat vielä käytössä ensi syksynäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, mä uskon tietäväni mitkä ostit. Ne on niin laadukkaat. Ehkä et hukkaakaan niitä, sillä ne näkyvät eri tavalla kuin mustat, ja huomioitkin niitä varmasti eri tavalla.

   Poista
 3. Aivan supersuperihanat hanskat!!! Minäkin aina katselen hanskatelineitä sillä silmällä, että löytyisikö kiva pari, jossa olisi jokin juju. Noitten juju on väri, muutapa ei tarvita :) Piristää minkä tahansa asun! Yritän aina muistaa kauppaan astuessani laittaa hanskat saman tien laukkuun, etteivät ne jää käsiin kaiken muun kaman kanssa, siinä kun on parhaimmillaan laukku, lompakko, puhelin jne. jne. Ei todellakaan huomaa jos toinen hanska tippuu tai vaatteita plaratessa jää johonkin. Kerran Forumissa huomasin, että hanskani olivat kadonneet. Muistelin, että vasta olin Vero Modassa selannut hyllyllä olevaa farkkupinoa, ja sieltähän ne löytyivät, nätisti piilossa kasan alimmaisena :) Sateenvarjoakin olen muutaman kerran joutunut jäljittämään, kerran se varastettiin avonaisen laukun päältä, joten ei kannata jättää mitään irtonaista näkyville! Ja erään kerran unohdin vasta ostamani nahkasandaalit Pick Up -kahvilan vessaan, siihen kun sen valkoisen pussin laski valkoisen lavuaarin päälle, niin sinnehän se jäi... onneksi joku rehellinen oli toimittanut sen kassalle ja sain sandaalini takaisin. Aurinkoista viikon jatkoa! T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katsoin uudelleen Sauson Instaa, ja oho, hansikkaat ovatkin pronssinväriset. Minun silmään kyllä kullan, mutta jos joku etsii niitä, niin pronssia ovat!

   Voi sua, olet aika lahjakas hukkaaja, kuten minäkin! Miten ihmeessä hanskasi joutuivat farkkupinon alimmaiseksi!! ; ) Onneksi sait sandaalisi takaisin, on rehellisiäkin ihmisiä.

   Minun äitini tiputti kerran neuleensa Floridan Orlandon Disneyworldiin, ja jätti osoitetietonsa löytötavaratoimistoon. Kuinka ollakaan, se tuli myöhemmin postissa hänelle!

   Mä olen jättänyt lentokenttäbussiin Saksassa ostokseni (jakkupuku ja pinkki pusero), ja nekin sain takaisin, ainoastaan pinkki pusero oli viety...

   Ihanaa viikkoa sinnekin, Ansu!

   Poista
 4. Oi oi, kultaa - miilaik😊 Hienot hanskat. Hanskat ja sateenvarjo kuuluvat juuri noiden katoavien tavaroiden joukkoon. Itse en niitä helpolla (yleensä) kadota. Johtunee siitä, että kumpikin edellä mainittu ei saa maksaa muutamaa kymppiä enempää. Sellaiset pysyvät tallessa.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin pronssinväriset - järkytys! Mun silmään ihan kultaiset!

   Noin se on, myös puolisukista pysyvät tallessa ne, joissa on kukkia tai raitoja. Mustat, paremmat sukat häviävät kuivurin uumeniin... ; )

   Poista
 5. Sauson käsineet ovat parhaita! Hirmupakkasilla kuljin nahkarukkasissa eikä kyllä palellut. Sausolle pisteet myös siitä, että pieniäkin kokoja löytyy. Monesti nahkahanskat jäävät ostamatta, koska pientä kokoa ei ole.

  Minä olen mestari hukkaamaan pipoja ja hanskoja. Kyllä harmittaa, kun lempipipo tai -käsineet jäävät bussiin.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.