Särmikäs t-paita kauluspaidan päällä

Tosi kauan aikaa sitten oli eräässä asukuvassani t-paita kauluspaidan päällä, ja niiden päällä bleiseri. Asusta tykättiin kovasti, ja olen itse asiassa käyttänyt samaa komboa sen jälkeenkin. Tarvitaan vain nätti teeppari! Mos Moshin alkukevään uutuuksista löysin muutaman kivan, joita voi sitten lämpimillä pitää itsekseenkin.

Toivottavasti nämä asukuvat ovat viimeisiä villatakkien kanssa… Kirjoittelen tätä maanantai-iltana, ja ulkona sataa lunta, mies kolaa, aura-auto kävi pari tuntia sitten. No ei kiva todellakaan. T-paidalle olisi muutakin käyttöä kuin villatakin alla!

Tuleva viikko on lyhyempi, mutta sitäkin intensiivisempi. Tiistai on pitkä päivä, keskiviikkona se vasta pitkä päivä onkin. Mutta viikonloppuna sitten juhlitaan synttäreitä, sekä kummitytön että miehen. Ja toiveissa on muutama liikuntakerta. Eipä sitä muuta hyvään viikkoon tarvita.

t-shirt Mos Mosh

shirt Mos Mosh

leggings J.Lindeberg

knit Willana

boots Tommy Hilfiger


Hyvää työviikon aloitusta!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  03/04/2018 / 6:02 am

  Näin pukeuduttiin nuorena 70-luvulla; paitapusero ja teeppari 🙂

 2. Anonyymi
  03/04/2018 / 2:25 pm

  Pitkä työpäivä täälläkin takana. Ihanaa että nuo eilen tulleet lumet kuitenkin sulavat kovaa vauhtia. Malttamattomana odottelen sinun kirppis lisäyksiä 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa.Ritva

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  07/04/2018 / 5:13 pm

  Mä oon aina rakastanut sitä komboa, vielä trumpettilahkeet, niin sitten…

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  07/04/2018 / 5:14 pm

  Voi kun saisi ne lisäykset aikaiseksi. Miten vaikeaa se voi olla…? Puolessa tunnissa saisin tehtyä. Pitää tsempata. Ihanaa viikonloppua sulle, Ritva. Ja nyt hei lumet sulaa ennätysvauhtia.

Vastaa