Syksyvärisen kevätasu

Haa – onko otsikko paradoksi? Minusta se kuulosti hauskalta. Kuten olen aiemmissa postauksissa maininnutkin, olen uudelleen katsellut Massimo Duttin kevätvalikoimia sillä silmällä. Sillä on nyt tosi paljon tarjottavana sinapinkeltaista, mikä on hassua sinänsä, sillä sitä ei heti mieltäisi kevätväriksi. Ihastuin kuvan neuleeseen tosi kovasti!

Viime viikolla ystäväni oli käymässä kotomailla miehensä kanssa. Kävimme porukalla tiistai-iltana Farangissa syömässä. Oli kiva tulla töistä kotiin, vaihtaa ylle jotain muuta kuin iänikuiset farkut. Neuleen kaveriksi laitoin vanhan, (tosi vanhan) Your Facen puolihameen ja Stuart Weitzmanin mokkasaappaat. Laukku on myös Massimo Dutista. Sen laukut ovat muuten aivan ihania.

Minulla on nyt kevään myötä tullut hirveä kaipuu väreihin! Ja nimenomaan keltaiseen ja vihreään. Onneksi kaapista löytyy sekä khakinvihreä että kirkkaanvihreä mekko.

Meillä oli ystävien kanssa niin hauska ilta, että suorastaan masensi tulla kotiin. Arki jatkukoon… Onneksi kohta on vappu ja pääsee irti arjesta hetkeksi. Ei kai juhlat muuten juhlilta tuntuisikaan, ellei olisi arkea välissä!
neule ja laukku Massimo Dutti

puolihame Your Face

saappaat Stuart Weitzman

Lauantai on kulunut täysin blogitöiden parissa. Nyt on taas energiaa ja virtaa tehdä! Huomenna alan valmistella vappua. Leppoisaa lauantai-iltaa!

Share:

Vastaa