Toffeeta ja vaniljaa – uusi keväinen hiuslook

Mitä tapahtuu, kun antaa taitavalle kampaajalle vapaat kädet? No aivan ihana uusi kevättukka! Olen niin fiiliksissä ihanasta väristä, että oli suorastaan vaikea poistua peilin edestä.

Tein jotain, joka hieman kolkutti omaatuntoa. En saanut aikaa vakikampaajalleni, joten katsoin sen olevan merkki universumilta, hehheh, joten tilasin ajan upouudelle kampaajalle.

Toiveissa oli jotain pientä uutta, ja kesää vasten vaihteeksi haluaisin kasvattaa hieman pituutta halusin lisää. Lisäksi olin utelias miten minulle uusi hiusalan ammattilainen minut näkee ja värittää. Eikä tarvinnut pettyä!

Tulos oli aivan ihana, olin niin onnessani, kun lähdin kampaamosta. Mitä tehtiin?

Sain pitkän otsiksen, joka taipuu nätisti sivulle. Sain niin kauniin värin, ettei minua meinannut saada kotiin tultuani pois peilin edestä ollenkaan. Se on juuri sellainen ”Gossip Girl”-väritys, jota hehkutin tässä postauksessa.

Kun Vaaleanpunaisen Hirsitalon Marja hehkutti tämän päivän postauksessaan Platinaa ja ruusukultaa, viitaten uusiin, upeisiin hiuksiinsa, minä sain toffeeta alle ja päälle paljon ohuita, vaaleita vaniljaraitoja. Omat värini kun ovat todella lämpimät, niin lämmin, tumma hunaja tai toffee näyttää kirkastavan tämän talvenkalpean naaman ja tuo silmät kauniisti esille.

En muuten tajua mikä juttu tämä itselleni on, mutta aina uusien hiusten myötä himoitsen uusia korviksia! Tämä on siis ollut jo nuoresta. En niitä tietenkään useinmiten osta, mutta huomenna ajattelin kaupungilla pyörähtäessäni etsiä vähän isommat korvikset. Keväthuumaus on iskenyt meikäläiseen!

Kuviin ei saanut vangittua väriä sellaisena, kuin se luonnossa on. Uskoisitteko, että nuorena tukkani taittoi tosi voimakkaasti punaiseen. Iän myötä väri on haalistunut, niin kuin se tuppaa tekemään.

Ostin myös pari jänskää tuotetta, voisin kirjoitella niistä, kun olen testaillut. Sopivat hyvin aikuiselle hiukselle.

Kyllä se niin on – don´t fight your colors. Korosta niitä.


paita Max Volmary

korvikset Dyrberg / Kern

hiukset Pia Vesterinen, Tyyli


Tänä aamuna herätys oli klo 6:20, ja olen koko päivän ollut kuin nukkuneen rukous. Taidan painua aikaisin pehkuihin, jotta jaksan taas nousta aikaisin. Mutta miten ihanaa, kun huomenna on perjantai!

Kevätfiilis nousi potenssiin sata, ja ihan vain uusien hiusten myötä!

Ihanaa torstai-iltaa!

Ps. Kuka bongaa ruokapöydältä levähtäneen tulppaanikimpun… Onneksi ette näe sitä selvästi, hih!

Share:

13 Comments

 1. Marina /Dioriina
  12/04/2018 / 4:21 pm

  Oi, mikä kaunotar ja aivan ihanat hiukset! Joskus sitä kannattaa hypätä aidan yli ja kokeilla ihan jotain uutta. Ihanaa tulevaa viikonloppua! <3

 2. Anonyymi
  12/04/2018 / 6:14 pm

  Ihana sävy hiuksissa ja sopii sulle tosi hyvin! Mukavaa ja inspiroivaa kevättä oikein hehkuvalle aikuiselle naiselle! Terkuin Päivi

 3. Sara
  12/04/2018 / 6:23 pm

  Tukkasi malli ja sävy ovat tosi kivoja. Ne totisesti tuovat hehkua kasvoillesi. Ihanaa, että huomenna on perjantai. Takana on pitkä ja stressaava työviikko, joten on ihana päästä rentoutumaan pari päivää huomisen puserruksen jälkeen.

 4. Kirsikka
  12/04/2018 / 6:46 pm

  Upea väri, sopii sinulle loistavasti! Kivaa kevään odotusta!

 5. Haveaniceday1
  12/04/2018 / 9:28 pm

  On kyllä onnistunut väri ja leikkaus. Kauniit värit tuossa paidassasi, ihan uusi tuttavuus itselleni tuo Max Volmary

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2018 / 12:01 pm

  Mä oon samaa mieltä. Joku uusi saattaa nähdä sinut toisella tapaa. Samoin sulle ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2018 / 12:02 pm

  Kiitos, sävy on niin kaunis ja nuo ohuen ohuet vaaleat raidat piste iin päällä! Kaunista kevättä sinullekin, Päivi!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2018 / 12:04 pm

  Kiitos kovasti!Voi samaa mietin minäkin, viikonloppu tuli niin paikalleen. Ja ihanaa, kun aurinko paistaa!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2018 / 12:04 pm

  Kiitos Kirsikka, samoin sulle!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2018 / 12:05 pm

  Nectarine myy Max Volmarya, laadukas brändi! Mulla on sekä tää silkkitunika että valkoinen puuvillapaita.Ihanaa viikkistä sinullekin!

 11. Anonyymi
  13/04/2018 / 2:35 pm

  Minulla ei ole ollut otsatukkaa pariinkymmeneen vuoteen ja nyt olen arasti siitä haaveillut. Oletko tullut toimeen uuden otsiksesi kanssa? Ihanasti uusi lookki pukee sinua.T, Minna

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  13/04/2018 / 4:43 pm

  Vanhojen otsisten perusteella se on vähän haastavaa voimakkaan pyörteen takia, mutta yitän kesyttää sen pathaani mukaan. Kiitti, kyllä niin piristi alkukevättä!

 13. Anonyymi
  14/04/2018 / 12:50 pm

  Onpa todella pukeva otsis, niin onnistuneesti leikattu! Ei näytä yhtään "kynityltä" kuten yleensä vastaleikattuna. Ja värit ihanat ja pukevat, niin hiuksissa kuin paidassakin 🙂 Mäkin olen välillä miettinyt tuollaista hienovaraista otsista (sais vähän Sibeliuksia piiloon 😀 ), mutta kun on tämä rasvoittuva T-alue, niin pelkään että ne suortuvat liimautuvat jo päivän päättyessä rasvoittuvaan ihoon 😛 T: Ansu

Vastaa