Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.4.2018

Trenssin paluu - kuten joka kevät

Trenssit ovat taas suosiossaan tänä keväänä. Eipä silti, olen aina rakastanut trenssejä, ja omiani käyttänyt tosi paljon, joten tämä muodin vaihtelu on jäänyt minulta täysin huomiotta. Trenssi on ihan huippukiva takki! Mitenkäs sinun mielestäsi?

Tätimäisyyden vältät, kun kääräiset vaikka hihat ja laitat tennarit jalkaan. Raikas raita alla sopii trenssin kanssa hyvin, samoin valkoinen pusero. Varmaan kaikkein lempparein ovat leveälahkeiset farkut ja korkeat bootsit! Olen keväisin enemmän trenssien käyttäjä kuin nahkatakkien, eikä hyvin istuva klassikkomalli mene koskaan muodista.

Omistan kaksi Burberryn trenssiä. Nyt niiden hinnat ovat karanneet niin, että en enää Burberrya hankkisi, en edes miettisi. Muistan muuten ihka ensimmäisen trenssini ikinä, se oli merkiltään PTA, siinä oli upeat olkatoppaukset ja se oli pitkä, vyöllinen ruosteenruskea komistus. Ai että tunsin itseni aikuiseksi se yllä. Ikää minulla oli kaksikymmentäkolme. Ja ostopaikka Jyväskylän Kekäle. (Että vaatesavantti täällä taas muistelee, hei.) Ystävälläni Eevalla oli kitinvärinen trenssi. Olimmepa aikuisia takeissamme!

Sitten on trenssejä tullut ja mennyt, muistan hyvin mm. Benettonin ja Espritin trenssini. Uusin ihastus on tummansininen Massimo Duttin, joka ei istuvuudessaan häviä Burberryille ollenkaan.Jotain ihanaa siinä on, kun joka kevät saa pistää trenssin ylle. Se lämmittääkin mukavasti, tuollainen tukeva, puuvillakankainen takki vuorikankaalla pitää ihan hyvin tuulta.

trenssi Massimo Dutti (tsekkaa myös tämä ja tämä)
farkut Mos Mosh
neule Samsoe & Samsoe (tsekkaa tämä)
bootsit SHE
aurinkolasit Le Specs
laukku Gucci

Tykkäätkö sinä trensseistä? Miten puet ne - jaa meille vinkkisi!

Tänään on pitkästä aikaa iltameno, ja yritän sen merkeissä aktivoitua Instankin puolelle.

Mukavaa keskiviikkoa!


*adlinks

8 kommenttia:

 1. Trenssi kuuluu kevääseen, joskus sen käyttöaika vaan on jäänyt melko lyhyeksi, kun talvesta on hypätty suoraan kesäisiin lämpötiloihin. Mutta eipä hätää, klassinen trenssi kestää aikaa ja sitä voi käyttää vuosia! Oma trenssini on Sandin, kevyt ja hennon roosan värinen. Lemppariyhdistelmäni on tuo trenssi hieman vajaamittaisten farkkujen, valkoisen paidan ja Michael Korsin beigenväristen lenkkareiden kanssa (valkoiset käyvät myös), kaulaan sitaisen merimiestyyliin pienen roosan-valkoisen-harmaankirjavan silkkihuivin. Trenssiä en napita, vaan kietaisen sen rennosti vyöllä tai pidän auki. T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, yhdistelmä kuulostaa niin keväiseltä. Hento roosa on ihana väri! ja lenkkarit ihan must trenssin kanssa. Nyt trenssillä tarkenee, että jotain hyvää näistä kymmenen asteen lämpötiloista on.

   Poista
 2. Minullakin oli PTA:n pitkä trenssi olkatoppauksineen! Se oli beessi, mutta muistan myös kuvailemasi ruosteenruskean sävyn sekä tunteen aikuisuudesta. Voi nuoruutta! Vuosien aikana trenssejä on ollut ja mennyt vähän eri mittaisina. Aina se on kuitenkin yhtä mieleinen takkityyppi. Viimeisin hankintani on Rils'n vuorellinen versio aikaiseen kevääseen. Kiitos kivoista vaatemuisteluista t. lukija vm. 1967

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PTA oli legendaarinen! Trensseja tosiaan tulee ja menee, mutta aina on jonkinmallinen kaapissa. Heh, tykkään muistella, vaatemuistini on melkoinen ; ) Kaunista kevättä sinulle!

   Poista
 3. En oikeastaan ole trenssien ystävä, mutta yhden omistan. Ostin sen Kiinasta ja se on Miss Sixty -merkkinen. Se ei ole ihan perinteinen trenssi, vaan oikeastaan aika rouhea. Se on farkkukankaasta, siinä on vähän rimpsua sekä kaikenmaailman timangeja. Valitettavasti se on myös minulle vähän liian pieni, joten saa nähdä tuleeko käytettyä vai pitäisikö enemmin samantien myydä pois.

  Ei-Leen/Hempeät hepeneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkutrenssit on itse asiassa aika mageita. Mulla oli aikoinaan ihana, pitkä vaaleansininen farkkutakki, jossa oli muhkeat olkapäät. Harmittaa, ettei ole tullut säilytettyä noita vanhoja lemppareita.

   Mä painin myös vähän samojen asioiden kanssa. Monet housut ovat jääneet pieniksi, myydä vai yrittäkö mahtua vielä niihin...

   Poista
 4. Ihania trenssejä, aina keväisin mietin tuollaisen ostamista, mutta vanhat kevättakit on tähän asti voittaneet. Joku päivä vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi trenssejäkin on monessa hintaluokassa, tää MD:n kappale on kyllä loistava esimerkki edullisemmasta hintaluokasta.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.