Balmuirin upea uusi showroom ja syksyn uutuuksia

Viime viikolla Balmuir avasi ensimmäisen ulkomaisen myymälänsä Tukholman Östermalmille. Jotenkin sopii kuvaan, että ensimmäinen liike, Balmuir Brand Store Stockholm, on tyylikkäässä Tukholmassa! Sain kutsun pressimatkalle, mutta harmi kyllä, en voinut päivätöideni takia osallistua. 

Kolmipäiväinen avajaistapahtuma oli todella huikea, mm. ruotsalaisvaikuttajat Emilia de Poret ja Ebba von Sydow pitivät ystävilleen oman Balmuir-illan. Lisää Tukholman tunnelmia voit lukea Lauran blogista.

Harmitusta vähän lievensi se, että kävin tänään upouudella showroomilla Merikorttelissa Punavuoressa. Miten kaunis, suuri ja valoisa tila olikaan! Ja miten ihania tuotteita syksyksi on tulossa syysväreissä: burgundia, sammaleenvihreää, sinapinkeltaista, suurta ruutua. Lisäksi Balmuir lanseeraa upouuden kashmirvaatemalliston, Muirin.

Kauniit neuleet ja unelmanpehmeät oloasut kuuluvat Balmuirin uutuuksiin.

Myös suositusta kashmiraamutakista tulee hieman lyhyempi versio huivikauluksella. Sitä voi käyttää hyvin myös neuletakkina. Tunnustus: olen käyttänyt omaa aamutakkiani nimenomaan villatakkina. Säälihän sitä on pelkästään kotona käyttää.


Ponchojen syysvärejä – marjapuuronpunainen on tosi suloinen.

Hempeiden värien ystävälle on muutakin kaunista…


Uutuutena tulevat kuosilliset huivit, mm. suuret ruudut ja hillityt logohuivit. Harmi, kun en hoksannut napata kuvaa logohuivista, se oli nimittäin todella kaunis. Värit olivat harmaa ja beige, kuten myös ruutuhuivissa.


Laukkumallisto saa uusia malleja, mm. hobo-laukun. Myös suositusta camera bagista tulee pienempi versio.

Silkkihuivit saavat graafisia muotoja. Erityisen ihana oli ohut, pitkä huivi viinin- ja vaaleanpunaisen väreissä. Sellaisen voi sitaista kaulaan monella tavalla. Huivi näkyy camera bagin vieressä.


Balmuirin suunnittelija ja visualisti Kimmo Pirhonen (jonka käsialaa concept storet ovat) kertoi, että ruotsalaiset ovat tykästyneet litteään juhlalaukkuun ihan erityisesti. Laukkujen vieressä kauniita uutuuksia, baskeri ja uudistunut Helsinki-huivi.


Syksyn sisustusmalliston teema on Skotlanti, jossa myös kuvattiin syysmalliston kuvat. Vihreä ja viininpunainen tuovat Ylämaan kyllä mieleen!

Lakanoissa on suuret ruudut. Niitä tullaan saamaan myös musta-harmaa-kuvioisena. Vihreä-viininpunainen ruutu tulee myös pellavaservietteihin.
Tulevan syksyn ja talven jaksaa hivenen paremmin, kun voi kääriytyä suloiseen villaan… Mutta sitä ennen nautitaan täysillä kesästä! On taas niin hienoja ilmoja luvassa seuraaville päiville, ja mikä ihaninta, viikonlopulle!

Kivaa iltaa kaikille!

Share:

2 Comments

  1. Life with Satu
    25/05/2018 / 12:40 pm

    Onpas sieltä kiva värimaailma tulossa syksylle, jään innolla odottamaan.Vaan totta tosiaan, ensin se kesä. Aurinkoista viikonloppua!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    26/05/2018 / 2:55 pm

    Kiitos samoin! Ihania syysuutuuksia on tulossa1

Vastaa