Ensimmäisten lämpimien päivien hempeitä värejä

Heleät kevätsäät houkuttelevat kaivamaan kaapista suloisimmat värit ja kuosit. Se on niin lyhyt aika, kun voi käyttää mekkoja ja paljaita sääriä, sandaaleista puhumattakaan! Tällä hetkellä puhuttelee heleät, hempeät värit, tolppakorot ja naisellinen look.

Boozt alettaa nyt tosi kovasti, suuresta osasta kevään tuotteita, vaatteita, kenkiä, koruja, kelloja, on vielä tänään -30%. On hyvä aika katsastaa mekko- ja kenkätilanne.

Aikuiselle naiselle paras vaihtoehto on polvipituinen mekko, mutta mallilla voikin sitten leikitellä mielen mukaan. Tykkään väljistä malleista, joskaan se ei ole itselleni se imartelevin, mutta onhan se helppo ja mukava!

Vyölliset mekot ja liehuvat midi-helmat ovat tosi naisellisia. Tykkään hurjasti tuosta Part Twon (8.) suloisesta mekosta. Ilse Jakobsenin mekot (6.) ovat myös hyviä matkamekkoja, materiaali ei mene ryppyyn, ja valekietaisumekko on tosi naisellinen.

Tolppakorko on edelleen muodikas, mutta kesään sopii myös kiilakorot. Kauniit sandaalit kullanhohtavina käyvät arkeen ja juhlaan.

1. Soyaconcept 2. Dyrberg/Kern 3. Lee Jeans

4. Pilgrim 5. Selected Femme 6. Ilse Jakobsen

7. Unisa 8. Part Two 9. Calvin Klein

10. Wonders 11. By TiMo 11. (jälk.)Modström 

12. Edblad 13. Aldo

Helteistä viikonlopun jatkoa!

*adlinks

Share:

Vastaa