Hiustenkuivainten Ferrari – Dyson Supersonic

Nyt on sellainen tilanne pitkästä aikaa, että minulla on hiuksissani kaksi voimakasta käsittelyä yhtä aikaa. Neljään vuoteen ei ole ollut permistä ja raitoja yhdessä, mutta kampaajani sanoi hyvin hellällä hoidolla hiusteni pysyvän kunnossa. 

No, miten saan hiukset pysymään kosteutettuina ja hyvännäköisinä, kun ikäkin jo tuppaa muuttamaan hiusta kuivemmaksi ja hauraammaksi? Oikeat tuotteet ovat A ja O, kirjoitin niistä täällä. Joka hiustenpesun yhteydessä laitan hoitoaineen sijasta naamion.

Muotoilun yhteydessä hiustani hoitaa kuivainten Ferrari, Dyson Supersonic. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Dysonin kanssa.

Kun laittaa hiuksia paljon, muotoilee, rullaa, kihartaa, sitä oppii hoitoaineiltaan ja laitteiltaan aika vaativaksi. Vanha hiustenkuivaajani toki kuivaa, mutta kuumalla ilmalla, mikä kuivattaa käsiteltyä hiusta turhaan.

Entiseen kuivaajaani verrattuna Supersonic on tosi kevyt ja hiljainen. Se painaa vain 618 grammaa. Vanhassa kuivaajassani moottori on laitteen yläosassa, Supersonicissa taas kädensijassa. Moottori on Dysonin pienin, kehittyinein ja kevein digitaalimoottori. Se on kahdeksan kertaa nopeampi kuin muut hiustenkuivaajien moottorit ja puolet kevyempi. Kampaajallani on Dyson Supersonic, eikä hän säästellyt ylisanoja kehuessaan sen keveyttä ja hiljaisuutta. Moottorissa on 13 siipipyörää perinteisen 11:n sijaan, ja se pystyy hyödyntämään ihmiskorvalle kuulumatonta taajuutta.

Minä hoksasin sen, ettei tarvitse huutaa kuivaajan äänen yli!

Parasta Dyson Supersonicissa on tehokkuus ja lämmönsäätely. Perinteiset kuivaajat voivat saavuttaa erittäin korkeita lämpötiloja, jotka saattavat vahingoittaa hiusta. Dyson Supersonicissa on älykäs lämmön tarkkailu, joka suojaa hiuksia liian korkeilta lämmöiltä.

Nyt, kun olen muutaman kerran sitä kokeillut ja oppinut toiminnot, olen tosi innoissani miten hellästi se hiukseni kuivaa. Vanha hiustenkuivaajani puhalsi lujaa ja kuumasti, sekä ilmavirta hajosi sinne tänne. Supersonic muodostaa keskitetyn ilmavirran 20 asteen kulmassa, eli voit kuivata ja muotoilla hallitusti.

Nopeusasteita on kolme: nopea, normaali ja muotoilu. Lämpöasetuksia on neljä: 100 celsiusta on nopea kuivatus ja muotoilu, 80 celsiusta  normaali kuivaus, 60 hellävarainen kuivaus ja 28 jatkuva kylmä ilma.

Lisäosia on kolme: diffuusori hajoittaa ilmavirran tasaisesti. Tämä on mainio hiusten esikuivaukseen ennen rullia.

Muotoilutehon keskitin ohjaa ilmavirran juuri haluttuun kohtaan ja silottava keskitin kuivaa hiukset laajasti ja tasaisesti. Lisäosat kiinnittyvät magneetilla, jolloin niitä voi kääntää haluttuun suuntaan. Tosi kätevää!

Oma hiusrutiinini menee näin:

Pesun, hoitoaineen, lämpösuojan, muotovaahdon jälkeen ja hellän pyyhekuivauksen jälkeen laitan Dyson Supersoniciin diffuuserin, jolla pöyhin hiuksia nopsasti päältä normaalilla kuivauksella. Kiharat pysyvät kimmoisina rullausta varten.

Esikuivauksen jälkeen laitan isot rullat, ja kuivaan edelleen normaalilla, mutta ilman lisäosia. Varressa on myös asetin, jota painamalla ilmavirta muuttuu viileäksi. Näin hius viilenee ja jää pöyheäksi, ennen kuin otan rullat pois.

Lopuksi laitan keskittimen, ja käyn hiukset läpi suuren pyöräharjan kanssa. Keskittimellä muotoilen myös otsiksen ennen kuivausta. Tähän koko rutiiniin menee noin kymmenen minuuttia. Jep, olen nopea.

Dyson Supersonic on tosiaan hiustenkuivaajien Ferrari. Minä Toyotaa ajavana tuskin koskaan pääsen Ferrarin rattiin, mutta hiukseni saavat parasta mahdollista hoitoa tämän huippukuivaajan ansiosta. Laitan hiuksiani paljon, joten panostaminen hyviin laitteisiin on ollut aina itsestäänselvyys.

Suosittelen tätä sinulle, joka ylipäätään föönaat hiuksiasi, rullaat tai kuivaat harjan kanssa. Ei tarvitse pelätä hiusten palamista tai laitteen kuumenemista. Lisäksi tällä on kahden vuoden takuu.

Mukavaa päivää ja hellää hiustenhoitoa sinulle!

Share:

7 Comments

 1. Marjukka / Fab Forty Something
  09/05/2018 / 6:44 pm

  Heh, sama täällä, mut veikkaan tämän ferrarin kestävän!

 2. Anonyymi
  10/05/2018 / 6:05 am

  Kävin tuota kokeilemassa ,mutta naurettavan suolaisen hintansa vuoksi jätin kauppaan. En vaan koskaan voisi maksaa pelkästä hiustenkuivaajasat tuollaista hintaa,en vaan voi.Sanna

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  10/05/2018 / 8:42 am

  Hinta on tosiaan aika kova, ja tätähän käyttävät ammattilaiset tosi paljon.

 4. Tiia K
  10/05/2018 / 12:04 pm

  Tämä fööni on kyllä föönien Ferrari varmasti ja uskon, kun tällä pääsee kutrejaan laittamaan, niin ei ole paluuta vanhaan. Mukavaa Helatorstaita Fab <3

 5. Mia / Beauty Highlights
  14/05/2018 / 11:08 am

  Tätä on kehuttu tosi paljon 🙂 Mulla vain ei ole tarvetta kuivaajalle, kun annan aina hiusten kuivua luonnostaan. Toisaalta se ainakin säästää hiusta, kun muuten värjäytän hiukset säännöllisesti ja käytän välillä muita lämpölaitteita.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  14/05/2018 / 3:54 pm

  No ei ole, veikkaan, että tässä on mulle kyllä fööni kymmeneksi vuodeksi!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  14/05/2018 / 3:55 pm

  Sulla on maailman ihanimmat hiukset, joten en ihmettele, ettet halua niitä turhaan rasittaa! Harvalla on luonnostaan niin upeita kuin sulla, joten me tarvitaan muut sitten vippaskonsteja kuontalomme laittoon… ; )

Vastaa