Koroilta lenkkarinaiseksi: kolme asua aamusta iltaan

Kaupallinen yhteistyö Prisma Skechers ja Suomen Blogimedia

Pari vuotta tein sen, jota en olisi koskaan uskonut tekeväni tyylini suhteen. Laskeuduin koroiltani matalille kengille, ja lookiini tulivat pysyväksi osaksi lenkkarit. Sporttitrendi on myös tainnut tulla jäädäkseen sekä maailmalle että omaan vaatekaappiini. Oma syyni siihen on tietenkin mukavuudenhalu, mikä muu? 

Ollaan nyt ihan totuudenmukaisia: kun olet päivän jaloillasi ja kävelet vähintään viisituhatta askelta pelkästään työpäivänäsi, kummat ovat mukavammat jaloille, ne kahdeksansenttiset korkkarit vai lenkkarit? No niinpä.

Pääsin kaupallisessa yhteistyössä tutustumaan Skechers-lenkkitossumallistoon, ja pehmoinen kenkä vei paitsi jalkani, myös sydämeni. Miten tossu voi olla näin pehmeä? Lisäksi se on tosi hyvännäköinen. Yhdistin oman parini, Skechers GoRun 400 Obstruct-parin kolmeen asukokonaisuuteen.

Skechers on perustettu Yhdysvalloissa, 1990-luvun alussa, ja muistan brändin hyvin Amerikan-reissuiltani. Nykyään se on Yhdysvaltojen neljänneksi suurin kenkämerkki, ja sen valikoimissa on paitsi juoksu- myös kävely-, golf-, sali- ja vapaa-ajan tossuja.

Oman Skechers-ekskursioni tein Kannelmäen Kaaren Prismaan, joka on työmatkani varrella, ja muistuttaa kyllä monella tavoin amerikkalaisia jättimarketteja. Kaiken saa saman katon alta, halusin sitten urheiluvaatteita tai ruokatavaraa.

Mutta lenkkareihin! Minä, joka monesti arvon vaatekappaleiden välillä, valitsin supernopeasti juoksutossut: Skechers GoRun 400-malli istui jalkaan kuin valettu, ja oli superpehmoinen. GoRunit olivat myös hinnaltaan kuluttajaystävälliset: kahdeksänkymppiä.


Töihin

Työssäni opetan musiikkia ekaluokasta yhdeksänteen, ja voit uskoa, että liikuntaa tulee päivittäin aika runsaasti. Ja kyllä vain, hiihtelin koroilla aika monta vuotta, nykyään kyllä huomattavasti harvemmin.

Tykkään pukeutua skarpisti, mutta asun tulee olla samalla mukava ja muuntelukykyinen. Mistään näistä ei tarvitse tinkiä, edelleenkään: yhdistän rennon puvun lenkkareihin, nakkaan laukun olalle ja aurinkolasit pään päälle.
Vapaa-aikaan

Farkut, valkoinen pellavapaita, pieni laukku ja lenkkarit – siinäpä kesäinen asu omaan tyyliini. Tyylini on vuosien myötä mennyt rennommaksi ja rennommaksi, ja siihen nätit lenkkarit sopivat erinomaisesti. Tykkäsin Skechersieni turkoosi-mustista nauhoista, mutta mukana tulivat myös mustat vaihtonauhat.
Iltamenoihin

Joskus tulee illalla lähdettyä jonnekin, blogitapahtumaan, ex tempore-illalliselle tai treffaamaan ystäviä. Siistit lenkkitossut sopivat mainiosti myös skarpimpiin asuihin.

Mustan neulepuseron ja leveiden housujen kanssa lenkkarit antavat rennon vaikutelman. Vaikka housut ovat satiinia, ei tarvitse yrittää liikaa. Itse asiassa voisin laittaa tämän asun myös töihin!


Onko Skechers sinulle tuttu brändi, ja tuleeko sinun käytettyä lenkkareita osana ns. siistiä pukeutumista?

Mukavaa kesäistä päivää kaikille!

Share:

2 Comments

  1. Mia / Beauty Highlights
    18/05/2018 / 1:59 pm

    Sinä se saat aina asun kuin asun toimimaan ja näyttämään hyvältä! Mulle Skechers on tuttu brändi ja joskus olen tainnut jotain heidän lenkkareita sovitellakin. Oli kyllä tosi mukavan tuntuiset jalassa!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    20/05/2018 / 5:05 pm

    Ne ovat niin superpehmeät, että olen tosi ihastunut niihin. Mulla on joskus muinoin ollut Sketchersit, ja muistan tykänneeni niistä.

Vastaa