Kullanhohtava jättihuivi Balmuirilta ja aurinkoinen itapäiväretki

Lyhyeksi suunniteltu kuvausmatka venyi aurinkoiseksi retkeksi Etelä-Helsingissä. Nappasimme muutamat kuvat Eirassa, ja jatkoimme ex tempore-retkeämme sieltä vielä kahvilaan ja Löylyyn. 

Lämmittäjänä toimi ihana Balmurin uutuushuivi, kullanhohtava Ciara, jonka sain viime viikolla mukaani Balmurin uudelta showroomilta. Siitä tuli heittämällä tämän hetken suosikkihuivini: se on valtavan kokoinen, pellavaa, ja lisäksi se hohtaa kauniisti kullalle. Huivia saa tällä hetkellä vain liikkeistä, ja sitä on myös hopeansävyisenä.

Eira on yksi suosikkialueitani Helsingissä. Se on kuin pieni kylä. Siellä on kiva kävellä, on rauhallista, ja kauniita taloja on joka mutkan takana. Lisäksi siellä on rauhallista kuvata, sillä en tunne oloani mukavaksi, jos joku katsoo… Ainoa katsoja oli pikkuinen koira, joka vahti ikkunasta meitä herkeämättä. Se oli niin söötti ja hassu, että olihan se myös kuvattava.

Onneksi kahvila Succes Korkeavuorenkadun alkupäässä oli auki, sillä kuvaussession jälkeen teki mieli välipalaa. Siellä on kaupungin parhaat pullat. Puolitimme ihanan tosca-suklaapullan ja joimme mehut.

Tässä olisi tietysti ollut hyvä sauma lähteä kotiin töitä tekemään, mutta mitä vielä, suuntasimme vielä etelämpään. Vuorossa oli kesän ekat Löylyt! Löyly ei ollut edes täynnä, liekö formulat samaan aikaan verottaneet kävijöitä. Samanaikaisesti ilma tyyntyi ja lämpeni. Otin InstaStoryyn muutaman pätkän. Siellä istuksimme hetkisen juttelemassa ensin pöydässä, sitten portailla. Paikalla oli myös dj, joka soitti hyvää musaa.

Tulipa taas mieleen, miten ihana kaupunki Helsinki on kesällä. Tällainen maalaistyttö nauttii! Pitää nyt lomalla tsempata ja retkeillä enemmän siellä suunnalla.

Pikkuinen koirannaama vahti meitä herkeämättä.


huivi Balmuir (saatu)

mekko H&M

koripohjakengät Marenas

aurinkolasit RayBan

Viikonloppu tuli todella tarpeeseen, ja nyt sitten on vielä viikko ennen lomaa. Huomenna töiden jälkeen treffaan jälleen Pian pienen suunnittelupalaverin merkeissä.

Leppoista iltaa!

Share:

Vastaa