Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.5.2018

Loman alettua aion...

Katselin ihmeissäni tämän postauksen kuvia. Yleensä näytän lomalaiselta vasta heinäkuussa, en toukokuussa. Siis toukokuussa! On ollut ylellistä pötkähtää työpäivän päätteeksi aurinkolaverille, tai tehdä grilliruokaa. Töihin on valikoitunut ikuisten farkkujen sijaan mekkoa, espadrilloa, silkkipaitaa. Ja sitä on saanut ihan nätin päivetyksenkin!

Puhumattakaan siitä, että viikonloput ovat tuntuneet minilomilta. Olin äitienpäivän tienovilla ihan stressaantunut kaikesta, ja ahdistusta lisäsi se, että olen viettänyt viime viikot väistötilassa aikamoisessa kaaoksessa. Lämmin aalto tuli juuri oikeaan aikaan ja vetäisi jalat alta ainakin meikäläiseltä.Olen käynyt sauvottelemassa jo useasti lämpimässä kesä- no niinpä!- illassa, haistellut ensin omenapuiden, sitten syreenien tuoksua. Ja nyt kukkivat jo lempikukkani, eli lupiinit! Ja ihmetellyt joka kerran mistä se kesä taas tulla tupsahti. Tunnen olevani kuin mikäkin menninkäinen, vuosi vuodelta jäykempi, joka kömpii kolostaan tuhannen pökertyneenä valosta.Kesäksi ei ole suunnittella mitään ihmeellstä. Pitääkö aina ollakaan. Yhdet rippijuhlat on tiedossa heinäkuussa, siinä se. En haluakaan aikatauluttaa enempää kesää, vaan jos kerrankin vaan katsotaan mitä se eteen tuo.

Joku tutkimus kertoi, että jo kahden viikon löhöily lisää riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Liikkua siis pitää lomallakin! Yritän saada askelia kerättyä lomallakin, ja helposti ne tulevat, jos tekee vaikka pihatöitä. Liikunnan jälkeen voi myös löhöillä hyvällä omallatunnolla.Kun loma alkaa, aion kuitenkin tehdä muutaman asian:

 • Hidastan tahtia. Otan aamut rennosti, luen aamupalapöydässä ja juon sen toisenkin kupin kahvia.
 • Aloitan kuntoilun. Loppukevät, kuten aina, hiipuu kuntoilun osalta, enkä jaksa niillä tehoilla, kuin mitä alkukeväästä. Kesä on mahtava aika tehdä pitkiä pyörälenkkejä tai sauvakävelyitä kaikessa rauhassa. Olen skipannut viikkokausiksi lihaskunnon, ja eilen tein pitkästä aikaa treenin. Ja huh, miten lihakset kipeytyivät siitä. Siis lihaskuntoa myös.


 • Luen. Hyllyyn on kertynyt muutamia kirjoja, jotka odottavat avaamista.
 • Teen sitä mikä rentouttaa, eli siivoan. Älä nyt ihmettele, mutta tykkään siitä oikeasti. On kiva nähdä kättensä jäljet. Ainoa, mitä en pysty vanhan käsivamman takia tekemään, on ikkunoiden pesu. No voi harmi, tirsk...
 • Muutan rytmin. Kesällä kuuluu valvoa pitempään ja herätä myöhempään. Juu, kesäaamut ovat ihania, ja niin edelleen, mutta minulle lomaan kuuluu nukkuminen myöhään. Kesäyöt ovat myös kauniita.
 • Veljeni lapsineen tulevat kyläilemään, ja saan passata heitä sydämeni kyllyydestä, se on ihanaa.
 • Ehkä tehdään joku ex tempore-reissu jonnekin. Tai sitten ei. Katsotaan.mekko Day Birger & Mikkelsen 
sandaalit Geox
huivi Balmuir 
laukku Day 

Ulkoa kuuluu taas tuttu ruohonleikkurin raksutus. Tänä iltana katsotaan vielä viimeinen The Good Fightin jakso, ja sitten aikaisin nukkumaan... Huomenna on taas lämmin päivä luvassa!

Mukavaa iltaa!

Ps. Tuo päivetys on purkista. Yritän huomenna kuvata sen ja kertoa mikä se on - todella hyvä tuote!

8 kommenttia:

 1. Hei ! Ihanalta näytät kuvissa ja mukava kesäfiilis välittyy. Oikein mukavaa alkavaa kesää sinulle.😍 Lukijasi Imatran lähettyviltä.

  VastaaPoista
 2. Tämä aikaisin tullut kesä on tuntunut aivan mahtavalta. Toukokuussa ei yleensä odota kovin lämpimiä päiviä, joten nämä päivät ovat on tuntuneet aivan ihanalta varaslähdöltä kesään.

  Lomasuunnitelmasi kuulostavat kivoilta. Tekee varmasti hyvää olla suunnittelematta juuri mitään. Tunnustan itsekin, että siivoaminen rentouttaa. Olen kohta saanut pestyä kaikki talomme ikkunat ja keittiön kaappien läpikäynti on meneillään. Äsken juuri mietin, että tämä on ihan kivaa puuhaa, kunhan arki-iltoina siivoaa vain pari kaappia kerrallaan. Mutta en aio käyttää kaikkia kesäiltoja siihen. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosiaan sellainen olo, etten halua suunnitella mitään ekstraa. Teen sitä mikä tuntuu hyvältä, on se päiväunet tai suursiivot. Ja tosiaan kesäillat pitää viettää ulkona sään niin salliessa.

   Poista
 3. Sinä näytät upealta! Ei kyllä uskoisi kuvia muutenkaan toukokuun otoksista, niin on kesä kauneimmillaan jo, hieman etuajassa.
  Ja suunnitelmat kuulostavat oikein mainioilta (paitsi en ehkä aivan jaa näkemystä siivouksen rentouttavuudesta :) ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin näissä kuvissa on vähän loppukesän fiilis!

   Poista
 4. Katsoin heti näistä kuvista, että onpa Marjukka kivasti päivettynyt. Sellaista heinäkuista runsautta, väriloistoa ja hehkua on näissä kuvissa. Ja nyt on vasta toukokuu! Tämä on ollut kyllä aivan upea kesän alku. Meillä opettajilla pitkä ja ansaittu loma on ihan nurkan takana. Hyvää lomaa sinulle!

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä ollaan ansaittu, mulle kevät oli ekstraraskas vesivahingon ja kovien allergioiden takia. Nautitaan lomasta, että taas syksyllä jaksetaan!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.