Maanantain työasu pärskeiden vieressä

Maanantain työasuna oli yksi tämän hetken lemppari kesäasuni. Se koostuu valkoisten farkkujen ympärille kimmeltävästä paidasta ja himmeästi hohtavista koripohjakengistä ja rennosta neuleesta.

Olen pukeutunut näin kahtena maanantaina, ja sain pikkuoppilaalta huomiota kiiltävästä, hienosta paidasta. Hohtavista paidoista tykkäävät niin pienet kuin isotkin tytöt. Paituli on Oasiksen viime kesän mallistoa, ja se on yksi lempparini helppoutensa ja silittämättömyytensä takia.

Valkoiset farkut ovat tänä kesänä suositummat kuin koskaan. Itse etsin aina farkut, jotka eivät ole liian löysää kangasta, minulla kun ylimääräiset tuppaavat kerääntymään reisiin, eikä valkoinen anna sille armoa… Dayn farkut ovat jämäkät, joskin aika venyvät. Ja juu, päivän, kahden jälkeen ne ovat pesukoneeseen valmiit.

Kävimme kuvaamassa pienen kosken juurella. Nappailin myös kuvia vedestä, sillä kiinnosti osaanko manuaaliasetuksilla ottaa tarkkoja kuvia. Vesi on kiinnostava kohde kuvata.

farkut Day (yhtä kivat tässä)

paita Oasis

neule Repeat (tsekkaa tämä ja tämä)

kengät Marenas (ihanat ja ihanat!)

laukku Balmuir

Mies leikkaa ulkona nurmikkoa, ja ajattelin minäkin käväistä pikku lenkin. Kävin viime perjantaina Sellossa vuotuisella silmälääkärikäynnilläni silmänpaineiden vuoksi, ja sen jälkeen menin H&M:lle, ja ostin jumppavaatteita ihan kunnolla. Ja sukkia, sillä meidän pesukone syö niitä. Virttyneet, vanhat jumppakuteet pistin menemään.

Oikeasti väsyttää niin kamalasti, että tekisi mieli vain mennä peiton alle kirjan kanssa. Vaikka tämä toukokuu on ollut ilmojen puolesta aivan ihana, oikeasti on ollut kyllä kiireinen ja raskaskin toukokuu, ja se alkaa tuntua.

Mutta nyt kone kiinni, pihalle, ja iltapalan kautta aikaisin nukkumaan. Torstaina on ihan huippukiva iltapäivä, sillä menen katsomaan Balmuirin uutta showroomia Punavuoreen. Olisi ollut ihana myös osallistua Balmuirin Tukholman liikkeen avajaisiin, sain sinne kutsun, mutta päivätyö on sellainen vähän rajoittava tekijä, heh. Mutta ihanalta liike näytti.

Mukavaa tiistai-iltaa!

Share:

3 Comments

 1. Anonyymi
  25/05/2018 / 12:22 pm

  Hei, onko sinulla jokin hoito glaukoomaan? Itsellänikin paineet olleet jo kolmisen vuotta 21-25 Nyt silmälääkäri teki keväällä kammiovirtausmittauksen ja nestekierto on heikentynyt. Hiukan pelottaa, joutuuko joskus johonkin lasertoimenpiteeseen.Ei ole pakko vastata, jos et halua näistä asioista kertoa. Muistelen vaan, että olot joskus jossain silmätoimenpiteessä.T. Vertaistukea

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  25/05/2018 / 1:22 pm

  Hei, mulla ei ole glaukoomaa, vaan pigmenttiongelma. Ihan mielelläni tästä kerron. Värikalvosta irtoaa pigmenttisoluja, ja se heikentää kammionesteen ulosvirtausta silmästä, ja paineet saattavat nousta. Mulla laseroitiin muutama vuosi sitten silmiin reiät, jotta pigmetti pääsee virtaamaan vapaasti. Paineet ovat viime vuosina olleet 22-23. Mulla on ilmeisesti ihan luonnostaan vähän enemmän painetta niissä.Laserointia sun ei kannata pelätä. Se oli todella helppo toimenpide eikä sattunut, sillä silmät muistaakseni puudutettiin. Kävin HYKS:in silmäklinikalla.Glaukoomamahdollisuutta seurataan, mutta toistaiseksi silmäni ovat olleet kunnossa, näkökin ihan hyvä, -1,75 ja +0,25 molemmissa silmissä.Toivottavasti tästä oli sulle tukea, ja laserointia sun ei tarvitse stressata, se oli iisi, nopea ja kivuton toimenpide. Hyvää viikonloppua sulle!

 3. Emmi
  28/05/2018 / 5:54 am

  Mulla kävi ilmi, että paksu sarveiskalvo vaikuttaa silmänpainearvoihin. Eli mun kohdalla painearvo on yläkanttiin. Meillä on suvussa glaukoomaa, joten mulla silmänpaineita on seurattu lapsesta asti.

Vastaa