Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä olen oppinut itseruskettavista ja pari sellaista uutuutta

Sain pari viikkoa sitten testiin Kicksin itseruskettavia tuotteita. En erityisemmin fanita itseruskettavia, mutta kun toukokuun ollessa näin lämmin halusin saada kalpeisiin kasvoihini, jalkoihini ja käsivarsiini hieman väriä. 

Minun ja itseruskettavien tie on ollut kivinen, ja vaikka kuinka olen levittänyt niitä ohjeiden mukaan, tulos ei ehkä kuitenkaan ole ollut mieleeni. Tällä kertaa olen kuitenkin oppinut jotain, ja tulos on ollut hyvä. Parasta Kicksin tuotteissa on luonnollinen päivetys ja hyvä tuoksu.

Ei kannata lähteä liikkelle tummimmasta sävystä, ellet ole etevä levittäjä. Minä lähdin…enkä ole etevä levittäjä. Nimittäin aloitin tuosta Instant Bronzing-vaahdosta, joka näkyi todellakin heti. Väri myös syveni muutamassa tunnissa varsinaiseksi etelänrusketukseksi.

Hyvät alotussävyt sen sijaan ovat Kicksin Overnight Self Tan Gel, geeli, jota laitetaan kasvoille, ja Overnight Self Tan Mousse, eli suuremmasta pullosta vaantoa koko kropalle. Niiden sävy on vain kevyt päivetys, vaikka etiketti kertoo sen olevan tumma. Plussaa vaahdosta: myös siitä näkee heti minne sitä on levittänyt.

Ennen levitystä käy suihkussa ja kuori iho. Kuiviin kohtiin, kuten kyynärpäiden iholle levitin hieman vaseliinia. Tämän tein, vaikka ei olisi tarvinnut, halusin olla varma, etteivät kuivemmat kohdat mene tummaksi. Kosteusvoiteet kannattaa säästää myöhemmäksi.

Levitin vaahdon jalkoihin, olkapäihin ja käsivarsiin käsin. Ja mitä opin ensimmäisestä kierroksesta: levitä itseruskettavaa myös varpaisiin ja ihan kunnolla jalkojen reunojen yli, ellet halua saada kirjavaa lopputulosta. Älä vedä sukkia jalkaan levityksen jälkeen. Itse laitoin väljät pyjamanhousut suojatakseni valkoista sohvaa. Käsivarsissa muista levittää tuotetta lähelle kainaloa.

Laitoin itseruskettavat yötä vasten, ja ta-daa, aamulla oli nätti päivetys peilissä.

Kasvogeelissa on mainio tuote, joka antaa luonnollisen päivetyksen, ei mitään rusketusta. Muista korvannipukat, dekoltee sekä niska.

Pese kädet saippualla levityksen jälkeen. Jotenkin itse unohdin tämän kohdan eka kerralla, kun levitin Instant Bronzing-vaahtoa. Arvatkaa miten kävi… Itseruskettava myös teki tyynynpäälliseen tummia jälkiä. Suosittelen siis pyyhettä tai vähemmän fiiniä tyynynpäällistä yöksi, ellet nuku selälläsi koko yötä. Klorinillahan siitä selvisi.

En myöskään ole laittanut kosteusvoiteita samana iltana kuin itseruskettavaa, vasta seuraavana aamuna. 

Kicksin tuotteet eivät ole mielestäni kovin pysyviä, muutama päivä on päivetystä, sitten kaipaa lisäilyä. Monesti itseruskettavissa on myös pistävä tuoksu, mutta tässä on tosi mieto ja kiva, vähän sitruunainen. Huomenna laittelen vielä kerroksen, mutta sitten annan auringon hoitaa loput. Kasvoille, kaulalle, dekolteella ja käsiin kyllä levitän aina Spf 50-kerrointa, muuten suojakertoimeni on 30.


Kuten olette huomanneet, blogi on ollut hiljainen muutaman päivän. Olen kahtena päivänä ottanut puolentoista tunnin unet, vaikka se on pikkuisen ollut yöunille haitallsita. Viimeinen viikko on ollut haipakka, mutta ylihuomenna kajahtaa Suvivirsi!

Kaunista torstaita kaikille!

Share:

7 Comments

 1. Emmi
  kesäkuu 1, 2018 / 8:39 am

  Olen viimeksi testannut itseruskettavia huonolla menestyksellä kymmenen vuotta sitten. Käytän kesälla niin korkeita suojakertoimia, että olen yhtä kalpea kuin talvellakin. Kevyt ja luonnollinen päivetys kiinnostaisi, mutta en taida olla tarpeeksi huolellinen itseruskettavan levittäjä. Raidallinen lopputulos ei oikein innosta.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 3, 2018 / 3:42 pm

   Minusta itseruskettavan levittäminen on ihan sikavaikeaa, mutta en ole antanut periksi. Kicksin tuotteet ainakin antavat kauniin lopputuloksen.

  • Emmi
   kesäkuu 5, 2018 / 3:30 am

   Ehkäpä uskallan vielä kokeilla! Eihän lopputulos Kicksin tuotteilla ollut oranssi?

 2. Anonyymi
  kesäkuu 2, 2018 / 8:35 pm

  Ainakin turvallinen vaihtoehto. 🙂 70-luvun lapsena totuin kirmaamaan päiväkausia vähissä vaatteissa pitkin saarten kallioita, ja 80-luvun trendien mukaisesti kävin vielä jonkin verran solariumissakin, nyt vähän alle viisikymppisenä huomaan että erityisesti kasvojen iho (olen yleensä päivittynyt aika hyvin, joskaan en yhtä tehokkaasti kuin vanhempani) alkaa osoittaa oireilua pienenkin auringossa oleilun jälkeen. Olen ollut aivan liian huoleton, ja nyt on pakko suojata ihoa jo 50 kertoimien voiteilla, välttää aurinkoa, yrittää muistaa missä mennään. Kyllähän kesäinen päivetys saa meikäläisenkin yleensä huomattavasti terveemmän näköiseksi, enkä kaipaa suuresti talven kalvakkuutta, mutta en kyllä myöskään näitä läiskiä iholla! Nimimerkki lippismuoti kunniaan, Petra

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 3, 2018 / 3:44 pm

   Solariumissa kävin minäkin, mutta en onneksi kovin usein. Mun iho kestää kyllä hyvin aurinkoa, mutta suojaan silti aina tosi korkealla kertoimella. En minäkään halua läiskiä, mieluummin sitten sitä kalvakkuutta!

 3. Anonyymi
  kesäkuu 3, 2018 / 2:31 pm

  Tosi hienoa, että Suvivirsi kajahti! Niin kesäloman aloitusfiilis, samalla vähän haikea fiilis. Minä olen itseruskettavien melkein suurkuluttaja. Käyn ottamassa myös suihkurusketusta. Käytössä sävyttävä kosteusvoide sekä ihan ruskettavat. Jokin aika sitten ostin kokeiluun apteekista Acon voiteen ja se on aika hyvä. Tykkään, että tulee kunnolla jälkeä.T. Maija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 3, 2018 / 3:44 pm

   Se on ainoa oikea kevätjuhlien lopetuslaulu. Suihkurusketusta olisi kiva kokeilla. Acoa on monet kehuneet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *