Oodi ilolle, kauneudelle ja naiseudelle – Minna Paussu Design

Innostun aina kovasti, kun saan tilaisuuden tuoda esille suomalaista suunnittelua. Kun Minna otti minuun yhteyttä, tiesin heti, että tämän brändin kanssa haluan tehdä yhteistyötä. Minna Paussu Designin vaatteet silkistä ja ohuesta villasta henkivät elämäniloa, kauniita preinttejä, värejä ja naisellisuutta. Ekologisuus on tärkeä osa brändiä. Vaatteet – haalarit, paidat, housut, mekot – on suunniteltu ajattomiksi, jotka oikealla hoidolla säilyvät pitkään.

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Näin kävi Minnalle, joka oli tehnyt pitkän uran IT-maailmassa. Minnan ura sai uuden käänteen, kun projektipäälliköstä tuli suunnittelija. Minna Paussu Design lanseerattiin vuosi sitten vapunaattona, eli yksivuotissynttärit ovat takana.

Minnan sydäntä lähellä on ajaton muotokieli ja korkealaatuiset materiaalit. Näin vaate oikein hoidettuna on pitkäikäinen. Vaatteita voi asustaa ja yhdistellä sekä arki- että juhlakäyttöön. Brändin ensimmäinen mallisto koostuu kevyistä, värikkäistä, naisellisuutta korostavista ja kauniisti elävistä printtikuvioisista silkkivaatteista. Malliston muotokieli antaa silkille tilaa liikkua vapaasti. Kevyt silkkikangas, sen liike ja suunnittelijan visio kuvaavat vapautta ja elämäniloa. Joie de vivre!

Silkkihän toimii ominaistuutensa puolesta täydellisesti läpi vuoden: kesällä se hengittää, talvella lämmittää. Kun silkin ripustaa henkariin ja antaa sen hengittää, se hoitaa itse itseään. Silkin ja malliston muut crepe de chine -vaatteet voi pestä hellävaroen käsin.

Silkkimalliston rinnalle on tullut ylellinen ja kauniisti silkinomaisesti laskeutuva ohut villa. Mallisto tulee myös täydentymään kesää ja syksyä kohden kauniilla villavaatteilla.

Printit ja suunnittelu ovat Minnan käsialaa, ja mallistot ommellaan Suomessa. Printit on painettu Hollannissa ja Italiassa. Kuvien haalarin silkkikankaan printti on painettu Hollannissa. Silkkikangas valmistetaan pääosin Italiassa ja villakangas Itävallassa.

Sain valita itselleni kokoelmasta mieluisan kokonaisuuden, ja valintani oli upea, musta silkkihaalari – siis niin kaunis ja elegantti vaate! Haalari on kokoa XS, ja se istuu täydellisesti. Harvassa vaatteessa on näin mukava olla! Vyötärö nousee naisellisesti korkealle.

Yläosassa allani on musta liivi, eikä haittaa, vaikka se näkyy takaa. Edessä haalarissa on painonappi. Veikkaan, että tämä haalari on helleiltojen ykkösvaate. Rakastan silkkiä, ja jos joku vaate saa parhaat puolet esiin, niin tämä!

Minna Paussu Design


Minna Paussu Design avaa nettikaupan alkuviikosta, ja ilmoittelen myöhemmin alekoodin kanssa avaamisesta!

Ja jos haluat sovitella paikan päällä, käypä Helsingin Ullanlinnan NORTH Local Design -liikkeessä, Kapteeninkatu 26. Aukioloajat ti-pe 12-18 ja la 11-15. Tiedustelut Minna Paussu 050 357 1518.

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita sinulle!

*haalari saatu

Share:

1 Comment

  1. Belladonna
    06/05/2018 / 7:06 pm

    Upea haalari, joka sopii sulle tosi hyvin! Voin vain kuvitella, miten ihana se on päällä kesäkuumalla.

Vastaa