Palanen aurinkoa mekoissa

Ihanien ilmojen myötä olen pitänyt tosi paljon mekkoja. Tosin olen huomannut sen, että töihin sopivia hellemekkoja en juuri omista. No, pian alkaa loma, ja mekot saavat olla rentoja ja keveitä. Olen ihastunut kovasti keltaiseen väriin. Monesti kuule naisten sanovan, että heille ei sovi keltainen – kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikille sopii värianalyysin vuodenajan mukaan jonkin sävyinen keltainen. Jos keltaista mielii, kannattaa etsiä itselleen se omin sävy.

Itse kun edustan syksytyyppiä, omia keltaisiani on ihan hurja määrä, mm. luonnonkullankeltainen,, curry sahrami, hunaja, suomuurain, aurngonkukankeltainen, vehnänkeltainen, autiomaan-, hunajamelonin- ja oljenkeltainen, näin muutaman mainitakseni.

Kevään naiselle sopivat kaikki heleät keltaiset: voikukka, leinikki, keltainen jaffa, voi, kehäkukka ja sitruuna. Kesän naista pukee harmaankeltainen, sitruunaperhonen, banaaninkeltainen sekä pastellinkeltainen. Talven nainen valitsee puhtaan keltaisen.

Keltaisen kanssa tykkään asustaa luonnollisilla väreillä, beige, taupe, kulta ja puuteripinkki ovat lemppareitani sen kanssa.

1. Ilse Jakobsen 2. Dyrberg/Kern 

3. Balmuir 4. Dyrberg/Kern 

5. Lexington 6. Dyrberg/Kern

7. Esprit 8. EDC 9. Brandtex

10. By TiMo (Suosikki!) 11. Samsoe & Samsoe

12. By Malene Birger 13. Billi Bi 

14. Unisa 15. Billi Bi 

16. Odd Molly 17. Balmuir

Boozt alettaa nyt -20% melkein kaikesta, kengistä jopa -25%. Kaikki wow20 -koodilla merkatut ovat kampanjatuotteita, joten kannattaa tsekata!

Mukavaa illanjatkoa!

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

Vastaa