Pian kanssa smoothiella

Kävin pitkästä aikaa kaupungilla. Istuttiin Pian kanssa alas ja vähän ideoitiin. Pia on myös paras inspis ja sparrausapu blogin suhteen, sillä bloggaajaa ymmärtää täysin vain toinen bloggari.

Välipalapaikaksi valitsimme tänään Eerikinkadulla sijaitsevan kivan kahvilan nimeltä Why join the navy, when you can be a pirate. Siellä on varmasti stadin ihanimmat smoothiet, ja suurimmat. Sisäpihalla on myös mahdollista istuskella, tosin tänään kävi niin, että emme tarenneet olla siellä kuin hetken…

Tiedättekö tunteen, kun ajatus jumittaa ja kaipaa selventäviä näkökulmia ja ideoiden pallottelua. Ja puhun nyt bloggaamisesta, joka on välillä aika yksinäistä puuhaa. Aika harvoin pääsen tai jaksan lähteä töiden jälkeen minnekään, joten näen harvoin muita bloggaajia.

Paras sparrausapu itselleni on kyllä Pia. Kun ollaan sopivasti samanlaisia, mutta monessa suhteessa hyvinkin erilaisia, se antaa uusia näkökulmia asioihin. Muutenkin on välillä hyvä tuuletella päätään hyvässä seurassa. Kyllä tuli taas virtaa tähänkin hommaan!

Jutustelun lomassa nautimme aivan mahtavan makuiset smoothit. Ja kääk, miten suuret sellaiset! Nauratti, kun bongasin listan viimeisen smoothien nimeltä Maikku. Siihen tuli vieläpä banaania, mustikkaa ja jugurttia, aivan kuten syön viikonloppuaamuina jugurttini. Että osui ja upposi!

Sain vielä eräästä pr-toimistosta todella mielenkiintoisia itseruskettavia testiin. Olen ihan surkea itseruskettavien levittäjä, mutta jospa nyt onnistuisin. Raportoin teillekin miten meni!

Päivä on sujunut hujauksessa, nyt vielä töitä hetkisen… Mukavaa iltaa!

Share:

4 Comments

 1. Life with Satu
  22/05/2018 / 7:41 am

  Toista bloggaajaa on kyllä aina hyvä nähdä, saa niin paljon perspektiiviä asioihin samalla. Smoothiet näytti ja kuulosti herkullisilta, näinköhän noita saisi kotonakin loihdittua.

 2. Anonyymi
  22/05/2018 / 12:41 pm

  Tarjoilut näyttävät hyviltä! Sehän on hienoa, kun löytyi nimikkosmoothie. Täytyykin käydä tuolla joskus.T. Maija

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  22/05/2018 / 5:10 pm

  Oli kyllä aika täyttäviä soppia, varmaan ne chiansiemenet teki sen. Oli hyvää! Joo, toisen bloggaajan näkeminen antaa aina perspektiiviä omaan tekemiseen!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  22/05/2018 / 5:11 pm

  Hahha, oli kyllä yllätys! Kiva paikka, mutta sisäpihalle olisi kaivannut kukkia. Mentiin sitten vielä Pian asioille ja yhteen pr-toimistoon.

Vastaa