Piristä punaisella – mikä on oma voimavärisi?

xx

Olen pikku hiljaa ja pitkästä aikaa innostunut tosissani väreistä! Vaatekaappiin on eksynyt lämmintä tomaatinpunaista, sinapin- ja kullankeltaista: ihania, täyteläisiä värejä, jotka ihan pieninä pisaroina piristävät asua.

Tällaiselle väriallergikolle muutos on kuitenkin suuri, mutta samalla hienostunut. Jos ajattelen omia ”voimavärejäni”, niin edellämainittujen lisäksi niitä ovat armeijanvihreä, terrakotta ja luumunpunainen. 

Mitkä ovat sinun voimavärejäsi?

Punainen on nyt tosi muodikas, ja itse tykkään siitä kahdella tapaa. Ensinnäkin näin pikku annoksina, kuten Zaran loafereissa tai Balmuirin silkkihuivissa, pikku väripilven ripsaus asussa. Tai sitten mennään äärilaitaan – koko asu on punainen! Aion mennä siihenkin, palataan myöhemmin asiaan!

Joskus tekee mieli laittaa ylle skarpimpaa, silti pitää yleisilme rentona. Mos Moshin pikku bleiseri on luottovaate, samoin paitis, joka on ihanaa ja joustavaa materiaalia. Fiveunitsin housut ovat väljät, joten niissä on mukava ja rento olla. Tykkään, niin omannäköinen kokonaisuus!
Mos Mosh

paita Mos Mosh

bleiseri Mos Mosh

housut Fiveunits

loaferit Zara (tsekkaa nämä ja nämä)

vyö Massimo Dutti

huivi Balmuir

aurinkolasit RayBan

korvikset Dyrberg/Kern

Leppoisaa illanjatkoa!

*adlinks

Share:

9 Comments

 1. Anonyymi
  03/05/2018 / 5:29 pm

  Voimavärini ovat punainen, pinkki ja violetti. Rakastan värejä.Ovatko nämä vaatteet Sinulla kuvauslainassa vai omia?T: colourful

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  03/05/2018 / 5:43 pm

  Omia ovat. Kamppisvaatteet ovat yleensä lainassa.

 3. Anonyymi
  03/05/2018 / 5:52 pm

  Yleensä käytän mustaa, harmaata, ehkä beigeä. Tylsä…mutta sittemmin olen löytänyt sähkönsinisen, kirkkaanpunaisen, ja nyt myös kirkkaanvihreän. Olen vähän häkeltynyt tästä värinirjosta..TerhiR

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/05/2018 / 7:08 pm

  Hah, mä ymmärrän, itsekin olen vähän hämmästynyt värinhimostani! Kauniita voimavärejä sullakin!

 5. Life with Satu
  04/05/2018 / 6:20 am

  Mä olen jotenkin tosi samojen värien käyttäjä: Tummansinistä, mustaa ja valkoista. Ajoittain sitten kirkasta turkoosia, etenkin näin keväällä. Sitten sitä punaista, viimeksi tänään aamulla kokeilin punaista jakkua, mutta se oli jotenkin liian punainen. Joten vaihdoin siniseen. Kiva punainen huivi olisi kyllä hakusessa, kun oikea vaan tulee jossain vastaan :)Noi punaiset kengät on kyllä kivat, pitää muistaa ne omatkin baltsut kaivaa kaapista jälleen. Saa edes kengissä punaista mukaan 🙂

 6. Ei-Leen
  04/05/2018 / 11:55 am

  Vaaleanpunainen ja -sininen, fuksia. En osaa ajatella niitä miksikään voimavärikseni, mutta niitä minulla on enimmäkseen kaapissani. Nykyään olen tykästynyt myös minttuun. Värejä joista pidän ja joiden tiedän sopivan minulle ja joita olen käyttänyt vuosi(kymmeniä). Helppo yhdistellä kun samansävyisiä on riittävästi. Ehkä niinkuin beige sinulle.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  04/05/2018 / 12:39 pm

  Suhun mä turkoosin kyllä yhdistän, olenkohan jossain asussasi sitä nähnyt. Hih, kengissä punainen on ihan tarpeeksi! Vaikka kyllä mulla on nyt värinhimoon punaista isompanakin pintana olemassa… , ) Ihanaa viikkistä, Satu!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  04/05/2018 / 12:40 pm

  Oi, talven värejä! Minttu on tullut taas, mä koen sen kyllä vähän liian kasariksi itselleni. Mulla oli 17-vuotiaana mintunvihreät housut. Samansävyisiä on helppo yhdistellä. Ehkä beige mulla, mut harmaa! Kivaa viikonloppua!

 9. Ei-Leen Sato
  05/05/2018 / 9:24 pm

  80-luvun minttu oli tummempaa, aloitin lukion sipsuttelemalla korkeissa mintunvihreissä sandaaleissa ja vyössä. Nykyään minttuni vivahtaa turkoosiin

Vastaa